2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebekte birşey olmamasına çok sevindim canım çok şükür, tatile denk gelmesi ayrı can sıkıcı birsuru uğraşmışsınız karşı olmalarına da çok garip baktım, dönünce doktoruna görün canım mutlaka Rabbim tekrar yaşatmasın ama sebebini ögrenmek lazım kese etrafında da değilse neden yani

Gerçekten, ilaç kullanımıyla ilgili bende endişe duyuyorum, bunlar yeterli mi fazla mı hepimiz sağlıkla kavuşalım

Ocean’ları devlet karşılıyor mu bilmiyorum ama ben buna 180₺ ödedim eczaneden aldım 1 aylık. Doktorunuz belki o firmalarla anlaşmalıysa onları önermiştir.
Belkide hepsine 470 verdik.. artık vitaminleri netten uyguna bulmaya çalışırım.. eczane baya koyuyor zaten..

Kızlar sağlık ocağına gittim bugün. Hemşirem okadar tatlı ki. İkinci tetanoz aşısı için gün verdi kiloma tansiyonuma baktı. Şeker yüklemesi icin gün verdi iyi taraflarını kötü taraflarını anlattı. Kan sonucuma baktı dusme eğiliminde doktoruna danış günde iki kereye çıkarabilir Demir’i dedi. Sonra bebeğin kalp atışlarını dinletti. İlkte bulamadı ben kalp krizi geçirdim o an ama sonra sırtı dönük dedi ikinciyi koyunca duyduk özlemişim sipami p.tesi eşimin yanına gideceğim İznimi bayramla birleştirdim ay sonuna kadar eşimin yanında durabileceğim bugun keyfim yerinde çok şükür

Şeker yüklemesi yaptıracak mısın kuzu? Bende o hemşirenin bakması esnasında çok geriliyorum oh oh hep iyi olun canım, 1. Tetanoz u vuruldun o zman bugün?

Şeker yüklemesi yaptıracak mısın kuzu? Bende o hemşirenin bakması esnasında çok geriliyorum oh oh hep iyi olun canım, 1. Tetanoz u vuruldun o zman bugün?
Yaptırmayabilirim şekerim yüksek çıkmıyor benim hiç. Yemiyorum tatlı zaten pek. 27 sinde detaylı ultrasona gireceğim perinatologa da soracağım. Ona gore kararımı veririm. Yazarım buradan. Tetanozu gecen cam kesince beni hastaneye gidip yaptırmıştım ben. Suan hala yokmus sağlık ocağında tetanoz zaten. İki asi arasında mutlaka 1 ay olması gerekiyormuş aklınızda olsun.

Canım çok geçmiş olsun. Umarım aynı stresi bir daha yaşamazsın. İsim önerisi benden gelsin bir tane de “Kutlu” kız için öneri isteyenler vardı “Ezo , Leyal, İlkiz , İlay “
Ben ilk gündem bu yana Ocean Mummy kullanıyorum. Size ayrı ayrı verdiği herşey mummy de var. Ek olarak damla d vitamini ve ecopirin kullanıyorum.

Canım evet benim 1/4tü geçen ay. Bu ay 1/1 çıktı. Lekenme sonrası hemen vuruldun değil mi iğneni? Seninki yüzde 99 yalancı pozitif, iğne pozitif değer gösteriyor. O kadar arastırdım ki bu durumu profesörü oldum artık konunun. Canını sıkacak bir durum yok inan bana ama tabi takipte olsunlar. Bir ay geçince yinele testi. Benimki daha farklı durumdu. Ben iğne olmadım 9 yıl önce kan nakli oldum o yüzden pozitif çıkmış dedi doktorum
Gerçekten, ilaç kullanımıyla ilgili bende endişe duyuyorum, bunlar yeterli mi fazla mı hepimiz sağlıkla kavuşalım

Doktorda direk iğne vurulmuş muydun dedi
Şubat ayında iğne olmuştum hemen lekelenme sonrası
Mayıs başında testi yineleriz takip ederiz şuan endişelencek bişey yok dedi doktorda
İlk pozitif görünce çok yüksek gibi anladım ben ama düşük bi pozitif anladığım kadarıyla o yüzden kafaya takmıcam artık dedim bende inş sorunsuz sağlıkla devam eder

16.haftada kan alıp başlatıyolar genelde kan ilacı bana kan sonucuna göre hergün yada gün aşırı iç derim demişti her gün içicem
Hep peşine düşmek gerek ya eksiksiz takip yapan yok gibi bişey

Bana birinci kanamada hergün iki tane Progestron iğnesi yapıldı ikinci kanamada bir tane proloton Depot yapıldı ve hergün 3 fitil ve bir tane iğne
Anladımm en azından iğneye başlamışlar. Biz zorla yaptırdık Rabbim bidaha yaşatmasın kimseye inşallah Sağ olun
Sormayın valla ayda yılda bir çıkalım dedik, çıktığımıza bin pişman olduk şükür ki bebek iyi. Olacağından işte.. Kanamanın enfeksiyondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum, çünkü dün asistan doktorlara sebebini sorduğumda bişey diyemediler düşük riski diyip geçtiler. Enfeksiyon kanama yapar mı dedim yapabilir dedi. Bakalım cuma günü detayları öğreneceğim inşallah kendi doktorumdan. Sağ olun

Selam güzel anneler 0-3 aylık bebek kıyafetleri kaç adet alıcaksınız acaba ona göre bilgi edinip sipariş vereyim
Hiç bir fikrim yok ama daha vakit var hiç düşünmedim o yüzden ama herkese sorduğumda çok alma çünkü bebeğin boyutu kilosu büyük olursa hepsi kalır diyorlar bende ona göre az alıcam

Canım dediğim gibi öyle çok araştırdım ki geçen ay bana cehennem olmuştu. Sürekli uyuşmazlık arastırmasıyla yatıp kalkıyordum ve arastırmalarımda hep iğne sonrası pozitif olanları okudum. Yalancı pozitif diyorlarmış sen gönlünü ferah tut. Bebişlerimiz sağlıkla doğacak annesi
16.haftada kan alıp başlatıyolar genelde kan ilacı bana kan sonucuna göre hergün yada gün aşırı iç derim demişti her gün içicem
Hep peşine düşmek gerek ya eksiksiz takip yapan yok gibi bişey
Yok ya bi de ben hatırlatmıştım doktora ekstra vitamin vercek misiniz diye aa vermedik mi demişti

Çatı ağrısı is coming canım maalesef ilk gebeliğimde yaşamıştım doğurana kadar geçmiyor, magnezyum desteği alabilirsin doktoruna danış da
Yaaa öyleymiş gerçekten ara ara bu ağrılar yaşanacakmış, normal kabul edilebilirmiş. Magnezyum kullandığım halde yaşadım kullanmasam olurdu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…