• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar ben de bugün test yaptım 5. gün embriyosu transfer günü hariç bugün 6. günümdü sabah 4te dayanamadım test yaptım tertemiz tek çizgiydi ama moralimi bozmuyorum kaset testti erken gebelik testi de değildi normalde test günüm 12 gün sonra pazara denk geliyor ama cuma vermeyi düşünüyorum benim için de dua edin içimde olduklarını hissediyorum öyle düşünmek istiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canim her test hassas degil hangi markaydi testin

Kızlar ben de bugün test yaptım 5. gün embriyosu transfer günü hariç bugün 6. günümdü sabah 4te dayanamadım test yaptım tertemiz tek çizgiydi ama moralimi bozmuyorum kaset testti erken gebelik testi de değildi normalde test günüm 12 gün sonra pazara denk geliyor ama cuma vermeyi düşünüyorum benim için de dua edin içimde olduklarını hissediyorum öyle düşünmek istiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Evet çok erken canım bu şekilde testler yapıp demorolize ediyoruz kendimizi haklıyız tabi ama sabır etmem en güzeli inan ne güzel söyledin inşallah kalbinden yüreğindem hissetiklerin dilerim gerçek olur Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻

Evet çok erken canım bu şekilde testler yapıp demorolize ediyoruz kendimizi haklıyız tabi ama sabır etmem en güzeli inan ne güzel söyledin inşallah kalbinden yüreğindem hissetiklerin dilerim gerçek olur Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻
Amin çok teşekkür ederim çok zor geçiyor günler rabbim hepimizi hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelesin inşallah ❤️

Ekleyimmm canım beniim
Bende 20 ekimde 3.gün iyi kalite 2 embriyo transferi oldum şimdilik sessiz sakin gidiyoruz :emir_bebek: :KK36:
Vitaminler
Oksapar
Estrofem
Coraspin
Prednol
Progestan fitil
Progestan dex kullanıyorum
Bnde aynılarını kullanıyorum sen dedin devlet karşılamıyor ama sağlık ocakları yazıyor bu ilaçları cnm

Bnde aynılarını kullanıyorum sen dedin devlet karşılamıyor ama sağlık ocakları yazıyor bu ilaçları cnm
Evet canım bugün öğrendim onu ya aslında şöyle ben başka şehirdeyim aile hekimliğim başka yerde yazdırma imkanımda çok yok bir sonrakine inşAllah yazdırırım🩷

Evet canım bugün öğrendim onu ya aslında şöyle ben başka şehirdeyim aile hekimliğim başka yerde yazdırma imkanımda çok yok bir sonrakine inşAllah yazdırırım🩷
Ama uzaktan da yazdırabilirsin ben daha önce öyle yaptım. Ulaşım sağlayıp durumu hakkinda bilgilendirme yapıp yazdırabilirsin

Aynn yazıyım dedim cnku cok masraflı bu tedavi sen Mustafa hocayı kendini buldn cnku tadigim var gül hanm o Mustafa beye hasta yönlendiriyor da

Ya kizlar ben şimdi biraz okudum ve in kaset test artimed marka yalancı pozitiflik oluyormuş yaaa😔
Canım için rahatlasın diye yazıyorum bende transferimin 6. Günü artımed le yaptım benimde acayip silik çıkmıştı o yorumları okuyup bende çok üzülmüştüm ertesi gün yine yaptım yine yaptım o hayalet çizgi hep vardı kan verene kadar içim rahat etmemişti çok şükür pozitifi gördüm. İçini bence ferah tut olmasaydı çıkmazdı o çizgi ki bence iki testte de var ve hatta benimkinden bile daha belirgin ☺️

Ama uzaktan da yazdırabilirsin ben daha önce öyle yaptım. Ulaşım sağlayıp durumu hakkinda bilgilendirme yapıp yazdırabilirsin
Tamam çiçeğimmm teşekkür ederimm bir daha öyle yapayım😍💐
Aynn yazıyım dedim cnku cok masraflı bu tedavi sen Mustafa hocayı kendini buldn cnku tadigim var gül hanm o Mustafa beye hasta yönlendiriyor da
Ben kendim buldum instgramda yıllarca ntakip etmiştim sonra gittim canım o dediğin kişiyi bilmiyorum🫠

Back
X