- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
- 158
- Konu Sahibi ananasmango
- #3.601
Bnmde ekimin 26 sında tam 9 yıl oluyor 28 yaşındayımBenim ilk deneme 6 yıllık evli 3 yıllık bebek istemi
Pko var bende de 33 yaşındayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnmde ekimin 26 sında tam 9 yıl oluyor 28 yaşındayımBenim ilk deneme 6 yıllık evli 3 yıllık bebek istemi
Pko var bende de 33 yaşındayım![]()
Kız bi de elin değmişken. İkiz olan belli olan varsa çiftbak burda kuzumm 1.sayfada sabit
![]()
Buradan hep birşeyler öğreniyorum. Favorilere ekledim bu linki. Teşekkür ederim canımCanım son regl tarihine gore hesaplamicaksin ama
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - Prof. Dr. Selçuk Selçuk burdan hesapla canım 5+2 yim ben sende oyle olmalisin❤
Kaçıncı günde 388 çıktı acaba hayırlı olsunTest günüm normalde yarın ama bu akşam yaptım. 388 çıktı![]()
Amme hizmeti olmuş sağol canımCanım son regl tarihine gore hesaplamicaksin ama
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - Prof. Dr. Selçuk Selçuk burdan hesapla canım 5+2 yim ben sende oyle olmalisin❤
Allahım hayırlı güzel bir sonuç almayı nasip etsin canım hoşgeldin aramızaKızlar ben çok yeniyim aranızda. Bu benim ikinci transferim. Tabii ister istemez sürekli bakıyorum belirti var mı diye. Yok olması imkansız tabii ama insan yine de sürekli kontrol ediyor ve yine negatif olur diye korkuyorumbu sefer ailem de bilmiyor sakladık uzulmesinler diye. Kimseyle de konuşamıyorum sessizce sizin yorumlarınızı okuyorum
Vallahi canım al benden de o kadar sıfır belirti inşallah bizde anne olucaz ama ben yarın sabah gidip kan vericem varsa bişeyler ufakta olsa çıkar diye umuyorumKızlar ben çok yeniyim aranızda. Bu benim ikinci transferim. Tabii ister istemez sürekli bakıyorum belirti var mı diye. Yok olması imkansız tabii ama insan yine de sürekli kontrol ediyor ve yine negatif olur diye korkuyorumbu sefer ailem de bilmiyor sakladık uzulmesinler diye. Kimseyle de konuşamıyorum sessizce sizin yorumlarınızı okuyorum
Canım onun için çok erken dahaKız bi de elin değmişken. İkiz olan belli olan varsa çift![]()
emoji koyar mısın. İkiz olduğunu anlayalım. Daha belli olan oldu mu bilmiyorum ama talep ediyorum ilerisi için
![]()
Hiç stres yapma kuzum çok güzel geçecek yarın hastaneye geçerken alıp içersinYarın transferim var kızlarrrrrve bugün kullandığım ilaçlardan biri bitti sabah akşam kullanmam gerekiyordu . Cyclo prognova bugün içemedim bi sorun olmaz inşallah ya nöbetçi ecz bulup alamadıkta terslikler oldu hep
![]()
Belirti arama vücudu dinleme kuzumKızlar ben çok yeniyim aranızda. Bu benim ikinci transferim. Tabii ister istemez sürekli bakıyorum belirti var mı diye. Yok olması imkansız tabii ama insan yine de sürekli kontrol ediyor ve yine negatif olur diye korkuyorumbu sefer ailem de bilmiyor sakladık uzulmesinler diye. Kimseyle de konuşamıyorum sessizce sizin yorumlarınızı okuyorum
Hayalimmmm şuAmme hizmeti olmuş sağol canımben de 4+2yim bu durumda
bu arada kese görmek için ne zaman çağırdılar seni
Gizoşşş sabah ilk idrarla yap bari7.gun yarın artık kendimi dinlemiycem bilim konuşacak![]()
Ekliyorum kuzucumBeni de listeye ekler misiniz? 19 ekim çift embriyo transferi oldum
Ayy inşaallah canım benim hepimize dua ediyorum vakti gelince Rabbim hepimizi evlat nimeti ile rızıklandıracak inşaallahHayalimmmm şuismimizin altında yazacak olan hamilelik günlüğü ve telefona indireceğimizi tatlış uygulamalar
Kitaplar almıştım zamanında onları okumaksizler kalp sesini duyarken bizde pozitifleri alacağız inşAllah çiçeğim
![]()
10. Günde çıkıyormuşSizce kaçıncı gün idrar testinde çıkar