Evet benim dr vitamin yazdı hatta daha güçlü vitamin hamilelik döneminin vitamini sana yetmez dedi , daha güçlü vitamin alman gerekiyor dediValla şuan ki kullandığım multivitamin sayesinde saçlarım hiç olmadığı kadar güçlü çok az dökülüyor falan. Eksi olarak tırnaklarım aşırı hızlı uzuyoryani bende arkadaşlara katılıyorum emzirme döneminde de çok ihtiyacımız olacak. Bir süre bu vitaminler/takviyeler yoldaşımız olacak
Yani kendiniz kendi rızanızla mı çıkardınız ??16 gün yattı dahada yatacaktı tedavi red verip küvezden erken çıkardım
Ben mesela i mom kullanıyorum. Doğumdan sonra büyük olasılıkla i mom latte verir diye düşünüyorum. Emzirirken vitamine çok daha ihtiyaç duyacağımız kanaatindeyim.Kızlar bu vitamin ilaçlarını ne zaman bırakmam lazım diye sordum doktora doğumdan sonra da kullanmaya devam ediceksiniz dedi açıkçası ben daha fazla kullanmak istemiyorum sizlerin doktoru bu konuda ne dedi yada siz emzirme döneminde kullanıcakmısınız?
Benimde salı 36+6@Sonbahardagel neydi bizim herkesin doğurduğu hafta 36+6 mıydı? Sen şuan ona girdin 1 gün sık dişini doğurma hadi bakalımbenimde ptesi 36+6 atlatabilcez mi bakalım
İyi geceler güzel anneler ve anne adayları doğum yapanların gözü aydın olsun bekleyenlerde bir avazda kurtulsun inşallahyaptığınız kapı süslerinin resimlerini de paylaşsanız da bizede fikir olsa olur mu acaba
Allah yardımcınız olsunGünaydın kızlar gece sabaha kadar ağrıdan ağladım vajinanın üst kısmı resmen hareket ediyor yani kafa o kadar belli ki dışardan. O hareket ettikçe şiddetli kasik ve kuyruk sokumu ağrım oldu
Bide kasılma 50 kere oldu Sabaha kadar. Karnım kasılıyor adet ağrısı gibi belden vuruyor 40 saniye sonra geçiyor 15 dakika sonra tekrar ediyor. 2 tane magnezyum içtim bana mısın demedi. En son devlette plesentasi yaşlanmış 39 haftaya kadar beklemez demişti doktor.
Bide kan değerim 9 un altına düşmüş kan nakil ihtimali var.
Midem yanıyo diye 2 aydır içmedim kan ilaçlarını . Hata ettim. Şuan ağrılarım ilginç bı şekilde tamamen geçti.
Ama kahvaltıdan sonra acile gidicem. Kasılma devam ediyor ara ara.
Bana da dua edin. En azından sağlıkla 37 yi bitirmek istiyorum
Kan değeri dediğiniz ferritin galiba. Benim feritinim 1.8 çıktı doktor bana sıkıntı yok dediGünaydın kızlar gece sabaha kadar ağrıdan ağladım vajinanın üst kısmı resmen hareket ediyor yani kafa o kadar belli ki dışardan. O hareket ettikçe şiddetli kasik ve kuyruk sokumu ağrım oldu
Bide kasılma 50 kere oldu Sabaha kadar. Karnım kasılıyor adet ağrısı gibi belden vuruyor 40 saniye sonra geçiyor 15 dakika sonra tekrar ediyor. 2 tane magnezyum içtim bana mısın demedi. En son devlette plesentasi yaşlanmış 39 haftaya kadar beklemez demişti doktor.
Midem yanıyo diye 2 aydır içmedim kan ilaçlarını . Hata ettim. Şuan ağrılarım ilginç bı şekilde tamamen geçti.
