benimkide çok rahat, kilomu bile sormuyor ya 74 kiloyla çok zayıf görünüyorum adamaGünaydın kızlar. Benim şeker sonuçlarım güzel geldi. Darısı tüm bekleyenlere ve diyet yapan arkadaşlarıma olsun.
Benim doktorum prof dr. özel muayenesine gidiyordum. şeker yüklemesi için de tıp fakultesine gitmem gerekiyordu fakat orası o kadar kalabalık ki zaten sizlerde tahmin ediyorsunuzdur. evime yakın bir özel hastane var. çevremde giden ve memnun kalan da çok insan var. dün şeker yüklemesi için oradan randevu aldım. muayene ücreti benim doktoruma göre yarı yarıya farkediyor ve evime yakın olması da diğer bir artı. doktoru da beğendim. sanıyorum 24. haftadan sonra bir değişiklik yapacağım.
yeni doktorumuz kuralları olan beri :) her gün 30 dk yürüyüş - kek börek dondurma sütlaç vs vs bunlar yasak dedi. haftada 1-2 gün balık, 2-3 gün et yemem gerektiğini falan söyledi. zaten olabildiğince yemeğe çalışıyordum fakat bu ölçüde değil tabiki
diğer doktorum böyle değildi biraz rahata alışmışım galiba.
sizlerin nasıl doktorları böyle listeleri var mı ?
siz yinede dinlenin geçene kadarbende günde bir progestan iğne ve iki fitil kullanıyorum. dün biraz harekerliydim bugün hafif lekelenme oldu.... Allah affetsin... yatsamda böyle yatmasamda ne yapacağımı şaşırdım
benimkide çok rahat, kilomu bile sormuyor ya 74 kiloyla çok zayıf görünüyorum adamayürüyüşü zaten kendim yapıyorum da size neden beslenmede bi kısıtlama getirdi acaba ?
Hokka burun mu olcak annesi buu maşallahKızlar doktorum şeker testi yapmayacak kilom çok normal olduğunu söyledi diyet felan olmaz dedi kilom fazla alsaymışım yapacaktı şimdi kan uyuşmazlığı ikinci iğneyi vurdurmaya gidiyorum herşey güzel şıktı bebiş iki gün önde gidiyor 26+5 haftalık 27 cm 800 gr dedi yüzünü fazla göstermedi oğluş
Burnu çok büyük geldi bana yaHokka burun mu olcak annesi buu maşallah
Ultrason görüntüsünden öyle gelmiştir bak bir doğsun ağzı burnu minicik gelecekBurnu çok büyük geldi bana ya
Araştırmadım ama bu yağın pembesinde olan madde sarısında yokmuş. Bunu almayı düşünüyorum yine de bi bakıcamBende kullanıyorum.. temiz içerikli hipp var diyorlardı.. siz araştırınız mi?
Doğunca hani o tombiş dudaklar tombiş burun nerede diyorsun. Maşallah minnoşunuzaBurnu çok büyük geldi bana ya
Kızlar doktorum şeker testi yapmayacak kilom çok normal olduğunu söyledi diyet felan olmaz dedi kilom fazla alsaymışım yapacaktı şimdi kan uyuşmazlığı ikinci iğneyi vurdurmaya gidiyorum herşey güzel şıktı bebiş iki gün önde gidiyor 26+5 haftalık 27 cm 800 gr dedi yüzünü fazla göstermedi oğluş
Araştırmadım ama bu yağın pembesinde olan madde sarısında yokmuş. Bunu almayı düşünüyorum yine de bi bakıcam
İnsan çok merak ediyor ya çok değişik bir duyguUltrason görüntüsünden öyle gelmiştir bak bir doğsun ağzı burnu minicik gelecek
Ya geçen sefer de ben özelde vurunmuştum fakat ilacı bulmak tam bir işkence geçen sefer kaç eczane gezdik en son dediler ki eczacılar odasını arayın orayı aradık on tane eczane ismi verdi tek tek telefonla arayıp sormuştuk şimdi gene aynı durum ve eczacılar odası öğlende kapatıyormuş telefonları açmıyorlar gene ilaçsız kaldım pazartesi sabah erkenden arayıp ilacı bulup yaptıracağımCanım bendede kan uyuşmazlığı var iğneyi özel hastanedemi olucaksın özeldemi
Merakla bekliyoruzDoğunca hani o tombiş dudaklar tombiş burun nerede diyorsun. Maşallah minnoşunuza
anladım, güzel uygulama aslında, keşke uyabilsekKendisine giden arkadaşlarıma da aynı programı verdi. Zannediyorum ki kısıtlama amaçlı değil de sağlıklı beslenme amacıyla böyle bir tarz edinmiş. Kek börek tatlı zaten yemiyorum. Çok kısıtlanmış gibi hissetmedim.
Haftada bir balık tavuk ve et geri kalan günlerde de sebze yemeğe özen gösteriyordum. Tabi bazen mantı ya da pizza gibi yönelimlerim de oluyordu
ayy benimkinin de büyük bayağıBurnu çok büyük geldi bana ya
Babasının da burnu büyük inşallah ona çekmemiştirayy benimkinin de büyük bayağıinşallah ödemdir annesiiiii, olmasa da yapacak bişey yok yicess burnunu
Masallah canim. Kan uyusmazligi ignesi bana da yapilacak ama 28.de yapilacak, senin ki neden bu haftada bir de iki doz merak ettimKızlar doktorum şeker testi yapmayacak kilom çok normal olduğunu söyledi diyet felan olmaz dedi kilom fazla alsaymışım yapacaktı şimdi kan uyuşmazlığı ikinci iğneyi vurdurmaya gidiyorum herşey güzel şıktı bebiş iki gün önde gidiyor 26+5 haftalık 27 cm 800 gr dedi yüzünü fazla göstermedi oğluş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?