• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar ben çok yeniyim aranızda. Bu benim ikinci transferim. Tabii ister istemez sürekli bakıyorum belirti var mı diye. Yok olması imkansız tabii ama insan yine de sürekli kontrol ediyor ve yine negatif olur diye korkuyorum 😔 bu sefer ailem de bilmiyor sakladık uzulmesinler diye. Kimseyle de konuşamıyorum sessizce sizin yorumlarınızı okuyorum

Kızlar ben çok yeniyim aranızda. Bu benim ikinci transferim. Tabii ister istemez sürekli bakıyorum belirti var mı diye. Yok olması imkansız tabii ama insan yine de sürekli kontrol ediyor ve yine negatif olur diye korkuyorum 😔 bu sefer ailem de bilmiyor sakladık uzulmesinler diye. Kimseyle de konuşamıyorum sessizce sizin yorumlarınızı okuyorum
Allahım hayırlı güzel bir sonuç almayı nasip etsin canım hoşgeldin aramıza 🤗🥰

Vallahi canım al benden de o kadar sıfır belirti inşallah bizde anne olucaz ama ben yarın sabah gidip kan vericem varsa bişeyler ufakta olsa çıkar diye umuyorum 🤲

Kız bi de elin değmişken. İkiz olan belli olan varsa çift :anneadayı: :anneadayı: emoji koyar mısın. İkiz olduğunu anlayalım. Daha belli olan oldu mu bilmiyorum ama talep ediyorum ilerisi için 😍♥️🐞🤰💜
Canım onun için çok erken daha 🥹🥹önümüzdeki süreçlerde belli olur o zaman ekleriim çiçeğim 🙏🏻

Yarın transferim var kızlarrrrr 🥹🫶🏼 ve bugün kullandığım ilaçlardan biri bitti sabah akşam kullanmam gerekiyordu . Cyclo prognova bugün içemedim bi sorun olmaz inşallah ya nöbetçi ecz bulup alamadıkta terslikler oldu hep 😒
Hiç stres yapma kuzum çok güzel geçecek yarın hastaneye geçerken alıp içersin💙🌸

Belirti arama vücudu dinleme kuzum 🩷 Rabbim inşallah hiç Ummadığın yerden sevindirsin
sessiz kalma gel aramıza konuş en iyi biz anlarız

Amme hizmeti olmuş sağol canım 🥰 ben de 4+2yim bu durumda 🤭 bu arada kese görmek için ne zaman çağırdılar seni
Hayalimmmm şu 🥹ismimizin altında yazacak olan hamilelik günlüğü ve telefona indireceğimizi tatlış uygulamalar
Kitaplar almıştım zamanında onları okumak🥲sizler kalp sesini duyarken bizde pozitifleri alacağız inşAllah çiçeğim 💐🤲🏻

Hayalimmmm şu 🥹ismimizin altında yazacak olan hamilelik günlüğü ve telefona indireceğimizi tatlış uygulamalar
Kitaplar almıştım zamanında onları okumak🥲sizler kalp sesini duyarken bizde pozitifleri alacağız inşAllah çiçeğim 💐🤲🏻
Ayy inşaallah canım benim hepimize dua ediyorum vakti gelince Rabbim hepimizi evlat nimeti ile rızıklandıracak inşaallah ♥️

Back
X