Öncelikle hepinize çok çok teşekkür ediyorum dualarınız, iyi dilekleriniz ve destekleriniz için. Aylardır evdeyiz bi kafa dinleyelim diye evden uzaklaştık hastane 1 saat mesafedeydi ambulansla götürüldüm ve kadın doğumcu yoktu. Nst bakmaya çalıştılar karnıma bastıra bastıra (ilerleyen dönemlerde bakılıyormuş benim için çok erken) hemşire de sağ olsun kalp atışını duymak için bastırdı da bastırdı en son bende eşimde dedik çok fazla baskı oluyor biz ultrason olan bi hastaneye gidelim. Tedavi red yaptılar

oradan da yine 45 dakika uzaklıkta bi devlete gittik, göbekten ve alttan ultrason ve muayene oldum. Çok şükür ki bebeğim bizimle, kalbini duyduk. Kese etrafında kanama yok. Ama alttan bakınca kanamayı gördüler. Neden olura cevap yok, asistan doktorlardı ilgilendiler bilgileri kadarıyla sağ olsunlar ama içim rahatlamadı açıkçası. Düşün tehdidi dediler. Yatış yapalım ama bişey yapmayacağız sadece progestan hap vereceğiz ağızdan dediler. Bizde proluton depot iğne yazın kalçadan vurulalım kanamayı durdursun dedik. Saçma sapan prosedür kağıt imzaladım çok üzücüydü. Hastane bu iğneye karşıymış falan zor zulüm yazdırdık ve vuruldum. Şu an evimdeyim kanamam durdu çok şükür. Yarın sabahtan doktorumu arayıp hemen ona görüneceğim. Rabbim kimseye bu korkuyu yaşatmasın. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
Tekrar çok teşekkür ediyorum mesaj atıp soran, dua eden herkese. Alıntılayamadım tek tek kusuruma bakmayın..