Tweetiy
Canım son durum nedir lütfen iyi olun...
Şuan aktif kan renginde gelen bişey yok çok açık kırmızı peçeteye silince geliyor. İyiyim çok şükür, desteğiniz için çok teşekkür ediyorum
Sizleri de üzdüysem hakkınızı helal edin, bir sağlıkçıdan doğru şeyleri yaptığımızı duymak içime su serpti. Çok teşekkür ederim. Şuan aktif kırmızı renginde değil çok şükür. Doktorum 2 gün yat dinlen ben farklı bir şey yapmayacağım dedi cuma göreyim seni dedi. Uzanıyorum, dualarınıza gönülden hepimiz için amiin

desteğiniz için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim bunları duymak beni bi nebze rahatlattı gerçekten. Doktorum iki gün dinlenmemi istedi, cuma günü göreyim dedi. Beni en iyi sizler anlarsınız, desteğiniz için çok teşekkür ederim
Bende aynı şekilde ilk 3 ay haftada bir vuruldum. İşte hastanenin baş hekimi karşıymış sakın yazmayın falan demiş. Sonucu kesin olmayan makaleler varmış bununla ilgili ve ilk üç ay sıkıntılıymış. Bizde dedik e biz ilk üç ayda zaten çokça vurulduk. Şuan 4. Ay bitti yazın gidelim falan öyle ikna ettik. Desteğiniz için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ediyorum, gerçekten öyle. Bazı şeyler nasip, aksi gibi evimden hastaneden çok uzakta olmak.. 18+1 deydim dün. İğneye de hastanenin baş hekimi karşıymış asistan doktorlar da söz dinliyor ve yazmıyorlardı, sebebi de ilk üç ay vurulunca doğumdan sonra sıkıntı olan makaleler varmış ama kesinlik yokmuş. Bende çokça vuruldum yani bunca yıldır uygulanan bi tedavi. Allah korusun rabbim sağlık versin inşallah. Evet şuan uzanıyorum korkudan daha kalkabileceğimi düşünmüyorum

Desteğiniz için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim, daha iyiyim çok şükür. Gerçekten öyle, kader burada devreye giriyor işte ayda yılda bir çıkıp böyle şeyler yaşamak, Allah’tan bu da o yüzden ondan gelene boynumuz ince. Kendi doktoruma randevum olmadığı için gitmek için aradım, geri döndüler işte iki gün dinlenmemi cuma günü gelmemi söyledi. Bende farklı bişey yapmayacağım dedi. Bende dinleniyorum şu saatten sonra yapılabilecek şey dua etmek.. Desteğiniz için çok teşekkür ederim
İnşallah, dua ediyorum yapacak başka bişeyim yok. Rabbim kimseye yaşatmasın bu korkuyu. Çok teşekkür ederim desteğiniz için