• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çiçeğim çok çok sevindim Rabbim inşallah bu sefer pozitif sonuç almanı sana kolaylaştırsın ve lütfen hep bu sefer olacak ve ben anne olacağım niyetiyle başla olur mu olumsuzluk yok :KK60: :KK60:
Bu sefer cidden çok farklı teorilerim var mavişimmm🤣

Bu sefer 5 gün işe gitmeyeceğim. Full yatacağım ayaklarım havada.
Kola içmeyeceğim bol su yediklerime dikkat edeceğim.

Bir de dediğin gibi full olumlu düşünüyorum 🤩

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Bende sizlerle benzer süreçleri yaşadım. 12 Ekim'de ilk tüp bebek transferim yapıldı yarın sonuc günüm bugün test yaptım ama negatif. Çok mutlu ve olumlu başlayan bir surecti benim için ama umudum kalmadı. Muhtemelen yarın bir sonraki transferi planlayacagiz 😔

Kızlar selamsss 10 Ekim 5. gün 5AA kalite embriyom negatifti 19 ekim de kan testi vermiştim.

Doktor ilk adetinde 2. transfer için hazırlığa başlayalım vakit kaybetmeyelim dedi.

Bugün regli oldum. Doktor yarın çağırdı sanırım yine 10 12 kasım gibi 2. transferim olacak😍

Çünkü Eylül 23 de adet olmuştum 10 ekim de transfer olmuştu...
Ayy bu çok güzel haber 😍😍😍😍🥳🥳🥳

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Bende sizlerle benzer süreçleri yaşadım. 12 Ekim'de ilk tüp bebek transferim yapıldı yarın sonuc günüm bugün test yaptım ama negatif. Çok mutlu ve olumlu başlayan bir surecti benim için ama umudum kalmadı. Muhtemelen yarın bir sonraki transferi planlayacagiz 😔
İdrar testi mi yaptın canım? Belki onda çıkmamıştır

Aslında forumda sizleri takip ediyordum. 8. Gün progestan ampulü yaptırmaya acile gidince beta HCG de baktırdım. Negatifti umudum o gün azalmaya başladı. Bu sabah kaset test ile de son buldu
Anladım canım 🙁 hayırlısı olsun inşaallah zamanı var muhakkak Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin 🥰

Aslında forumda sizleri takip ediyordum. 8. Gün progestan ampulü yaptırmaya acile gidince beta HCG de baktırdım. Negatifti umudum o gün azalmaya başladı. Bu sabah kaset test ile de son buldu
Canım ben de idrar da çıkmayınca anladım tutmadığını... Evet insan bi yıkılıyor falan ama hemen kendini topla. Bir embriyoya bağlı kalma.
9. gün kan da negatif çıkınca attım doktoruma ilaçları bıraktık perşembe günü öğleden sonra,
bugün adet oldum yarın kontrole gideceğim ve hemen transfer için yeniden başlayacağım. Büyük ihtimalle 10 - 12 kasım gibi yeniden transfer olacak şimdiden onun heyecanına girdim bile.

Kısmet böyleymiş napalım. Şimdi daha dikkatli oluruz.

Canım 5. gün maalesef negatif sonuş aldım 19 ekimde. Bugün adet oldum yarın da kontrolüm var 10 12 kasım gibi 2. transferim yapılacakk
Hadi hayırlısı insallah. Benım de 30-31 gibi transfer rabbım güzel sonuçlar almayı nasip etsın inşallah 🙏

Kızlar bugün transferimiz olacaktı saat 11 de. 6. Gün embriyosu. Ama maalesef çözdürme işlemi yapılırken hasar almış, gitmiş 😢 şimdi son bir embriyom kalmıştı 3. Gün o da. 1 de çağırdılar eğer rahmim uygunsa onu transfer edeceklermiş. Üzüldüm gerçekten. Kendime şans vermiştim son iki denemem diye. Şimdi artık son bir kaldı ve o da 3. Gün.. önceki hamileliğimde 3. Gün embriyosuna hamile kalmıştım ben ama bilmiyorum 😔

Anladım canım 🙁 hayırlısı olsun inşaallah zamanı var muhakkak Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin 🥰
Amin cümlemize isteyen herkese en hayırlı en güzel zamanda. 🤲 bu süreçte sizlerin paylaşımlarından çok şeyler öğrendim eğer yarın bir mucize olmaz ise bir sonraki süreçte hepsini dikkate alacağım. Vekil olarak Allah yeter 🤲 seninde hamileliğin çok güzel geçsin canım. Sende bebeğinde tüm sevdiklerinle beraber uzun mutlu sağlıklı ve güzel ömrünüz olsun 😊🤲🧿

