- 20 Aralık 2020
- 17.179
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.704
- 548
- Konu Sahibi ananasmango
- #4.141
Merhaba canımmSenin o ağzın bal yesin İnşallah dediginiz gibi olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canımmSenin o ağzın bal yesin İnşallah dediginiz gibi olur![]()
Gittim kuzum keseyi gorduk cok sukur haftaya kalp atisi icin cagirdi doktorum❤
hayırlı olsun canım benim gözün Aydın inşallah kalp atışına![]()
Bahçeci bursa pismanliktirkız nerede yaptırdın bunu Amerika ya mı gittin kızz![]()
Ay şahanee anneesii çook sevindim kuzummmGittim kuzum keseyi gorduk cok sukur haftaya kalp atisi icin cagirdi doktorum❤
Ah çiçeğimm hoşgeldinnn ekliyorumm tablomuzaaKizlar dun transfer oldum benide eklermisiniz 5. Gun 1 embriyo hadi bakalım rabbim yüzümüzü guldursun
Daha transfer olmadı c.tesi gün soyleyecek Dr hangi gün olacaginiMerhaba canımmsenin kaç embriyor ne zaman transfer oldun senide ekleyelim
![]()
Öhhhhh bee İstanbul da o kadar değil diye biliyorumBahçeci bursa pismanliktir![]()
Anladım canım inşAllah cumartesiye güzel haberler alırsınDaha transfer olmadı c.tesi gün soyleyecek Dr hangi gün olacagini
Sürecin hayırlı uğurlu olsunn canımm.Nerede başladı tedavinMerhabalarBuralarda daha çok yeniyim. Tüp bebek tedavisine başladım bu ay Gonal f 900 225 vuruldum yumurtalıklarım büyüdü ve çok fazla ağrım var oturup kalkarken yatarken bile çok ağrım oluyor bu tarz yaşayan oldu mu ? Perşembe günüde yumurta toplama işlemi yapılacak
İnşallah bu 2.tedavin son pozitif sonucunu beraberinde getirirsin canımm beniim aminnnnkızlar merhaba 10 ekimde 3.gün ç.ft embriyo transferi olmuştum ilk denememdi bugün sonuç için kan verdim maalesef Negatif
sabahtan beri ağla ağla modum çok düşük
Pozitif sonuç alan arkadaşlarım Rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri göstersin
sonucu bekleyen arkadaşlarım dilerim Rabbim Mucizelerinize kavuştursun
ilk adet günümde arıycam doktorumu ben Kasım grubuna transfer oldum sanırım :)
Merhaba, ben de dün çift 3. Gün embriyosu ile transfer oldum çok heyecanlıyım beni de ekler misinizMerhaba canımmsenin kaç embriyor ne zaman transfer oldun senide ekleyelim
![]()
amin canımm çok sağolİnşallah bu 2.tedavin son pozitif sonucunu beraberinde getirirsin canımm beniim aminnnn
Duayla sabırla istemeye devam.Bir gün hepimizin kalbi de kucağıda mis kokularla dolsunnn aminnn![]()

Sımsıkı tutunsunnn sana kuzucummMerhaba, ben de dün çift 3. Gün embriyosu ile transfer oldum çok heyecanlıyım beni de ekler misiniz![]()
Teşekkür ederimSürecin hayırlı uğurlu olsunn canımm.Nerede başladı tedavin
Güzel büyümüşler demek ki.Estradiol tahlili yapıldı mı?
Ay inşSımsıkı tutunsunnn sana kuzucummtabiki de ekliyorum seni de
![]()
PolikistikOver var mı sende canımm?Ondan kaynaklı ağrı sancı olabilirTeşekkür ederimİzmir can hastanesinde başladım tedaviye. Estradiol 20889 çıkmış
Ben bide kendikime pahalı diyordumBen dondurulmuş embriyo transferi için 23700 ödedim birde üstüne 2200 lira muayene ücreti aldılar![]()
Malesef varPolikistikOver var mı sende canımm?Ondan kaynaklı ağrı sancı olabilir