• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

meraba konudan alakasız doktorunuzdan memnun musunuz benim de eylülde denemem olumsuz oldu da doktor bakıyorum
Canım ben çok memnunum. Tüp bebeğimi Furkan Kayabaşoğlu yapıyor Alle klinik ama tüp bebek işlemleri Ataşehir Acıbadem de yapılıyor. Ama rutin kontrollerimde gittiğim ameliyatlarımı yapan ve hamile kalırsam da devam edeceğim doktor yine Alle de Cihan Tanyolaç ... Çok seviyorum bebekmişim gibi ilgileniyorlar muayene de Cihan hoca 1 saat konuşuyor dinliyor. Tüp bebek tarafında da Furkan hoca öyle istediğim an ikisine de ulaşabiliyorum gece gündüz hep yardımcı oluyorlar. İnstagram dan bakabilirsin ikisine de

Son düzenleme:
Canım hemen bir gecede kıpkırmızı olmaz gayet olması gerektiği gibi 🥹😍
Allah'ım kafayı yemeden anne olmayı nasip eder inşallah yaaaa seni yerim tam da senin yazdıklarını okuyordum ağladım yazmışsın inşallah sevinç gözyaşları dokersin hep🤲

Allah'ım kafayı yemeden anne olmayı nasip eder inşallah yaaaa seni yerim tam da senin yazdıklarını okuyordum ağladım yazmışsın inşallah sevinç gözyaşları dokersin hep🤲
Gizoşum aminn aminnn diyorum Rabbim pazar günü beni ağlatacaksan da mutluluktan ağlat diyorum dua edin hatta ismen Esra😍🥹🌺🤲🏻

Yaa Mavişim benim ❤ niye ağladın bakayım
Feriham birden ya …. Diye düşündüm
dile bile getirmek istemiyorum.Korktum birden işte🥺🥹

Ve ben Allah’ım… Kalbimde olan her şeyi sana emanet ettim 🤲🏻💜💜Beni bu yolda yalnız bırakma aminn

Feriham birden ya …. Diye düşündüm
dile bile getirmek istemiyorum.Korktum birden işte🥺🥹

Ve ben Allah’ım… Kalbimde olan her şeyi sana emanet ettim 🤲🏻💜💜Beni bu yolda yalnız bırakma aminn
aminnnn canımmm benimm. Hiç olumsuz düşünme olumlu olacak bileeesiinnnnnn:KK36:

Kuzumm, tüm kalbimle diliyorum ki sevinç gozyasin olsun. İçini dök rahatla, kolay değil ki ama üzülme bu süreçte çünküüü miniklerin seni hissediyor anneleri üzülürsün istemezler gülümse bakayimm🌸🌸🐣🐣
Yaaa enerjileriniz olumlu düşünmeleriniz beni iyi hissettirdi😍🥹 :KK60: :KK60: Teşekkür ederimm çiçeğimm meslektaşım gülümsedimmmm:KK36::KK36:

Canım ben çok memnunum. Tüp bebeğimi Furkan Kayabaşoğlu yapıyor Alle klinik ama tüp bebek işlemleri Ataşehir Acıbadem de yapılıyor. Ama rutin kontrollerimde gittiğim ameliyatlarımı yapan ve hamile kalırsam da devam edeceğim doktor yine Alle de Cihan Tanyolaç ... Çok seviyorum bebekmişim gibi ilgileniyorlar muayene de Cihan hoca 1 saat konuşuyor dinliyor. Tüp bebek tarafında da Furkan hoca öyle istediğim an ikisine de ulaşabiliyorum gece gündüz hep yardımcı oluyorlar. İnstagram dan bakabilirsin ikisine de
Sağol canım bi bakayım 1-2 isim var aklımda bakalım biraz ilgili olsunlar istiyorum açıkcası bu sefer

aminnnn canımmm benimm. Hiç olumsuz düşünme olumlu olacak bileeesiinnnnnn:KK36:
baby-cute.gif

Anlıkk Esoşşşş:KK74::KK74::KK8::KK8::KK8:
Zaten senin bir mesajını kaydettimm zamanı gelince paylaşacağım ferihamm 😍

Kızçelerr yarın transfer günüm var mı aramızda transfer kardeşim 😍 Hamişler 😍😍 lütfenn dua edin benim için 😇🥰 Not:Transfer olup test günü bekleyenlere de hamiş denir 😂😂😂
Yaa beniim minnoşumun da kavuşmasınaa az kaldııı :KK60: :KK60: :KK36: :KK36: :KK74: :KK74: Her zaman duamdasınızz hepinizzz:KK200:

Back
X