2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim babam şeker hastası cihaz onda vardı yeni almadım cnm ölçüm çubuklarınıda doktor yazıyor 40lira ödedim

Ben gitmedim hatta ben istifa ettim çünkü iş yeri kabul etmezdi , benimde 7 haftamda ve 12 haftada kanamam olmuştu

Bu hafta gebelik şekeri tanım koyululunca endokrinoloji bölümüne yönlendirdi kadın doğumcum orda endokrin bana rapor çıkartıp cihaz ve sitribi reçete etti rapor çıkarmaya 110 tl ödedim eczaneden cihaz ve sitribi yani çubukları da 225 tl ödedim içinde 200 adet çubuk var ama iğnesi 10 tane eczacı her iğneyi 10 ar kere kullanın sorun olmaz demiş bu şekilde

Eczaneden recete edilebilecek uçlari olan cihaz alin. Cihaz ücretle aliniyor zaten. Bende ime dc marka var. Çubuklarini recete ile alabiliyorum

Canım bana kalırsa rapor al. Kanama olduğu zaman mümkün olduğunca uzanmak gerekiyor en azından 3 ay dolana kadar

Hanımlar bu yağı bende kullanıyordum şişeyi yarıladım hatta fakat bugün arkadaşım attı meğer gebelikte kullanılmamalıymış. Aranızda kullanan varsa diye bilgilendireyim dedim. Artık doğumdan sonra kullanırız. Üstelik satıcılar hep güvenle gebelik esnasında kullanabilirsiniz yazmıştı.

Eklentiler

• 0C7B4D10-0056-4C8D-9D1A-6F7EF8840733.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 89
  • 3F30CC42-8607-4DF7-BB58-4E5816BFCC30.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 82
Bende kullanıyorum.. temiz içerikli hipp var diyorlardı.. siz araştırınız mi?

Bende kullanıyorum ama heryerde hamilelikte bunu kullanın diyorlar ama

Kızlar günaydın, dün açlık tokluk baktırmıştım. Kahvaltıda da herşeyi fazla fazla yemiştim özellikle tatlıyı açlık 92, 1. Saat tokluk 103 çıkmış. Acaba bu sonuç doğru mudur sonuçta belirli mg şeker yüklenerek yapılmadı test. İlerleyem zamanda şeker çıkacak diye korkar oldum

diyabet tanısı konursa ücretsiz oluyor, raporlu oluyorsun yani

Günaydın kızlar. Benim şeker sonuçlarım güzel geldi. Darısı tüm bekleyenlere ve diyet yapan arkadaşlarıma olsun .
Benim doktorum prof dr. özel muayenesine gidiyordum. şeker yüklemesi için de tıp fakultesine gitmem gerekiyordu fakat orası o kadar kalabalık ki zaten sizlerde tahmin ediyorsunuzdur. evime yakın bir özel hastane var. çevremde giden ve memnun kalan da çok insan var. dün şeker yüklemesi için oradan randevu aldım. muayene ücreti benim doktoruma göre yarı yarıya farkediyor ve evime yakın olması da diğer bir artı. doktoru da beğendim. sanıyorum 24. haftadan sonra bir değişiklik yapacağım.
yeni doktorumuz kuralları olan beri :) her gün 30 dk yürüyüş - kek börek dondurma sütlaç vs vs bunlar yasak dedi. haftada 1-2 gün balık, 2-3 gün et yemem gerektiğini falan söyledi. zaten olabildiğince yemeğe çalışıyordum fakat bu ölçüde değil tabiki
diğer doktorum böyle değildi biraz rahata alışmışım galiba.
sizlerin nasıl doktorları böyle listeleri var mı ?

Yok çok şükür 12 haftadan sonra bir daha olmadı ama her gün iki tane progestron iğne yapıyordum 20 haftaya kadar , halen fitil kullanıyorum, benim kanama alanım vardı
bende günde bir progestan iğne ve iki fitil kullanıyorum. dün biraz harekerliydim bugün hafif lekelenme oldu.... Allah affetsin... yatsamda böyle yatmasamda ne yapacağımı şaşırdım

bende günde bir progestan iğne ve iki fitil kullanıyorum. dün biraz harekerliydim bugün hafif lekelenme oldu.... Allah affetsin... yatsamda böyle yatmasamda ne yapacağımı şaşırdım
Hem ilk gebeliğimde hem de bu gebeliğimde ilk 12 hafta lekelenme+kanama ile seyretti. İlkinde yavrumu kucağıma alabildiysem (tabi öncelikle Allahın izniyle) bunda 12. Hafta çıkana kadar istirahat etmemin çok büyük etkisi var diye düşünüyorum. Size tavsiyem iş yeri için mümkünse rapor/izin kullanın ev işleri için de aile büyükleriniz varsa onlardan yardım almaya çalışın.

Gayet güzel çıkmış canım içini ferah tut

Kanama ve lekelenme farklı bide kanama nedenini söylediler mi ? Benim kanama alanım var diye de sadece tuvalete gide bilirsin demişti , sıcak duş yasaktı , ben 10 gün yada 2 haftada bir tıkanıyordum mesela , yani ben dinlenmenizi kesinlikle tavsiye ederim , yani ben uzanmama rağmen 12 haftada tekrar kanamam oldu ve 17 hafataya kadar lekelenmem devam etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…