• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnşallah rabbim hepimize nasip etsin🤲 evet canm 1 aşılama negatif kadn doktor
1 tüp negatif kadn doktor
1 tüp dış gebelik sol taraf zedelendi kadın doktor sonra aynı hastanede ablamn doktoruna geçtik erkek doktor ondan snra şükür oldu yazdm tek tek zaten
1 tüp pozitif kızım erkek doktor
1 tüp 19 Ekim erkek doktor beklemedeyiz detaylı yazdım ki umudunuzu kaybetmeyin diye benm sağ taraf kapalı sol tarafta dış gebelikten dolayı zedelendi mucize dedi doktorum kızım oldu şükür.
Benim de bayan doktor
Bu yazı üzdü biraz ☺️

Slm kızlar bende 12 ekimde 1 tane 5. Gün embriyo transferi oldum bu 3. denemem test günüm yarın daha önce de 2 kez pozitifi gördüm ama kaybettim maalesef artık sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah🙏 günlerdir takipteyim bütün mesajlarınızı okudum 🙃🙂
Haydi yarın haftanın ilk pozitifi senden gelsinn canımm :KK36: Rabbim bu sefer sağlıklı bir şekilde devam etmesini nasip eylesin
Senide ekliyorum tablomuza😍

Hayalimmmm şu 🥹ismimizin altında yazacak olan hamilelik günlüğü ve telefona indireceğimizi tatlış uygulamalar
Kitaplar almıştım zamanında onları okumak🥲sizler kalp sesini duyarken bizde pozitifleri alacağız inşAllah çiçeğim 💐🤲🏻
Hayalimm kelimesini hamileyim okumak ve anlık mutluluk krizi geçirmek 😂😂

IMG_3308.webp

Sabah çok güzel haberlerle uyanalım çiçeklerim😍😍💐💐
Hepinize mutlu geceler görüşürüz 💜

Bugün transfer oldum bendee yemek konusunda nelere dikkat ettiniz arkadaşlar😕 2. Transferim ilki negatifti.s
Dr. liste vermesi gerekiyor.Fast food paketli ürünler asitli içecekler yasak bol su mercimek çorbası mevsim meyvesi özellikle avakado kavrulmamış kabak çekirdeği badem içi ceviz fındık salata havuç kabak kayısı incir ben bunları tüketiyorum. transferimin 10. günü bugün

Hayır o anlamda değil isim vermemek için bayan doktor dedm aynı hasttanede ikiside kendim teseddurlu biriyim özellikle bayana ilk gttim ama çok hata ettim. Sadece ismini vermemek için bayan dedm
Yaa ben de öyleyim. Önceliğim kadın doktorlar oldu iki tane kadın doktora gittim ama hiç memnun kalmadım sonunda erkek doktora gittim😕

Dr. liste vermesi gerekiyor.Fast food paketli ürünler asitli içecekler yasak bol su mercimek çorbası mevsim meyvesi özellikle avakado kavrulmamış kabak çekirdeği badem içi ceviz fındık salata havuç kabak kayısı incir ben bunları tüketiyorum. transferimin 10. günü bugün
Test yapacak misin canım ?

Yaa ben de öyleyim. Önceliğim kadın doktorlar oldu iki tane kadın doktora gittim ama hiç memnun kalmadım sonunda erkek doktora gittim😕
Beni anlamana sevindim arkadaş yanlış anlamış okadr yazidm sadece bayan doktora takılmış ben isim vermemek için yazdm ama 3 kere denedim pişman oldm beni ölümden döndürdü dış gebelikte 2 ay bana hamilesin kese görüyorum dedi beni oyaladı hergun kanamam oluyordu hergun hastanedeydim yazık degilmiydi banada en sonunda ben ktuleşmeye başladım meğer beni zehirlemeye başlamış bana dedi hastaneye gel hastaneye gttim baktm hanimefendi çıkıyor ya ben ölüyordum resmen şükür verilmiş sadakam varmışki rabbm beni bağışladı. K bakma çok yazdm

Back
X