- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
- 158
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #4.121
Evet cnm bn 12 falandi yapmıştım silikti çıkmıştı yeniyken silik çıkar bebeğim kendini sıkma o sana tutundu annesini bırakmadı korkma sürekli test yapipda kendini strese sokma kaninida verince rahatliycaksin1 haftalık miyaaaa agliycamm
Bende baktm ne gzel duygu ben kızımda testi doktoruma attigimda test kağıdının üstüne iğneleri koyup atmıştım inşallah tekrr nasip olurGittim baktım veroşumun tahlilini gördüm 184.30 sonuçlu
Hadi bekliyoruz balım. Yeni hamiş seniAhhhh papatyam çok tatlı bi heyecan var içimde
Yaaa duanın tatlılığııı inşallah canım benim inşallahçok teşekkür ederimm
Yok balım bugün salı yarın bu saatlerde belki kavuşmuş olurum ben deBebiş senin kafanı karıştırmaya başlamış bile
Ooo sen kaç kere kan verdin. Benim 184-532Canım benim 308 639 2033 dü benim kese görmeye gittiğimde de 6139 dü ben de de tek kese göründü
Ben 3 kere kan verdim canım sonrasında kese için gittim doktorun bana söylediği tarihten iki üç gün önce gittim kese randevusuna doktor da yine beta bakalım dedi öyle toplam da 4 oldu yaniOoo sen kaç kere kan verdin. Benim 184-532
Benim pazartesi ama ben kese gorene kadar dokuz dogrucam heralde cok korkuyorumBen de ilk kese randevusu kimin ve ne zaman diye soracaktım
Sağol canım hepimiz hayırla sağlıkla kolaylıkla muradımıza erelim inşaallahBen 3 kere kan verdim canım sonrasında kese için gittim doktorun bana söylediği tarihten iki üç gün önce gittim kese randevusuna doktor da yine beta bakalım dedi öyle toplam da 4 oldu yanimaşallah senin artışların da çok ğüzel
Korkma canım hayırlısı ile görcez keseleriBenim pazartesi ama ben kese gorene kadar dokuz dogrucam heralde cok korkuyorum
Biz de senin test gününü bekliyoruz çiçeğimmHadi bekliyoruz balım. Yeni hamiş seni
Yaşlandık resmen beybisi yaaaBiz de senin test gününü bekliyoruz çiçeğimm
cok sagol canım ılk denememiydiYaa evet paylaşmış doktorumsosyal medyada çok reklam yapan bir adam değil ama gerçekten hem çok babacan hem de her şeyi anlatıyor aklında soru işareti bırakmıyor
Aaa ne kadar uygun benim 2 yumurtam ayrı ayrı donduruldu 12 bin verdik7 embriyom vardı kuzum 5 tüp olarak dondurduk yani (çift - çift- tek -tek -tek) 9.000 ödedik 1800 dü 1 tüp
hangi hastane?Aaa ne kadar uygun benim 2 yumurtam ayrı ayrı donduruldu 12 bin verdik
Önceden test yapabilirsin kuzum ya 15 gün diye bişey olamazYaşlandık resmen beybisi yaaa15 gün ne demek
Senin o ağzın bal yesin İnşallah dediginiz gibi olurCanım 5. gün 5AA kalite embriyom tutmadı bu işler hiç belli olmaz ben bu formda en çok 2. kez 3. gün embriyoların tuttuğunu görüyorum
Ben dondurulmuş embriyo transferi için 23700 ödedim birde üstüne 2200 lira muayene ücreti aldılarSenin uygunmuş. Hangi şehirdesin. Bana 17 bin dediler.
kız nerede yaptırdın bunu Amerika ya mı gittin kızzBen dondurulmuş embriyo transferi için 23700 ödedim birde üstüne 2200 lira muayene ücreti aldılar
Gittim kuzum keseyi gorduk cok sukur haftaya kalp atisi icin cagirdi doktorum❤
hayırlı olsun canım benim gözün Aydın inşallah kalp atışınaGittim kuzum keseyi gorduk cok sukur haftaya kalp atisi icin cagirdi doktorum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?