- 20 Aralık 2020
- 17.179
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.704
- 548
- Konu Sahibi ananasmango
- #4.081
YengeçççASLAN bebeğimm yükselenim de Kovasen balık mısın yoksa??? yengeç???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YengeçççASLAN bebeğimm yükselenim de Kovasen balık mısın yoksa??? yengeç???
Bende 9.gun vermistimYarın ver dedi doktor 9.gun oluyor yarın![]()
Canım ben çok memnunum. Tüp bebeğimi Furkan Kayabaşoğlu yapıyor Alle klinik ama tüp bebek işlemleri Ataşehir Acıbadem de yapılıyor. Ama rutin kontrollerimde gittiğim ameliyatlarımı yapan ve hamile kalırsam da devam edeceğim doktor yine Alle de Cihan Tanyolaç ... Çok seviyorum bebekmişim gibi ilgileniyorlar muayene de Cihan hoca 1 saat konuşuyor dinliyor. Tüp bebek tarafında da Furkan hoca öyle istediğim an ikisine de ulaşabiliyorum gece gündüz hep yardımcı oluyorlar. İnstagram dan bakabilirsin ikisine demeraba konudan alakasız doktorunuzdan memnun musunuz benim de eylülde denemem olumsuz oldu da doktor bakıyorum
Canım hemen bir gecede kıpkırmızı olmaz gayet olması gerektiği gibiBaksanıza![]()
Canım İstanbul Furkan Kayabaşoğlu na gidiyorum Alle klinik. Ama tüp bebek işlemlerini Ataşehir Acıbadem de yapıyor. Ona rağmen burayı okuyunca benim ki çok ucuz geldi![]()
Allah'ım kafayı yemeden anne olmayı nasip eder inşallah yaaaa seni yerim tam da senin yazdıklarını okuyordum ağladım yazmışsın inşallah sevinç gözyaşları dokersin hepCanım hemen bir gecede kıpkırmızı olmaz gayet olması gerektiği gibi![]()
Yaa Mavişim benim ❤ niye ağladın bakayımYengeçççyükselen Başak
bildin kuzucumm
Gizoşum aminn aminnn diyorum Rabbim pazar günü beni ağlatacaksan da mutluluktan ağlat diyorum dua edin hatta ismen EsraAllah'ım kafayı yemeden anne olmayı nasip eder inşallah yaaaa seni yerim tam da senin yazdıklarını okuyordum ağladım yazmışsın inşallah sevinç gözyaşları dokersin hep![]()
Feriham birden ya …. Diye düşündümYaa Mavişim benim ❤ niye ağladın bakayım
Kuzumm, tüm kalbimle diliyorum ki sevinç gozyasin olsun. İçini dök rahatla, kolay değil ki ama üzülme bu süreçte çünküüü miniklerin seni hissediyor anneleri üzülürsün istemezler gülümse bakayimm
aminnnn canımmm benimm. Hiç olumsuz düşünme olumlu olacak bileeesiinnnnnnFeriham birden ya …. Diye düşündüm
dile bile getirmek istemiyorum.Korktum birden işte
Ve ben Allah’ım… Kalbimde olan her şeyi sana emanet ettimBeni bu yolda yalnız bırakma aminn
Yaaa enerjileriniz olumlu düşünmeleriniz beni iyi hissettirdiKuzumm, tüm kalbimle diliyorum ki sevinç gozyasin olsun. İçini dök rahatla, kolay değil ki ama üzülme bu süreçte çünküüü miniklerin seni hissediyor anneleri üzülürsün istemezler gülümse bakayimm![]()
Sağol canım bi bakayım 1-2 isim var aklımda bakalım biraz ilgili olsunlar istiyorum açıkcası bu seferCanım ben çok memnunum. Tüp bebeğimi Furkan Kayabaşoğlu yapıyor Alle klinik ama tüp bebek işlemleri Ataşehir Acıbadem de yapılıyor. Ama rutin kontrollerimde gittiğim ameliyatlarımı yapan ve hamile kalırsam da devam edeceğim doktor yine Alle de Cihan Tanyolaç ... Çok seviyorum bebekmişim gibi ilgileniyorlar muayene de Cihan hoca 1 saat konuşuyor dinliyor. Tüp bebek tarafında da Furkan hoca öyle istediğim an ikisine de ulaşabiliyorum gece gündüz hep yardımcı oluyorlar. İnstagram dan bakabilirsin ikisine de
Canım aramızda en dayanaklı neşe dolu olan sensin. Şöyle bir sirkelen . Sağlığımız gitmesin de. Rabb'im ne zaman kısmet ederse o zaman gelsinler. Bak ben yani bayan karamsar bile umutlu konuşuyor
aminnnn canımmm benimm. Hiç olumsuz düşünme olumlu olacak bileeesiinnnnnn![]()
Doktor arıyorsanız ben Gebzr Anadolu Sağlık Merkezindr Tayfun Kutluyu öneririmmeraba konudan alakasız doktorunuzdan memnun musunuz benim de eylülde denemem olumsuz oldu da doktor bakıyorum
Yaa beniim minnoşumun da kavuşmasınaa az kaldıııKızçelerr yarın transfer günüm var mı aramızda transfer kardeşimHamişler
lütfenn dua edin benim için
Not:Transfer olup test günü bekleyenlere de hamiş denir
![]()
1 haftalık mi@gizem3606 canm yeniyken silik çıkar daha zaten 1 haftalık falan kuzum kırmızı ckmasi için 1 aylık 2 aylık olman lazm daha önce yaşadığım için bliyorum