• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar poztif görenler ne yedi ne içti. Hareketleriniz nasıldı biraz anlatın vakit geçmiyor 😁
Canım benim iş yoğunluğum biraz ağır olduğu için ben transfer sonrası 10+10 rapor aldım evdeydım 20 gün boyunca, evde de iş felan yapmadım acıkcası kendimi korudum, ceviz, çiğ badem avakado yumurta havuç suyu tükettim ayrıca kabız olmamak için de kayısı hoşafı içtim benim böyle geçti 🤗

baby-cute.gif

Anlıkk Esoşşşş:KK74::KK74::KK8::KK8::KK8:
Zaten senin bir mesajını kaydettimm zamanı gelince paylaşacağım ferihamm 😍
aayyyyy çok heyecanlandımmmmm. Az kaldı test gününe bak gör olacakkkkkkk bir kaç güne leken gelir diye tahmin ediyorum hatta 😍

Kızçelerr yarın transfer günüm var mı aramızda transfer kardeşim 😍 Hamişler 😍😍 lütfenn dua edin benim için 😇🥰 Not:Transfer olup test günü bekleyenlere de hamiş denir 😂😂😂
İnşallah yarın bebisler transferden hemen sonra aman Allah'ım burası tamda bize ait yer diyip sımsıkı tutunsunlar sana canim🤲🎉🥰

Canım benim iş yoğunluğum biraz ağır olduğu için ben transfer sonrası 10+10 rapor aldım evdeydım 20 gün boyunca, evde de iş felan yapmadım acıkcası kendimi korudum, ceviz, çiğ badem avakado yumurta havuç suyu tükettim ayrıca kabız olmamak için de kayısı hoşafı içtim benim böyle geçti 🤗
Havuç kuruyemiş ve kayısı hoşafı yapacam 🤩

Canım aramızda en dayanaklı neşe dolu olan sensin. Şöyle bir sirkelen . Sağlığımız gitmesin de. Rabb'im ne zaman kısmet ederse o zaman gelsinler. Bak ben yani bayan karamsar bile umutlu konuşuyor 😄
Yaa çiçeğimm🥹🥹😍😍 bugün modum güzel hamd olsunn. Günler artık bitsin bizde mutluluktan ağlayalım istiyorum 💙
Ezan okunuyor hepimize dua ediyorum🤲🏻

Babyimm raporunu nasıl aldınn hayırlı uğurlu olsun oyy🥹🥹😍😍💜💜

Babyimm raporunu nasıl aldınn hayırlı uğurlu olsun oyy🥹🥹😍😍💜💜
Teşekkür ederim canım benim inşallah darısı hepimizin başına 🙏🏻 Canım 10 gün tüp bebek doktorum verdi benim pozitifi aldıktan sonra da 10 günde aile hekime verdi sağolsun 20 gün oldu zaten benim için yetti tekrar rapor almadım

Ben de ilk kese randevusu kimin ve ne zaman diye soracaktım
Ben cuma günü gittim aslında kese için 🙈🙈 3 ekimdi benim transferim çift embriyo, işyerime gebelik raporu vermek için sat a göre 4+5 de gittim ulturasyon ile baktı tek kese görünüyor dedi haftaya kalp atışına gel dedi 🤗🤗

Yaa beniim minnoşumun da kavuşmasınaa az kaldııı :KK60: :KK60: :KK36: :KK36: :KK74: :KK74: Her zaman duamdasınızz hepinizzz:KK200:
Ahhhh papatyam çok tatlı bi heyecan var içimde 😍😍
İnşallah yarın bebisler transferden hemen sonra aman Allah'ım burası tamda bize ait yer diyip sımsıkı tutunsunlar sana canim🤲🎉🥰
Yaaa duanın tatlılığııı inşallah canım benim inşallah 😍🥰🥰 çok teşekkür ederimm
Beybisiiii ben daha sana yazacaktım.sanirim günleri karıştırdım. Çarşamba sanıyordum ben 🥴
Yok balım bugün salı yarın bu saatlerde belki kavuşmuş olurum ben de 😍 Bebiş senin kafanı karıştırmaya başlamış bile 🤣

Ben cuma günü gittim aslında kese için 🙈🙈 3 ekimdi benim transferim çift embriyo, işyerime gebelik raporu vermek için sat a göre 4+5 de gittim ulturasyon ile baktı tek kese görünüyor dedi haftaya kalp atışına gel dedi 🤗🤗
Yaa 😍 bende bugün 4+4 üm haftaya perşembe kese için gidicem inşaallah ama bana tek kese gibi geliyor beta ikize göre düşük geldi bana. Senin kaçtı değerin?

Yaa 😍 bende bugün 4+4 üm haftaya perşembe kese için gidicem inşaallah ama bana tek kese gibi geliyor beta ikize göre düşük geldi bana. Senin kaçtı değerin?
Canım benim 308 639 2033 dü benim kese görmeye gittiğimde de 6139 dü ben de de tek kese göründü

Back
X