İyi yaptın en az üç en çok 7 gün devam edilmeliymiş anne çocuğun durumuna göre karar verebilir dedi. 5 gün yeterliymiş ama.Yok canım ilk verdiğim gün semptomlar bitti zaten ama yine de devam ettim.
Teşekkürler canımİyi yaptın en az üç en çok 7 gün devam edilmeliymiş anne çocuğun durumuna göre karar verebilir dedi. 5 gün yeterliymiş ama.
Geçmiş olsun canım yıkamaya çalış ılık suyla ve kuruladiktan sonra hametan sür. İki güne toparlar inşallah. Evinin derecesi iyiyse biraz açık bırak hava alsınKızlar ya kızım pişik olmusbezi gece uzun kaldı sanıyorum ondan baby turco idi ama bir süredir kullanıyordum. Kızarma ve kabarıklık var geniş bölgede ama pütür vs yok değişimlerde aglamıyor. Mavi hametana başladım. Kaç gunde gecer ve yapabileceğim başka bir şey?
Mavi hametan iyi gelir bizimki 2 güne geçmişti , ıslak mendil kullanmayabilirsin bu süreçte , ve alt değişiminden sonra hemen bağlama biraz açık kalıp hava alsın daha çabuk iyileşir , geçmiş olsunKızlar ya kızım pişik olmusbezi gece uzun kaldı sanıyorum ondan baby turco idi ama bir süredir kullanıyordum. Kızarma ve kabarıklık var geniş bölgede ama pütür vs yok değişimlerde aglamıyor. Mavi hametana başladım. Kaç gunde gecer ve yapabileceğim başka bir şey?
Biz anesteziden sonra ilk sütü sağıp attırıyorduk ondan sonra emzirebiliyordu hastalar , neyseki atlatmışsınız süreci , geçmiş olsunKızlar dün 20lik dişimi çektirdim. Çok zor ve ağrıliydi. Anestezi aldığım için bebeği emziremedim. Mama verdim bütün gün.Normalde meme emmeyi pek sevmez bilenler bilir. En fazla 5 dk emer atar memeyi. Dün akşam en son uykusuna geçişte. Karnı tok olduğu halde kucağıma aldım ve kafasına 5 6 kere göğsüme vurdu. Elbisemi emmeye çalıştı. İyice kafasını gömdü. Nasıl sağa sola salliyor görseniz. Sanki bana memeyi özledim der gibiydi. O an anladım ki bizler emzirerek sadece karınlarını değil ruhlarını da doyuruyoruz. Hemen üstümü çıkardım emziğini verd ve ten tene temas yaptım. Öylece uyudu kaldı kucağımda . Çok üzüldüm.
Herhangi bir sebepten emziremeyen annelere de bol bol TTT öneriyorumm...
Canım çok zor geçtiği için ağır bi ağrı kesici kullandim. O yüzden tüm gün emziremedimBiz anesteziden sonra ilk sütü sağıp attırıyorduk ondan sonra emzirebiliyordu hastalar , neyseki atlatmışsınız süreci , geçmiş olsun
İyi yapmışsın canım keşke sadece iyi şeyler süte geçseCanım çok zor geçtiği için ağır bi ağrı kesici kullandim. O yüzden tüm gün emziremedim
Hemen toplu evin resmini at biz de utanıp anca o zaman yapıyoruzEve misafir gelmese temizlik yapacağım yokiyisimi her hafta misafir ağırliyim ben bu sayede temizlikte yapmış olurum asffgg
Canım ne oldu durumunuz??Kızlar sabah başımıza bi olay geldi , oğlanı emdirdim uyuttum 45 dk sonra kalktı neyse aldım ben uzanır vaziyetteyken dizlerime aldım oynadım onunla yanağıyla gıdısıyla faalan sonra ağzından sulu kan geldi , hemen yatırdım ağzının içine baktım bişey göremedim tabi ama diş etleri şişmiş kabarmış hatta köpek dişi yandan fırlayacak gibi , diş çıkarma sürecinde diye mi geldi bu kan ? Yanağıyla oynadım akabinde geldi yani başka neden olabilir bilmiyorum çok çok korktum, midesinden gelse bu kadar parlak bi kan gelir mi ? Hem öğürme de olmadı birden sulu bi şekilde geldiinternette baktığım kadarıyla diş çıkarma sürecinde bu tarz kanama oluyormuş ama miktarını bilemiyorum, daha öncede buna benzer bi olay başımıza geldi bu sefer yastığındaydı hastaneye gittik hemen bir sürü tahlil röntgen falan çekildi hiçbir şey çıkmadı ben memeden kan yutmuş diye yorumladım ki çatlaktı o zaman şimdi de çatlak ama geçenki çürümüş kandı böyle taze kan değildi, şimdi kayınbabamda dr ona sorduk dişten olabilir takip edin dedi elim yüreğimde takip ediyorum , bu arada hiç huzurluğu ağlaması yok canı yanmıyor yani hatta o kanamadan sonra uzattım bayağı oynadı kudurdu , başka neden olabilir başına gelen duyan var mı ?
