• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canlar ınanılmaz birşey oldu, dunkü sonuctan içim rahat etmedi 10.gun 25 olunca
Gittim tekrar kan verdım 11.gun 70 çıktıı
Inanamıyorum
Senin ki nazlı kuşummm😍🥹 bak çok güzel Allahım kat kat artarak devam etsinnn🤲🏻💙

Merhaba bugün transfer oldum 5 saat önce transfer oldum adet kanaması gibi kan geldi peçeteye neden olabilir daha önceki 2 transferimde hiç böyle olmadım
Bende dün transfer oldum kahverengi lekelenme bende de olmuştu işlemden kaynaklıdır diye düşündüm bir daha gelmedi canım
Sende takip et olmadı doktoruna yaz

Canlar ınanılmaz birşey oldu, dunkü sonuctan içim rahat etmedi 10.gun 25 olunca
Gittim tekrar kan verdım 11.gun 70 çıktıı
Inanamıyorum
Allah'ım sen dualarımızi kabul eyle yarabbim çok güzel bı haber çok güzel bı gün mutluluktannn delirecemmm 🥰🎉

Bendede aynı leke gelmisti canım 5 6 saat sonra. Oraya bir aparat takiliyor ya illaki ufak tefek cizik gibi hasar oluyor o yüzden geliyor o kan. Surekli ve buyuk bir kan gelirse mutlaka doktorunu ara
Teşekkür ederim canım doktorumda yazdı şimdi onada sordum size yazmışken doktorumda rahim ağzından gelmiştir endişe etmeyin demiş çok şükür yaaaa çok kötü oldum görünce😞🥺

Bende dün transfer oldum kahverengi lekelenme bende de olmuştu işlemden kaynaklıdır diye düşündüm bir daha gelmedi canım
Sende takip et olmadı doktoruna yaz
Teşekkürler canım doktorada yazdım size yazmışken oda rahim ağzından gelmiiştir dedi endişe etme demiş çok şükür çok kötü oldum😞🥺

Kizlar bu progestan fitil sonradan fazlasi çıkıyor ic camasiri yetistiremiyorum🤦‍♀️ sizlerde ayni durumdamisiniz yoksa bir cozumunuz varmi cok sinir bozucu gece koydugum bile sabah ilk ayaga kalkmamda su gibi akiyor🥴
Ben de de oluyor hatta bazen girmiyormuş gibi zorluyorum da, ama genel olarak böyleymis o yüzden içiniz rahat olsun alması gerekeni alıyor vücut.

Herkese merhaba bazı yazılarda 5. Gün embriyosu tuttu mu tutmadı mı diye okuyorum tabi ki bi embiriyonun 5. Güne gitmesi çok önemli ve iyi ama 5. Günde bile geriden gelen embriyolar olabiliyor mesela benim 5. Gün 3aa-3ab kalitede olan embiriyolarım vardı tedavi gördüğüm klinik onlara da çok iyi dedi fakat 5aa olan da vardı, yeni tedaviye giren arkadaşlar 5. Güne giden embriyonuz varsa eğer çok iyi kalitede olan embriyonuzun da sınıflandırma olarak kalitesini bilmekte fayda var naçizane tavsiyem 🩷🩷

Kuzum dondurulmuş embriyo transferi nasıl yapıldı yani adetten kaç gün sonra transfer yapılıyor
Adet olduğum günü sayarsak 19gun sonra mesala ben 4ekimde adet oldum 5ekimde muane 13ekimde kontrol nasip olursa 23ekimdede yani bu pazartesi dondurulmuş transferim var

Back
X