- Konu Sahibi ananasmango
- #3.941
Hamilesin canım ayni marka testten devam et sabah ilk idrarla testini bekliyoruzÇok teşekkür ederim desteğin içinerken gebelik testinde de çizgi var dimi ben uydurmuyorum değil mi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım ayni marka testten devam et sabah ilk idrarla testini bekliyoruzÇok teşekkür ederim desteğin içinerken gebelik testinde de çizgi var dimi ben uydurmuyorum değil mi ya
Canim her test hassas degil hangi markaydi testinKızlar ben de bugün test yaptım 5. gün embriyosu transfer günü hariç bugün 6. günümdü sabah 4te dayanamadım test yaptım tertemiz tek çizgiydi ama moralimi bozmuyorum kaset testti erken gebelik testi de değildi normalde test günüm 12 gün sonra pazara denk geliyor ama cuma vermeyi düşünüyorum benim için de dua edin içimde olduklarını hissediyorum öyle düşünmek istiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Güvenilir mi bilmiyorum da aslında roll diye bi marka eczanede bi tek o vardı 2-3 ay önce almıştım duruyordu öyle evdeCanim her test hassas degil hangi markaydi testin
Evet çok erken canım bu şekilde testler yapıp demorolize ediyoruz kendimizi haklıyız tabi ama sabır etmem en güzeli inan ne güzel söyledin inşallah kalbinden yüreğindem hissetiklerin dilerim gerçek olur Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahKızlar ben de bugün test yaptım 5. gün embriyosu transfer günü hariç bugün 6. günümdü sabah 4te dayanamadım test yaptım tertemiz tek çizgiydi ama moralimi bozmuyorum kaset testti erken gebelik testi de değildi normalde test günüm 12 gün sonra pazara denk geliyor ama cuma vermeyi düşünüyorum benim için de dua edin içimde olduklarını hissediyorum öyle düşünmek istiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin çok teşekkür ederim çok zor geçiyor günler rabbim hepimizi hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelesin inşallahEvet çok erken canım bu şekilde testler yapıp demorolize ediyoruz kendimizi haklıyız tabi ama sabır etmem en güzeli inan ne güzel söyledin inşallah kalbinden yüreğindem hissetiklerin dilerim gerçek olur Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah![]()
Hic duymadim kuzum birseu diyemicem arastirdinmi. Hic hassasmiymisGüvenilir mi bilmiyorum da aslında roll diye bi marka eczanede bi tek o vardı 2-3 ay önce almıştım duruyordu öyle evde
Yok araştırmadım da moralimi bozmayım diye daha erken diye teselli ediyorum kendimiHic duymadim kuzum birseu diyemicem arastirdinmi. Hic hassasmiymis
Bnde aynılarını kullanıyorum sen dedin devlet karşılamıyor ama sağlık ocakları yazıyor bu ilaçları cnmEkleyimmm canım beniim
Bende 20 ekimde 3.gün iyi kalite 2 embriyo transferi oldum şimdilik sessiz sakin gidiyoruz![]()
Vitaminler
Oksapar
Estrofem
Coraspin
Prednol
Progestan fitil
Progestan dex kullanıyorum
Canım vitamin ne kullanıyorsun folic mi sadeceEkleyimmm canım beniim
Bende 20 ekimde 3.gün iyi kalite 2 embriyo transferi oldum şimdilik sessiz sakin gidiyoruz![]()
Vitaminler
Oksapar
Estrofem
Coraspin
Prednol
Progestan fitil
Progestan dex kullanıyorum
Evet canım bugün öğrendim onu ya aslında şöyle ben başka şehirdeyim aile hekimliğim başka yerde yazdırma imkanımda çok yok bir sonrakine inşAllah yazdırırımBnde aynılarını kullanıyorum sen dedin devlet karşılamıyor ama sağlık ocakları yazıyor bu ilaçları cnm
Omegrav kuzum içinde omega ayrı multivitamin ayrı ayrı yapmışlarCanım vitamin ne kullanıyorsun folic mi sadece
Çok teşekkür ederimErken gebelik testinde silik olarak gördüm ben de inşallah seninledir bozma moralini bak ben tek çizgi gördüğüm halde umutla bekliyorum![]()
Ama uzaktan da yazdırabilirsin ben daha önce öyle yaptım. Ulaşım sağlayıp durumu hakkinda bilgilendirme yapıp yazdırabilirsinEvet canım bugün öğrendim onu ya aslında şöyle ben başka şehirdeyim aile hekimliğim başka yerde yazdırma imkanımda çok yok bir sonrakine inşAllah yazdırırım![]()
Aynn yazıyım dedim cnku cok masraflı bu tedavi sen Mustafa hocayı kendini buldn cnku tadigim var gül hanm o Mustafa beye hasta yönlendiriyor daEvet canım bugün öğrendim onu ya aslında şöyle ben başka şehirdeyim aile hekimliğim başka yerde yazdırma imkanımda çok yok bir sonrakine inşAllah yazdırırım![]()
Hepsini mi yazıyor aile hekimi ?Bnde aynılarını kullanıyorum sen dedin devlet karşılamıyor ama sağlık ocakları yazıyor bu ilaçları cnm
Canım için rahatlasın diye yazıyorum bende transferimin 6. Günü artımed le yaptım benimde acayip silik çıkmıştı o yorumları okuyup bende çok üzülmüştüm ertesi gün yine yaptım yine yaptım o hayalet çizgi hep vardı kan verene kadar içim rahat etmemişti çok şükür pozitifi gördüm. İçini bence ferah tut olmasaydı çıkmazdı o çizgi ki bence iki testte de var ve hatta benimkinden bile daha belirginYa kizlar ben şimdi biraz okudum ve in kaset test artimed marka yalancı pozitiflik oluyormuş yaaa![]()
Bir kac gun daha bekle canim benimde 4.Gun negatidti pozitif oldu 5.Gunde belki seninde yarin. Pozitif olur hiç belli olmazYok araştırmadım da moralimi bozmayım diye daha erken diye teselli ediyorum kendimi![]()
Tamam çiçeğimmm teşekkür ederimm bir daha öyle yapayımAma uzaktan da yazdırabilirsin ben daha önce öyle yaptım. Ulaşım sağlayıp durumu hakkinda bilgilendirme yapıp yazdırabilirsin
Ben kendim buldum instgramda yıllarca ntakip etmiştim sonra gittim canım o dediğin kişiyi bilmiyorumAynn yazıyım dedim cnku cok masraflı bu tedavi sen Mustafa hocayı kendini buldn cnku tadigim var gül hanm o Mustafa beye hasta yönlendiriyor da