• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlar. Benim şeker sonuçlarım güzel geldi. Darısı tüm bekleyenlere ve diyet yapan arkadaşlarıma olsun 🤲🏻.
Benim doktorum prof dr. özel muayenesine gidiyordum. şeker yüklemesi için de tıp fakultesine gitmem gerekiyordu fakat orası o kadar kalabalık ki zaten sizlerde tahmin ediyorsunuzdur. evime yakın bir özel hastane var. çevremde giden ve memnun kalan da çok insan var. dün şeker yüklemesi için oradan randevu aldım. muayene ücreti benim doktoruma göre yarı yarıya farkediyor ve evime yakın olması da diğer bir artı. doktoru da beğendim. sanıyorum 24. haftadan sonra bir değişiklik yapacağım.
yeni doktorumuz kuralları olan beri :) her gün 30 dk yürüyüş - kek börek dondurma sütlaç vs vs bunlar yasak dedi. haftada 1-2 gün balık, 2-3 gün et yemem gerektiğini falan söyledi. zaten olabildiğince yemeğe çalışıyordum fakat bu ölçüde değil tabiki 😀
diğer doktorum böyle değildi biraz rahata alışmışım galiba.
sizlerin nasıl doktorları böyle listeleri var mı ?
benimkide çok rahat, kilomu bile sormuyor ya 74 kiloyla çok zayıf görünüyorum adama😁 yürüyüşü zaten kendim yapıyorum da size neden beslenmede bi kısıtlama getirdi acaba ?

Merhaba kızlar ben de bir süredir giremiyorum ufak kızımla, doğmamış oğluşla şehir dışına gittik geldik 🥰 bizim randevumuz 10 gün sonra.şeker yüklemesi istemiyordum ama ayrı ayrı kan verceğime yaptırıyım daha iyi diyorum 🤷🏻‍♀️ Daha bir şey almaya başlamadım 2 haftaya taşıncaz sonra yavaş yavaş başlarım sanırım 🐣

benimkide çok rahat, kilomu bile sormuyor ya 74 kiloyla çok zayıf görünüyorum adama😁 yürüyüşü zaten kendim yapıyorum da size neden beslenmede bi kısıtlama getirdi acaba ?

Kendisine giden arkadaşlarıma da aynı programı verdi. Zannediyorum ki kısıtlama amaçlı değil de sağlıklı beslenme amacıyla böyle bir tarz edinmiş. Kek börek tatlı zaten yemiyorum. Çok kısıtlanmış gibi hissetmedim 😂.
Haftada bir balık tavuk ve et geri kalan günlerde de sebze yemeğe özen gösteriyordum. Tabi bazen mantı ya da pizza gibi yönelimlerim de oluyordu🙈

Kızlar doktorum şeker testi yapmayacak kilom çok normal olduğunu söyledi diyet felan olmaz dedi kilom fazla alsaymışım yapacaktı şimdi kan uyuşmazlığı ikinci iğneyi vurdurmaya gidiyorum herşey güzel şıktı bebiş iki gün önde gidiyor 26+5 haftalık 27 cm 800 gr dedi yüzünü fazla göstermedi oğluş

Eklentiler

• 56D0726C-CF50-4E53-9B67-125C757FFE4E.webp
    56D0726C-CF50-4E53-9B67-125C757FFE4E.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar doktorum şeker testi yapmayacak kilom çok normal olduğunu söyledi diyet felan olmaz dedi kilom fazla alsaymışım yapacaktı şimdi kan uyuşmazlığı ikinci iğneyi vurdurmaya gidiyorum herşey güzel şıktı bebiş iki gün önde gidiyor 26+5 haftalık 27 cm 800 gr dedi yüzünü fazla göstermedi oğluş
Hokka burun mu olcak annesi buu maşallah 😍😍😍

Bende kullanıyorum.. temiz içerikli hipp var diyorlardı.. siz araştırınız mi?
Araştırmadım ama bu yağın pembesinde olan madde sarısında yokmuş. Bunu almayı düşünüyorum yine de bi bakıcam

Eklentiler

• 7D49033C-052F-4419-97CA-9D0183EF61A5.webp
    7D49033C-052F-4419-97CA-9D0183EF61A5.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 78
Canım bendede kan uyuşmazlığı var iğneyi özel hastanedemi olucaksın özeldemi

Canım bendede kan uyuşmazlığı var iğneyi özel hastanedemi olucaksın özeldemi
Ya geçen sefer de ben özelde vurunmuştum fakat ilacı bulmak tam bir işkence geçen sefer kaç eczane gezdik en son dediler ki eczacılar odasını arayın orayı aradık on tane eczane ismi verdi tek tek telefonla arayıp sormuştuk şimdi gene aynı durum ve eczacılar odası öğlende kapatıyormuş telefonları açmıyorlar gene ilaçsız kaldım pazartesi sabah erkenden arayıp ilacı bulup yaptıracağım

Kendisine giden arkadaşlarıma da aynı programı verdi. Zannediyorum ki kısıtlama amaçlı değil de sağlıklı beslenme amacıyla böyle bir tarz edinmiş. Kek börek tatlı zaten yemiyorum. Çok kısıtlanmış gibi hissetmedim 😂.
Haftada bir balık tavuk ve et geri kalan günlerde de sebze yemeğe özen gösteriyordum. Tabi bazen mantı ya da pizza gibi yönelimlerim de oluyordu🙈
anladım, güzel uygulama aslında, keşke uyabilsek 🥲

Masallah canim. Kan uyusmazligi ignesi bana da yapilacak ama 28.de yapilacak, senin ki neden bu haftada bir de iki doz merak ettim

Back
X