2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Masallah canim. Kan uyusmazligi ignesi bana da yapilacak ama 28.de yapilacak, senin ki neden bu haftada bir de iki doz merak ettim
Ben ilk dozu erken vurdu doktorum çünkü bebek etkilenmişti kan uyuşmazlığından tahlillerde çıkmıştı o yüzden iki doz şart oldu ikinci yada üçüncü ayda bi doz oldum şimdi ikinci doz olucam bebeği tekrardan etkilememesi içinmiş

Kızlar dün Bergama’dan aydına geldim öncesinde İzmir’e annemlere uğradım 4 saat falan araba sürdüm annemlere gidince bir su geldi ama bir yemek kaşığı kadar ve istemsiz aktı idrar gibi değildi yanı. Korktum eşimin yanına gelince de oldu biraz damla damla seffaf su. Sabah doktora gittik baktı doktor her sey yolunda ama yine de amniyon mu diye kontrol edelim dedi eşim gitti bir sey aldı geldi doktor vajenden süprüntü aldı çok şükür degilmis ama korktum ben tabi. Hamilelikte olabilir dedi kıyafeti ıslatacak kadar bacaklardan akacak kadar değilse bir daha gelirse dert etme dedi sizin de haberiniz olsun. Kafası geriden geliyordu o da haftasını yakalamış cok şükür.

Benimde normalde üç gün geriden geliyordu bu ay da iki gün önden gitmeye başladı zamanla haftasını yakalıyorlar

Canım sakın ihmal etme aynısı bana oldu. Maalesef pedlerde ve ultrason da tam tanı konulmuyor.. Aylardır sizi takip ediyorum hepinizi tanıyorum ama üye olamadım. Bugüne nasipmis . Aynısı başıma geldi 21. Haftada serklaj oldum Suyum sızıntı şeklinde geldi. Doktor ultrason da baktı suyu iyiydi.amniyon sıvı pedi taktim anlaşılmadi. Supruntu de anlaşılmadi. Ama suyummus maalesef. Şuan suyum çok az dikişe rağmen acilmam var. Riskim çok büyük. 23 haftadayım sadece tuvalete kalkıyorum lütfen bana iyi dileklerde bulunun

Geçmiş olsun havuç suyu arttırır diye duymuştum bu dönemde suyunu için faydası olur amniyon sıvısına

Mesajımı görür müsünüz bilmiyorum bi umut yazıyorum 10+4 haftalığız cinsiyetini merak ediyorum bazen anlayabiliyorlar
Diğer gruplarada sor mutlaka canım daha kalabalık anne grupları var sağlıkla büyüsün annesi maşallah
Evet bende havuç suyuyla suyunu normal düzeye getirenleri okudum rabbim bebeğini sana bağışlasın canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız

İnşallah bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın dualarım sen ve bebeğinle

Cok geçmiş olsun sizin icin cok üzüldüm ihmal etmem tabiki. Pedle yapılmadı benim doktor vajina içine spekulum takti covid zamanı burnumuzdan çubukla supruntu alıyorlardı ya öyle supruntu aldı suyun içine koydu falan bir seyler yaptı 10 dk bekledi sorun yok dedi. Kokusundan anlarsın zaten dedi ama yine de dikkat ederim takipteyim. Sizin cok mu gelmisti suyunuz?
Açıklığım yok rahim uzunluğun iyi dedi nst ye de bağladı bir sorun yoktu.

Bende 7.haftada lekelenme olduğu için olmuştum 28.haftada yine olursun dedi doktorda
Özelde yaptırdım ilkini ama özel hastanede çok para verdim ya 1 günlük yatış parası aldılar 10 dk lık iğne için öyle olması gerekiyomuş diye
O yüzden sordum özeldemi olcaksın diye ben bu sefer devlette yaptırayım diyorum iğneyi dışardan alıyolar zaten özeldede öyle olmuştu yani

Yani şöyle ben eczaneden normal almıştım reçeteyle iğneyi biraz zor buldum sadece sonrasında evime yakın özel bi hastane var aciline girdim 15 TL ye enjeksiyon yapıldı ilaca da yanlış hatırlamıyorsam 100 lira gibi bi fark bedel çıktı başka ücret ödemedim

Çok gelmedi toplasan 1 çay bardağı anca ama 2 hafta sonra suyum baya bı az göründü ultrason da

Gerçekten de öyle ya bizim ülkemizde yaşam istatistikleri yerlerde... Temmuz annelerinde balbocegini okuyordum sürekli oda benim gibiydi 28 haftada doğum yaptı normalde 28 hafta için yaşam şansı yüzde 95 derler. 3 hafta önce doğum yapmıştı dün kaybetmiş bebeğini. Ağlamaktan mahvoldum iyi bakılmıyor mu bizim ülkede bu bebeklere 1 kilo üstü bebekler nasıl kaybedilir

27 hafta için boyu ve kilosu için bişey dedi mı doktorun bana az gibi geldi canım

peki şuan kaç haftalık ve kaç kiloydu balımn

peki şuan kaç haftalık ve kaç kiloydu balımn
27 hafta oldu bugün 950 gram biraz tosun benimki. Takip edeceğim ama uyariniz icin teşekkür ediyorum sağlık calisaniyim kendi doktoruma da anlatacağım il dışında olduğum icin bugun başka doktora gittim gerekirse haftada bir falan ultrason a girerim.
İdrar tahlili vermiştim bir hafta önce mantar çıktı yüksek değildi aslinda 0 4 referans araligi benim 6 çıkmıştı doktor buna da bağlı olabilir dedi bir fitil verdi onu kullanacağım bakalım. Tekrar teşekkür ediyorum size rabbim evladınızı bagislasin insallah sağlıkla kucağınıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…