- 22 Temmuz 2022
- 14
- 23
- 18
- 35
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.501
Benim transferimin bugün 10. Günüydü sabah test yaptım negatif çıktı
. Umudum kırıldı bu durumu yaşayıp pozitife dönen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestan dedi günlük kaç ampul kullaniyorsunEvet canım progestan dex hergun oluyorum ben progestan 50 haftada bir iki ampul suanlik![]()
Benim transferimin bugün 10. Günüydü sabah test yaptım negatif çıktı. Umudum kırıldı bu durumu yaşayıp pozitife dönen var mı
Kızlar merhaba çok moralim bozuk transfer hariç 11.gun kaset test yaptım sonuç Negatif test günüm 24 Ekim di sizce kanda çıkma ihtimali varmı ilaçlarımı birakayim mi akşam üstü 17:40 gibi yaptım testi
Benim 3. Gün embriyosu taze transferKızlar kaçıncı gün embriyoları![]()
Haftada bir kez iki ampul canımProgestan dedi günlük kaç ampul kullaniyorsun
Benim transferimin bugün 10. Günüydü sabah test yaptım negatif çıktı. Umudum kırıldı bu durumu yaşayıp pozitife dönen var mı
Kızlar her şeyle imtihan oluyoruz.insallah herşey gönlünüzce olurKızlar merhaba çok moralim bozuk transfer hariç 11.gun kaset test yaptım sonuç Negatif test günüm 24 Ekim di sizce kanda çıkma ihtimali varmı ilaçlarımı birakayim mi akşam üstü 17:40 gibi yaptım testi
Benim 3.gün iyi kalite dondurulmuş transferKızlar kaçıncı gün embriyoları![]()
Amin hepimizin için inşallahKızlar her şeyle imtihan oluyoruz.insallah herşey gönlünüzce olur
Amin inşallah. Sizede çok geçmiş olsun inşallah hemen sağlığınıza kavuşursunuzKızlar her şeyle imtihan oluyoruz.insallah herşey gönlünüzce olur
Benim 3. Gün embriyosu taze transfer
Benim 3.gün iyi kalite dondurulmuş transfer
Geçmiş olsunn kuzumKızlar böbrek ağrım bitti. Şimdi ise enfeksiyon kaptım . Idrar yollarım yanıyor. Transfer öncesinde de vardı. Sonra bitti şimdi yeniden başladı. Sancı yapıyor ya. Allah'ım her şeyle siınaniyoruz. Önerebileceginiz bişey var mı?
İnşallah öyledir. Güzel haberlerimi yazmak nasip olur banada inşallahKızlarım 3.gün embriyosu biraz geç tutunuyor
Burda da örnekleri var.Sabredin inşAllah pozitiftir![]()
Olmadı öyle yapayım.sağ ol cnmGeçmiş olsunn kuzumşuan tek yapacağın şey boş su içmek yarın olmadı doktoruna danışırsın
![]()
Cran berry turna yemişi iyi gelir diyorlar ama bak ben vişne ile o olayı çözüyorum bu mevsimde de zor bulunur ama metro markette falan belki buzlu bulursunKızlar böbrek ağrım bitti. Şimdi ise enfeksiyon kaptım . Idrar yollarım yanıyor. Transfer öncesinde de vardı. Sonra bitti şimdi yeniden başladı. Sancı yapıyor ya. Allah'ım her şeyle siınaniyoruz. Önerebileceginiz bişey var mı?
Bende çok sık oluyorum ıdrar yolu enfeksiyonu bir sürü şey kullandım tamam bu işe yaradı dedim bi süre sonra tekrar oldum. Maalesef antibiyotiksiz geçmiyor.Cran berry turna yemişi iyi gelir diyorlar ama bak ben vişne ile o olayı çözüyorum bu mevsimde de zor bulunur ama metro markette falan belki buzlu bulursun
Amin canım inşallah salı günü pozitif haberini duyurmak nasip olur burdan inşaAllahKızlarım 3.gün embriyosu biraz geç tutunuyor
Burda da örnekleri var.Sabredin inşAllah pozitiftir![]()
Benimde öyle.suyu azaltınca hemen oldum.Bende çok sık oluyorum ıdrar yolu enfeksiyonu bir sürü şey kullandım tamam bu işe yaradı dedim bi süre sonra tekrar oldum. Maalesef antibiyotiksiz geçmiyor.
Birde Bol bol su içmek gerekir. Suyu biraz az içtigim zaman bi süre sonra enfeksiyon geri geliyor
Buradayim canim nasilsin nasil gidiyor girememistim bi kac gundur. Nasil gidiyor durumun nasil. Ben kese kalp icin bekliyorum 3 kan testi verdim cok sukur iyi cikti artislari.