2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim ilk bebeğim sürekli memedeydi, 3 aylık olunca aniden bıraktı sürekli memede olmayı 😂
Ya işte bu sorun mu? Yani yatağa alışmada sorun yaşar mı sonra? Mağlum etraftakiler sürekli yorum yapıyor :) Bana yorucu olduğu oluyor tabiki ama valla analık zor ya beyin sürekli düşünmek

Bestak damla bende çok işe yaradi .kişiden kişiye değişiyor demekki yada farklı mı kullandın ben günde 3 defa suya en az 8 er damla Max 20 damla imiş .damlatıp iciyorsun
Bana günde 4 kere 20 damla dediler hastanedeyken öyle devam ediyorum canım. Ama unutup günde 3 yapıyorum genelde🤣

Uyutma işini yapamıyorum ya emerken doyup ağzından atıyor göğüste uyumaya başlıyor dalsın diye bekliyorum bekliyorum yatağa koyunca 5 dakkaya uyanıyor nasıl çözcem..
memeden alıp reflü yatağına koyup ayağımda sallıyorum, yatağa koyduğum gibi kalkıyor benimde ama yatakta sallayınca yeri değişmediği için kalkmıyor

Ya işte bu sorun mu? Yani yatağa alışmada sorun yaşar mı sonra? Mağlum etraftakiler sürekli yorum yapıyor :) Bana yorucu olduğu oluyor tabiki ama valla analık zor ya beyin sürekli düşünmek zorunda
Ben memesiz uyutmaya alıştırmıştım, sevdiği bir şarkı vardı, onu açıp başını okşayarak uyutuyordum. Bu biraz uzun sürdüğü için sonradan pes edip tekrar memede uyutmaya geçtim ama bu benim sabırsızlığımla alakalı bir şeydi 😅

Uyutma işini yapamıyorum ya emerken doyup ağzından atıyor göğüste uyumaya başlıyor dalsın diye bekliyorum bekliyorum yatağa koyunca 5 dakkaya uyanıyor nasıl çözcem..
Ben biraz kucağımda beklettikten sonra yatırıyorum, yanına uzanıyorum. Beyaz gürültü açıp hafifçe poposuna vuruyorum. Sonra yavaş yavaş kalkmaya çalışıyorum 🤣 bu minikler halden hale sokuyorlar bizi 😂

Merhaba kızlar nasılsınız 🥰 bebişler bizi derbeder etti anlaşılan gaz sancıları ve erken doğumdan sonra doktor kontrolleriyle ugrasiyoruz, bebişte anne sütü sarılığı olabilir dediler 🥴 4 tüp kan aldılar bakalım, anne sütü sarılığı olan var mı?? Biraz araştırdım ama, bugün 1 buçukta sonra doktor değerlere bakacak bakalım.
canım geçmiş olsun bizde de abo uyuşmazlığından dolayı sarılık var, yarın 1. ay kontrolü için dr götürecem bakalım ne diyecek, senin bebiş 1 ay da kaç cm uzadı?

1. ay kontrolünü yaptıran anneler bebişiniz boyu ne kadar uzamış, bizim 5 cm uzamış 450 gr almışız bi de 😑

Selamlar , ekim annelerinden merhaba
14.09 da 35+4 de minnoşumu kucağıma alarak Eylül annesi oldum , ve buralarada bir göz atmak istedim ☺️
Prematüre anneleri var ise burada sorum var bebişlerin ilk haftalarda beslenme ve kilo alımı nasıl ilerledi ?
Hoşgeldin canım bebişin erkenci çıktı demek, sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah erken doğan bebeklerimiz oldu bizim grupta da

Kizlar dolap uygulamasından Puset satın aldım kemerle araca da sabitlenebiliyo. Ama çok ağırmis taşımakta zorlandım. Ayrıca yatak olmuyo yani oturur pozisyonda gibi.bebegi koydum dik kaldı gibi. Sizler nasıl kullanıyorsunuz ?

Kızlar biogai damla kullanan var mı?
Tam uyumamisken yatağa koyabilirsin canım, bende de aynı sorun vardı. Tam dalınca yatağa koyunca uyanıyor. Ama gözler hafif gitmisken yatağa koyunca uykuya geciyor

Benimde bebeğim 2558 gr doğdu ve doğduğundan beri emme isteği çok fazla
Ne zmn emmek isterse veriyorum bende
15 20 dk memede kalıyo sonra içi geçiyo biraz bazen bu kadar yetiyo doyuyo uyuyo bazende tam yatağa koycam yine hareketleniyo daha içmek istiyo yine veriyorum bende
Herkeste bu kadar emmesi seni zorlar işte napcaksın böyle göğsünde uyursa dışarda çok zorlanırsın diye söylüyolar
Emzirmek ztn yorucu sık emzirmek daha yorucu ama başka ne yapılabilirki doktorda istedği her an verceksin diyo ilk 3 ay böyle yani
Bende de emzirme sıklığının azalacağı zamanı bekliyorum en çok bu zorluyo sanırım benide
Göğsümde dalmazsada kucakta az pış pışlıyorum ben öylede dalıyo bazen sonra beşiğe alıp az az sallıyorum bazende hiçbişey işe yaramıyo sil baştan emzirme sakinleştirme sallama 😂

Ya işte bu sorun mu? Yani yatağa alışmada sorun yaşar mı sonra? Mağlum etraftakiler sürekli yorum yapıyor :) Bana yorucu olduğu oluyor tabiki ama valla analık zor ya beyin sürekli düşünmek zorunda

Benimde bebeğim 2558 gr doğdu ve doğduğundan beri emme isteği çok fazla
Ne zmn emmek isterse veriyorum bende
15 20 dk memede kalıyo sonra içi geçiyo biraz bazen bu kadar yetiyo doyuyo uyuyo bazende tam yatağa koycam yine hareketleniyo daha içmek istiyo yine veriyorum bende
Herkeste bu kadar emmesi seni zorlar işte napcaksın böyle göğsünde uyursa dışarda çok zorlanırsın diye söylüyolar
Emzirmek ztn yorucu sık emzirmek daha yorucu ama başka ne yapılabilirki doktorda istedği her an verceksin diyo ilk 3 ay böyle yani
Bende de emzirme sıklığının azalacağı zamanı bekliyorum en çok bu zorluyo sanırım benide
Göğsümde dalmazsada kucakta az pış pışlıyorum ben öylede dalıyo bazen sonra beşiğe alıp az az sallıyorum bazende hiçbişey işe yaramıyo sil baştan emzirme sakinleştirme sallama 😂
ne dertler var Allahımm benimkide emmiyor aşırı iştahsız bir bebek, 2660 doğdu o da , valla kafayı yicem sonunda, her ağladığında memeyi yapıştırıuorım bende mıy mıy mıy çekiyor hep

Back
X