2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ya kızım pişik olmus bezi gece uzun kaldı sanıyorum ondan baby turco idi ama bir süredir kullanıyordum. Kızarma ve kabarıklık var geniş bölgede ama pütür vs yok değişimlerde aglamıyor. Mavi hametana başladım. Kaç gunde gecer ve yapabileceğim başka bir şey?

Geçmiş olsun canım yıkamaya çalış ılık suyla ve kuruladiktan sonra hametan sür. İki güne toparlar inşallah. Evinin derecesi iyiyse biraz açık bırak hava alsın

Kızlar dün 20lik dişimi çektirdim. Çok zor ve ağrıliydi. Anestezi aldığım için bebeği emziremedim. Mama verdim bütün gün.Normalde meme emmeyi pek sevmez bilenler bilir. En fazla 5 dk emer atar memeyi. Dün akşam en son uykusuna geçişte. Karnı tok olduğu halde kucağıma aldım ve kafasına 5 6 kere göğsüme vurdu. Elbisemi emmeye çalıştı. İyice kafasını gömdü. Nasıl sağa sola salliyor görseniz. Sanki bana memeyi özledim der gibiydi. O an anladım ki bizler emzirerek sadece karınlarını değil ruhlarını da doyuruyoruz. Hemen üstümü çıkardım emziğini verd ve ten tene temas yaptım. Öylece uyudu kaldı kucağımda . Çok üzüldüm.
Herhangi bir sebepten emziremeyen annelere de bol bol TTT öneriyorumm...

Mavi hametan iyi gelir bizimki 2 güne geçmişti , ıslak mendil kullanmayabilirsin bu süreçte , ve alt değişiminden sonra hemen bağlama biraz açık kalıp hava alsın daha çabuk iyileşir , geçmiş olsun

Biz anesteziden sonra ilk sütü sağıp attırıyorduk ondan sonra emzirebiliyordu hastalar , neyseki atlatmışsınız süreci , geçmiş olsun

Canım ne oldu durumunuz??

Acaba elini ağzına götürüp tırnağiyla ağız içini kanatıyor olabilir mi?

Canım ne oldu durumunuz??

Acaba elini ağzına götürüp tırnağiyla ağız içini kanatıyor olabilir mi?
Çok şükür bi daha tekrarlamadı ama ben öncesinde yanağıyla gıdığıyla oynadım hep , diş etleri de kabar kabar olmuş yani ben hematomu patlattım diye düşündüm bayağı salya ile geldi

Elini ağzına çok sokuyor ama dizimde uzatmıştım onu o sırada yanağını hamur gibi yoğurmuşum video çekmiştim, hemen akabinde kan geldi bi huzursuzluğu olmadı ağlamadı kusma falan yoktu ağız içinfen geldiği belliydi yani ama çok korktum diş olabileceği ağzını inceleyince aklıma geldi, yani umarım öyledir, bi daha olsa dr a götürecektim ama olmadı çok şükür

Baby turco ve sleepy gece uzun süre kalınca benim kızımda da pişik yaptı o yüzden hep goon premium takıyorum geceleri. Pişiği geçene kadar pamuk ve suyla temizleyebilirsin altını eğer ıslak mendil kullanıyorsan. Bol bol havalandır. Bide ben pişik olduğunda sudokrem, mustela pişik kremi ve hametanı karıştırıp sürüyordum. Bir kaç güne geçiyordu.

Bende eşimi ikna edemedim menenjit için hangi aylarda başlanmalıydı

Atak haftası olabilr mi canım

İnşallah ciddi bişey yoktur annesi takip et içini ferah tut

Hemen toplu evin resmini at biz de utanıp anca o zaman yapıyoruz
Kardeşim gelmiş diyoki geçen geldiğimde ev çok dağınıktı şimdi çok toplu, dedim sabahtan temizlik yapıyorum ondan olabilir mi kız geçen geldiğinde 2 gün kaldı yüzünü göremedim bütün evi temizledi asdghj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…