Çok şükür bi daha tekrarlamadı ama ben öncesinde yanağıyla gıdığıyla oynadım hep , diş etleri de kabar kabar olmuş yani ben hematomu patlattım diye düşündüm bayağı salya ile geldiCanım ne oldu durumunuz??
Acaba elini ağzına götürüp tırnağiyla ağız içini kanatıyor olabilir mi?
Baby turco ve sleepy gece uzun süre kalınca benim kızımda da pişik yaptı o yüzden hep goon premium takıyorum geceleri. Pişiği geçene kadar pamuk ve suyla temizleyebilirsin altını eğer ıslak mendil kullanıyorsan. Bol bol havalandır. Bide ben pişik olduğunda sudokrem, mustela pişik kremi ve hametanı karıştırıp sürüyordum. Bir kaç güne geçiyordu.Kızlar ya kızım pişik olmusbezi gece uzun kaldı sanıyorum ondan baby turco idi ama bir süredir kullanıyordum. Kızarma ve kabarıklık var geniş bölgede ama pütür vs yok değişimlerde aglamıyor. Mavi hametana başladım. Kaç gunde gecer ve yapabileceğim başka bir şey?
Bende eşimi ikna edemedim menenjit için hangi aylarda başlanmalıydıR
Menenjit öyle kötü sonuçları var ki bu riski asla almam... hem de çok basit grip gibi bulaşabiliyor. Akrabamın kızı oldu 6 yaşındaki çocuk felç gibiydi. O kadar uzun ve zorlu tedaviden geçti 2 yılda yaşıtlarına hala yetişemedi.Allahım tüm evlatları korusun
Biizmkiyle aynı kafaİnş cnm ya bakalım bu hafta doktor kontrolünde doktorumuz ikna eder belki ,ya adamın mantık çok gerekli olsa devlet karşılar diyor anlatamiyorum bir türlü
Atak haftası olabilr mi canımKızlar oğluşum bu ara hiç emmek istemiyor ya arada alıyordu ama iki gündür gözleri kapalı bağıra bağıra ağlıyor anlamıyorum süt de var deli olucam yabu kadar zor olmamalı resmen savaş halindeyiz mama saatinde
İnşallah ciddi bişey yoktur annesi takip et içini ferah tutÇok şükür bi daha tekrarlamadı ama ben öncesinde yanağıyla gıdığıyla oynadım hep , diş etleri de kabar kabar olmuş yani ben hematomu patlattım diye düşündüm bayağı salya ile geldi
Elini ağzına çok sokuyor ama dizimde uzatmıştım onu o sırada yanağını hamur gibi yoğurmuşum video çekmiştim, hemen akabinde kan geldi bi huzursuzluğu olmadı ağlamadı kusma falan yoktu ağız içinfen geldiği belliydi yani ama çok korktum diş olabileceği ağzını inceleyince aklıma geldi, yani umarım öyledir, bi daha olsa dr a götürecektim ama olmadı çok şükür
Kardeşim gelmiş diyoki geçen geldiğimde ev çok dağınıktı şimdi çok toplu, dedim sabahtan temizlik yapıyorum ondan olabilir miHemen toplu evin resmini at biz de utanıp anca o zaman yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?