• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

1 haftalık mi 🥲yaaaa agliycamm 😭
Evet cnm bn 12 falandi yapmıştım silikti çıkmıştı yeniyken silik çıkar bebeğim kendini sıkma o sana tutundu annesini bırakmadı korkma sürekli test yapipda kendini strese sokma kaninida verince rahatliycaksin 👼
Gittim baktım veroşumun tahlilini gördüm 184.30 sonuçlu😍😍😍🧿🧿🧿
Bende baktm ne gzel duygu ben kızımda testi doktoruma attigimda test kağıdının üstüne iğneleri koyup atmıştım inşallah tekrr nasip olur

Ahhhh papatyam çok tatlı bi heyecan var içimde 😍😍

Yaaa duanın tatlılığııı inşallah canım benim inşallah 😍🥰🥰 çok teşekkür ederimm

Yok balım bugün salı yarın bu saatlerde belki kavuşmuş olurum ben de 😍 Bebiş senin kafanı karıştırmaya başlamış bile 🤣
Hadi bekliyoruz balım. Yeni hamiş seni😊💕💕💕🌸

Ben 3 kere kan verdim canım sonrasında kese için gittim doktorun bana söylediği tarihten iki üç gün önce gittim kese randevusuna doktor da yine beta bakalım dedi öyle toplam da 4 oldu yani 🤗😄 maşallah senin artışların da çok ğüzel
Sağol canım hepimiz hayırla sağlıkla kolaylıkla muradımıza erelim inşaallah 🌸🥰

Merhabalar ,benimde ilk denemem 5. Gün embriyosu 10.gün 70 12.gün 100 15. Gün 164 çıktı beta değeri , doktorum pek umutlu konuşmadı , 2 gün sonra tekrar kan ver dedi , ultrasonla bakalım dedi , süreci benim gibi olan var mı

Back
X