- Konu Sahibi ananasmango
- #3.581
Normalde bende öyle yapıyorum da tadı çok kötü.d akşam içiyodum onu o yüzden.sBen ilaçlarımı kahvaltıdan sonra sırayla alıyorum ve bol su ile![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde bende öyle yapıyorum da tadı çok kötü.d akşam içiyodum onu o yüzden.sBen ilaçlarımı kahvaltıdan sonra sırayla alıyorum ve bol su ile![]()
İyi bari çok şükür çok bi önemi yok o zaman sanırım sabah ya da akşamBen akşam içmiştim doktorun da haberi vardı sıkıntı olmadı çok şükür
Ağızda çok fena bir tat bırakıyor canım doğru be peşine hemen bir kuru üzüm atıyorumNormalde bende öyle yapıyorum da tadı çok kötü.d akşam içiyodum onu o yüzden.s
Canimm sen transfer oldunmu ? Hayirli olsun insaAlllah burdaki butun arkadaslarimiz icin insaAllah tedavileriniz transferleriniz hep pozitifle sonuclanirAğızda çok fena bir tat bırakıyor canım doğru be peşine hemen bir kuru üzüm atıyorum![]()
Slm kızlar bende 12 ekimde 1 tane 5. Gün embriyo transferi oldum bu 3. denemem test günüm yarın daha önce de 2 kez pozitifi gördüm ama kaybettim maalesef artık sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallahİşsiz ben can sıkıntısından tabloyu tarih sıralamasına göre yaptım işte![]()
Bilgisi eksik olanlar listede beni unutmuşun diyenler varsa
Çiçeğimm evet 20 ekimde 3.gün iyi kalite 2 embriyo transferim olduu.Aminn aminnnn bütün kalbimle istiyorumCanimm sen transfer oldunmu ? Hayirli olsun insaAlllah burdaki butun arkadaslarimiz icin insaAllah tedavileriniz transferleriniz hep pozitifle sonuclanir![]()
Allahim nasip etsin insaAllah canim. Vermeyi cok seven Rabbim gonlune gore versin insaAllah.. olucak inanÇiçeğimm evet 20 ekimde 3.gün iyi kalite 2 embriyo transferim olduu.Aminn aminnnn bütün kalbimle istiyorum![]()
Selam benmde 19.ekimde 5 gün embiriyo transferm oldu 3 .buçuk yaşında kızım var kardeş istedik inşallah sonucumuz hayırlı olur hepimiz için senle aramızda 1 gün varÇiçeğimm evet 20 ekimde 3.gün iyi kalite 2 embriyo transferim olduu.Aminn aminnnn bütün kalbimle istiyorum![]()
İnşallah pozitif sonuçlanır.Selam benmde 19.ekimde 5 gün embiriyo transferm oldu 3 .buçuk yaşında kızım var kardeş istedik inşallah sonucumuz hayırlı olur hepimiz için senle aramızda 1 gün var
Aminnn aminnn canımm benimmm güzel haberlerimle seni etiketleyeceğimAllahim nasip etsin insaAllah canim. Vermeyi cok seven Rabbim gonlune gore versin insaAllah.. olucak inan![]()
Aminnn canımm Rabbim en güzelini kolaylıkla nasip etsin.Senide tablomuza yazalımmSelam benmde 19.ekimde 5 gün embiriyo transferm oldu 3 .buçuk yaşında kızım var kardeş istedik inşallah sonucumuz hayırlı olur hepimiz için senle aramızda 1 gün var
Çok mutlu olurum sen nerde tedavini oluyorsunAminnn aminnn canımm benimmm güzel haberlerimle seni etiketleyeceğim![]()
Aminnn canımm Rabbim en güzelini kolaylıkla nasip etsin.Senide tablomuza yazalımm![]()
Kayseri Acıbadem Hastanesi Mustafa Taş canım doktorum seninÇok mutlu olurum sen nerde tedavini oluyorsun
İnşallah rabbim hepimize nasip etsinİnşallah pozitif sonuçlanır.
Kizinizda mi tup bebek acaba ?
Benmde İstanbul bahçelievler Medical Park serdar koç çok iyi bı doktr inst bakabilirsiniz hep pozitif gdenlerdeKayseri Acıbadem Hastanesi Mustafa Taş canım doktorum senin![]()
Evet duydum ismini canım inşAllah pozitif olur sonuçlarımızBenmde İstanbul bahçelievler Medical Park serdar koç çok iyi bı doktr inst bakabilirsiniz hep pozitif gdenlerde
İnşallah tek duamız bu çok zorlu bı süreç cnkuEvet duydum ismini canım inşAllah pozitif olur sonuçlarımız![]()
Hadi bakalim inşallah, benim son regl tarihime gore 5arti 4 gorunuyor seninki kac canimcimBana keseye bakalim gel kalbide gorebiliriz belki dedi kuzum![]()
Senn ilk mi kaç yıllık evlisn kaç yaşındasnEvet duydum ismini canım inşAllah pozitif olur sonuçlarımız![]()
Benim ilk deneme 6 yıllık evli 3 yıllık bebek istemiSenn ilk mi kaç yıllık evlisn kaç yaşındasn
Canım son regl tarihine gore hesaplamicaksin amaHadi bakalim inşallah, benim son regl tarihime gore 5arti 4 gorunuyor seninki kac canimcim