Ferritin değil canım ya.Kan değeri dediğiniz ferritin galiba. Benim feritinim 1.8 çıktı doktor bana sıkıntı yok dedibu bebikler nedense hep de haftasonlarını bekliyor aksiyon almak için.. umarım sıkıntı yoktur bizi de haberdar edin
Sabaha kadar iyi dayanmışsın bu kadar ağrıya.. 37 ye girmene bikaç gün kalmış sanırım çok takılma benceGünaydın kızlar gece sabaha kadar ağrıdan ağladım vajinanın üst kısmı resmen hareket ediyor yani kafa o kadar belli ki dışardan. O hareket ettikçe şiddetli kasik ve kuyruk sokumu ağrım oldu
Bende kızıma kendim yapmıştım ve bu tür malzeme satan yerlerde çok ama Bi türlü fırsat bulup çıkamadım makrome modellerini bende çok beğendim şimdi sipariş versem yetişir mi acabaBen yaptırdım makrome tarzında. Çoğu arkadaş da yaptırdı, hatta birkaç becerikli arkadaşımız kendileri elleriyle yaptılar
Ya ne güzel düşünceli ablalar varBen yaptırmamıştım canım ama ablam sağolsun yaptırmış kendisi pandemi de doğurduğu ve kimse hastaneye gidemediği için şu an bizim üstümüzde tüm süsleri kullanıyor
Kendim yapıyorum ama bu hızla yaşına yetisir
Ah keşke içseymişsiniz. Acile gidince haber edin inşallah daha duracaktır bebişGünaydın kızlar gece sabaha kadar ağrıdan ağladım vajinanın üst kısmı resmen hareket ediyor yani kafa o kadar belli ki dışardan. O hareket ettikçe şiddetli kasik ve kuyruk sokumu ağrım oldu
İnşallah iyisindir canım seninle aynı günümüz.dr dan çıkınca yaz mutlaka.1 hafta daha dayansa çok iyi olacakGünaydın kızlar gece sabaha kadar ağrıdan ağladım vajinanın üst kısmı resmen hareket ediyor yani kafa o kadar belli ki dışardan. O hareket ettikçe şiddetli kasik ve kuyruk sokumu ağrım oldu
Günaydın bende direk göğüs hassasiyeti var en başında beri saldım çayıra mevlam kayıra geziyorum mecburiyettenGünaydın kızlargöğüs ucunuzda hassasiyet başladı mı
Çok teşekkür ederim canım benm. Aynı şeyi yaşayanı duyup iyileştiğini bilmek kalbime o kadar iyi geliyor kiCanım benim oğlum doğduğunda akciğer enfeksiyonu ile doğmuştu 4,5 sene önce. 10 gün antibiyotik tedavisi gördü. O 10 gün hayatımın en zor en acı geçen günleriydi. Gece göğüslerim sızlardı ağlayarak uyanırdım bebeğim acıktı beni istiyor diye. Seni çok iyi anlıyorum. Ama bu günler geçecek ve bir es bile veremeyeceğin günler gelecek. İnan çok da hızlı gelecek o günler. O yüzden olabildiğince moralini yüksek tut sütün falan kesilmesin anca bu şekilde destek olabilirsin bebeğine.
Geçmiş olsun canım , inşallah bekler 37 kadar endişelenmeGünaydın kızlar gece sabaha kadar ağrıdan ağladım vajinanın üst kısmı resmen hareket ediyor yani kafa o kadar belli ki dışardan. O hareket ettikçe şiddetli kasik ve kuyruk sokumu ağrım oldu
Canım benim tabiki iyileşecek , çok var öyle bebek ben bebeğimi görmeye gittiğime enfeksiyon çok duyuyorum annelerden , içini ferah tut evham yapıp kendini üzme , kızların dediği gibi sen güçlü ol ki bebeğin senin güzel enerjini alsın , ben ne zaman üzülsem bunu hatırlayıp toparlanıyorum , hemen inşallah gelecek kucağınaÇok teşekkür ederim canım benm. Aynı şeyi yaşayanı duyup iyileştiğini bilmek kalbime o kadar iyi geliyor ki
Günaydın kızlar gece sabaha kadar ağrıdan ağladım vajinanın üst kısmı resmen hareket ediyor yani kafa o kadar belli ki dışardan. O hareket ettikçe şiddetli kasik ve kuyruk sokumu ağrım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?