Benim babam şeker hastası cihaz onda vardı yeni almadım cnm ölçüm çubuklarınıda doktor yazıyor 40lira ödedimGebelik diyabeti olan arkadaşlarımm, şeker ölçme aleti aldınız mi? Doğru ölçüm yapan bir cihaz almak istiyorum, bulamadım. Bir de cihazın çubukları normalde çok pahalı ama reçeteli olursa ücretsiz oluyor dediler. Doğru mudur bu bilginiz var mı hiç?
Ben gitmedim hatta ben istifa ettim çünkü iş yeri kabul etmezdi , benimde 7 haftamda ve 12 haftada kanamam olmuştukızlar merhaba, ben 8 haftalık hamileyim. 5.haftada yoğun kanamam oldu,progestan iğne ve fitile basladım. iki kere daha aynı sey oldu. şimdi işe dönmem lazım ama bu şekilde iğne ve fitil kullanmasına rağmen işe gitmeye devam eden oldu mu?
Bu hafta gebelik şekeri tanım koyululunca endokrinoloji bölümüne yönlendirdi kadın doğumcum orda endokrin bana rapor çıkartıp cihaz ve sitribi reçete etti rapor çıkarmaya 110 tl ödedim eczaneden cihaz ve sitribi yani çubukları da 225 tl ödedim içinde 200 adet çubuk var ama iğnesi 10 tane eczacı her iğneyi 10 ar kere kullanın sorun olmaz demiş bu şekildeGebelik diyabeti olan arkadaşlarımm, şeker ölçme aleti aldınız mi? Doğru ölçüm yapan bir cihaz almak istiyorum, bulamadım. Bir de cihazın çubukları normalde çok pahalı ama reçeteli olursa ücretsiz oluyor dediler. Doğru mudur bu bilginiz var mı hiç?
Eczaneden recete edilebilecek uçlari olan cihaz alin. Cihaz ücretle aliniyor zaten. Bende ime dc marka var. Çubuklarini recete ile alabiliyorumGebelik diyabeti olan arkadaşlarımm, şeker ölçme aleti aldınız mi? Doğru ölçüm yapan bir cihaz almak istiyorum, bulamadım. Bir de cihazın çubukları normalde çok pahalı ama reçeteli olursa ücretsiz oluyor dediler. Doğru mudur bu bilginiz var mı hiç?
sonra tekrarladı mı pekiBen gitmedim hatta ben istifa ettim çünkü iş yeri kabul etmezdi , benimde 7 haftamda ve 12 haftada kanamam olmuştu
Tabloya isimleri ekledim kuzum. Çok güzel isimleriyle yaşasınlarMUHAMMED AZİZCEMAL SUFİ
Canım bana kalırsa rapor al. Kanama olduğu zaman mümkün olduğunca uzanmak gerekiyor en azından 3 ay dolana kadarkızlar merhaba, ben 8 haftalık hamileyim. 5.haftada yoğun kanamam oldu,progestan iğne ve fitile basladım. iki kere daha aynı sey oldu. şimdi işe dönmem lazım ama bu şekilde iğne ve fitil kullanmasına rağmen işe gitmeye devam eden oldu mu?
Güzel indirime denk gelirsen bize de haber verBen de alacağım ve hala marka seçemedim. Bir de Tcherchi marka var o daha da uygun. 3ü arasındayım. Dönerm dönerm indirimler oluyor yakalamaya çalışıyom
Henüz almadım ama ben de o markayı düşünüyorumKızlar hava nemlendirici almayı düşünüyor musunuz? Alanlar veya kullananlar var mı? Marka olarak aklımda deerma var sizden de fikir almak istiyorum.
Bende kullanıyorum.. temiz içerikli hipp var diyorlardı.. siz araştırınız mi?Hanımlar bu yağı bende kullanıyordum şişeyi yarıladım hatta fakat bugün arkadaşım attı meğer gebelikte kullanılmamalıymış. Aranızda kullanan varsa diye bilgilendireyim dedim. Artık doğumdan sonra kullanırız. Üstelik satıcılar hep güvenle gebelik esnasında kullanabilirsiniz yazmıştı.
Yok çok şükür 12 haftadan sonra bir daha olmadı ama her gün iki tane progestron iğne yapıyordum 20 haftaya kadar , halen fitil kullanıyorum, benim kanama alanım vardısonra tekrarladı mı peki
Bende kullanıyorum ama heryerde hamilelikte bunu kullanın diyorlar amaHanımlar bu yağı bende kullanıyordum şişeyi yarıladım hatta fakat bugün arkadaşım attı meğer gebelikte kullanılmamalıymış. Aranızda kullanan varsa diye bilgilendireyim dedim. Artık doğumdan sonra kullanırız. Üstelik satıcılar hep güvenle gebelik esnasında kullanabilirsiniz yazmıştı.
diyabet tanısı konursa ücretsiz oluyor, raporlu oluyorsun yaniGebelik diyabeti olan arkadaşlarımm, şeker ölçme aleti aldınız mi? Doğru ölçüm yapan bir cihaz almak istiyorum, bulamadım. Bir de cihazın çubukları normalde çok pahalı ama reçeteli olursa ücretsiz oluyor dediler. Doğru mudur bu bilginiz var mı hiç?
bende günde bir progestan iğne ve iki fitil kullanıyorum. dün biraz harekerliydim bugün hafif lekelenme oldu.... Allah affetsin... yatsamda böyle yatmasamda ne yapacağımı şaşırdımYok çok şükür 12 haftadan sonra bir daha olmadı ama her gün iki tane progestron iğne yapıyordum 20 haftaya kadar , halen fitil kullanıyorum, benim kanama alanım vardı
Hem ilk gebeliğimde hem de bu gebeliğimde ilk 12 hafta lekelenme+kanama ile seyretti. İlkinde yavrumu kucağıma alabildiysem (tabi öncelikle Allahın izniyle) bunda 12. Hafta çıkana kadar istirahat etmemin çok büyük etkisi var diye düşünüyorum. Size tavsiyem iş yeri için mümkünse rapor/izin kullanın ev işleri için de aile büyükleriniz varsa onlardan yardım almaya çalışın.bende günde bir progestan iğne ve iki fitil kullanıyorum. dün biraz harekerliydim bugün hafif lekelenme oldu.... Allah affetsin... yatsamda böyle yatmasamda ne yapacağımı şaşırdım
Gayet güzel çıkmış canım içini ferah tutKızlar günaydın, dün açlık tokluk baktırmıştım. Kahvaltıda da herşeyi fazla fazla yemiştim özellikle tatlıyıaçlık 92, 1. Saat tokluk 103 çıkmış. Acaba bu sonuç doğru mudur sonuçta belirli mg şeker yüklenerek yapılmadı test. İlerleyem zamanda şeker çıkacak diye korkar oldum
Kanama ve lekelenme farklı bide kanama nedenini söylediler mi ? Benim kanama alanım var diye de sadece tuvalete gide bilirsin demişti , sıcak duş yasaktı , ben 10 gün yada 2 haftada bir tıkanıyordum mesela , yani ben dinlenmenizi kesinlikle tavsiye ederim , yani ben uzanmama rağmen 12 haftada tekrar kanamam oldu ve 17 hafataya kadar lekelenmem devam etmiştibende günde bir progestan iğne ve iki fitil kullanıyorum. dün biraz harekerliydim bugün hafif lekelenme oldu.... Allah affetsin... yatsamda böyle yatmasamda ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?