• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ah c
Sağol canım
38 yaşındayım esim 48
3.5 aylık evliyiz
Beklemeyelim istedik.
Aşılamaya başvurmak için gitmistik doktor asilamanin şansı düşük dedi kendimizi.bir anda tüp.bebek tedavisinde bulduk 😊
Belirtim yoktu
Transfer sonrasi 9.gün kan verdim kanda çıktı 5 ekimde.
Gecen hafta pazartesi keseyi gördük
Bu çarşamba da kalp atisini duyacağız ins 🙏🤲 Hayırlısı ile pozitifi görürsün inşallah 🙏🤲
Ahh canımmm en doğru olanı yapmışsınız😍
Rabbim daim etsin.Sağlıklı vakti zamanında kucağınıza almayı da nasip etsin aminn🥹🤲🏻😍
Darısı bana belirtisiz bende devam ediyorum.
Teşekkür ederimmmm💐

Sagolasın canım ama bu sefer pek ümitli değilim ilkinde çok iyi kalitede ki 5 ci gin embriyosu tutmadı değerlerim rahim kalınlığı herşey çok iyiydi geride iki tane 3cu gün embriyosu kaldı artık kısmet diyorum 🙂
Hiç hiçç öyle düşünmee burda neler okuduk gördük çiçeğim❤️bak gör bu olur Allah’ın izniyle

Kızlar Rabbim bu topikteki herkese pozitif sonucu ve sağlıkla bebişini kucağına alıp eve götürmeyi de nasip etsin inşallah 😍😍🪬🧿🤲🏻🥰
yarın 5. Günüm çok heyecanlıyım yaaa uyku sorunu yaşıyorum bu saatlerde uykum geliyor ( bu arada gün içinde de fitil ve ilaçlardan kaynaklı iki defa uyuyorum 😅😅) bu saatlerde uyuyunca gece uyanıyorum su içtiğim için bol çişlemelik geceler ve 2 saat öyle uyuyamıyorum benim gibi olan var mı 😁😁

Kızlar Rabbim bu topikteki herkese pozitif sonucu ve sağlıkla bebişini kucağına alıp eve götürmeyi de nasip etsin inşallah 😍😍🪬🧿🤲🏻🥰
yarın 5. Günüm çok heyecanlıyım yaaa uyku sorunu yaşıyorum bu saatlerde uykum geliyor ( bu arada gün içinde de fitil ve ilaçlardan kaynaklı iki defa uyuyorum 😅😅) bu saatlerde uyuyunca gece uyanıyorum su içtiğim için bol çişlemelik geceler ve 2 saat öyle uyuyamıyorum benim gibi olan var mı 😁😁
Bende de biraz erken uyuma var kuzummm😍 ama ilaçlardan galiba🥹🥹
Çişi hiç deme diyorum ki ne ara böyle sıkıştırıyor😂 2 litreyi geçiyor suyu içmem

Var, ben de ilk başlarda öyleydim hemen daliyordum olduğum yerde ama son zamanlarda düzeldi 😊

Aynı gün transfer olmuşuz 😊 Bende de yorgunluk hali var devamlı. Dün tüm gün uyudum akşam uyuyamam dedim akşam dalması biraz zor olsa da yine uyudum 😊 gece ben de en az 5 6 kez kalkıyorum lavaboya

Ah c

Ahh canımmm en doğru olanı yapmışsınız😍
Rabbim daim etsin.Sağlıklı vakti zamanında kucağınıza almayı da nasip etsin aminn🥹🤲🏻😍
Darısı bana belirtisiz bende devam ediyorum.
Teşekkür ederimmmm💐
Amin inşallah sağol canım
Darısı isteyen herkesin başına olsun
Hayırlı,saglikli bir sekilde alalım bebisleri kucağımıza 🌺☺️

Kahve içenler var mı?
Ben çayı çok azalttım kahve hiç içmiyorum. Bugün çalışmaya başladım. İş yerindekilere de süreçten bahsetmek istemiyorum. Kahveler geldiğinde kahven soğudu kahveni iç diye gözümün içine bakıyorlar 🤦🏻‍♀️ Küçük bir fincan Türk kahvesi sıkıntı olur mu sizce? Zaten kafein almıyorum pek.

Kahve içenler var mı?
Ben çayı çok azalttım kahve hiç içmiyorum. Bugün çalışmaya başladım. İş yerindekilere de süreçten bahsetmek istemiyorum. Kahveler geldiğinde kahven soğudu kahveni iç diye gözümün içine bakıyorlar 🤦🏻‍♀️ Küçük bir fincan Türk kahvesi sıkıntı olur mu sizce? Zaten kafein almıyorum pek.
Ben onları midem ağrıyor bi müddet kahve içmiycem diye savuşturdum öneririm 😅 ben de içmiyorum tedavi başladığından beri çay da kahve de

Merhaba kızlar bende 3. Gün embriyosu transferi oldum 7. Gün beta hcg negatif çıktı bende bıraktım kendimi iyice yükselme ihtimali var mı ?

Bennn😍😍transferin 3.Gününden beri boyleyim canım

Peki canım bu önümüzdeki ay transfer edilse, yine aynı ücret mi ödenecek ? Yani hastaneye 42.5 tü senin sanırım, yine bu ücretle mi transfer yapılacak ?
Donmuş transfer parası ayrı ödeniyor diye biliyorum canım aksini hiç düşünmek istemiyorum şu an

Back
X