Amin cümlemize isteyen herkese en hayırlı en güzel zamanda. 🤲 bu süreçte sizlerin paylaşımlarından çok şeyler öğrendim eğer yarın bir mucize olmaz ise bir sonraki süreçte hepsini dikkate alacağım. Vekil olarak Allah yeter 🤲 seninde hamileliğin çok güzel geçsin canım. Sende bebeğinde tüm sevdiklerinle beraber uzun mutlu sağlıklı ve güzel ömrünüz olsun 😊🤲🧿
Amin canım hepimiz inşaallah 🥰

Canım ben de idrar da çıkmayınca anladım tutmadığını... Evet insan bi yıkılıyor falan ama hemen kendini topla. Bir embriyoya bağlı kalma.
9. gün kan da negatif çıkınca attım doktoruma ilaçları bıraktık perşembe günü öğleden sonra,
bugün adet oldum yarın kontrole gideceğim ve hemen transfer için yeniden başlayacağım. Büyük ihtimalle 10 - 12 kasım gibi yeniden transfer olacak şimdiden onun heyecanına girdim bile.

Kısmet böyleymiş napalım. Şimdi daha dikkatli oluruz.
İnşallah sağlıkla huzurla mutlulukla geçer vesile bu seferki transferin olur canım. Kesinlikle kısmet böyleymiş. Huzunlenmemek elde değil ama kendim için hep duam sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip olsun yoksa hiç umutlanmayayim bile. İnşallah herşey çok güzel olacak hepimiz için canım 🤲🥰

Kızlar bugün transferimiz olacaktı saat 11 de. 6. Gün embriyosu. Ama maalesef çözdürme işlemi yapılırken hasar almış, gitmiş 😢 şimdi son bir embriyom kalmıştı 3. Gün o da. 1 de çağırdılar eğer rahmim uygunsa onu transfer edeceklermiş. Üzüldüm gerçekten. Kendime şans vermiştim son iki denemem diye. Şimdi artık son bir kaldı ve o da 3. Gün.. önceki hamileliğimde 3. Gün embriyosuna hamile kalmıştım ben ama bilmiyorum 😔
Önceki negatif miydi? 3. gün diye üzülme. Benim 5. gün olanlar tutmadı 3. gün tuttu. Sen moralini bozma iyi güzel düşün güzel olsun canım.

Herşey çok güzel olacak öyle düşün dua et olur mu? Önemli olan embriyo kalitesi sen herşeyin güzel olacağına inan ve çok dua et. Rabbim evini bu vesile ile şenlendirsin canım 🤲😊

Önceki negatif miydi? 3. gün diye üzülme. Benim 5. gün olanlar tutmadı 3. gün tuttu. Sen moralini bozma iyi güzel düşün güzel olsun canım.
İlk transferim taze transferdi 3. Gün çift embriyo transfer edildi ve birisi tuttu. Doğum yaptım, şuan bebeğim 1,5 yaşında. Darısı isteyen herkesin başına inşallah 🙏🏻 şimdi kardeşi olsun diye elimizde kalanları değerlendiriyoruz. Onlar bitince yeniden denemeyeceğiz dedik kendimize. 3 tane embriyom kalmıştı dondurulmuş. Birisini yani 3. Gün embriyosunu haziran ayında transfer oldum negatif sonuçlandı. Şimdi geriye 3. Ve 6. Gün embriyosu kalmıştı. 6. Gün transfer edilecekti o da iptal oldu. Şimdi 3. Gün için rahmim uygunsa bakacaklarmış ona göre transfer edilecekmiş bugün.

Günaydın kızlar 🌸 Bugün yine güzel haberlerinizi bekliyorum.
Bugün 3.günüm ve kasık ağrım var belirgin şekilde 2 taraflı. İlaç kullanmıyorum sadece günde 1 kez prolutex yapıyorum. Bu belirti midir sizce?
İnternette şöyle bir şeye denk geldim, implantasyon 3.gün başlar diyor gün gün ne olduğunu yazmış

Eklentiler

• IMG_5080.webp
    IMG_5080.webp
    48 KB · Görüntüleme: 69
Back
X