2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah sende dikkat et canım Kilosu çok güzel olması gerektiği gibi aslında. İdrar yaparken kalabiliyor su. O zamanlarda çok dikkat et canım su kontrollerini mutlaka yaptır canım

İnşallah sende dikkat et canım Kilosu çok güzel olması gerektiği gibi aslında. İdrar yaparken kalabiliyor su. O zamanlarda çok dikkat et canım su kontrollerini mutlaka yaptır canım
Ama benim gec döllenmeymiş son adete göre 27 ama aslında 26 haftalık. Doktor hic miktarını söylemedi bana bugüne kadar bir şikayetim olmadigi icin belki hep yeterli sıvın dedi ama bundan sonra soracağım cok teşekkür ediyorum.

Evet o zaman 100 -150 gram fazlası var bebişin . masallah suyu iyi olduğu zaman kilosunu rahat alır dedi Benim doktorum.

Rabbim acil şifalar versin. Havuç suyu ve deveci armudunu karıştırıp her gün için (tabi diyabetiniz yoksa) ilk gebeliğimde covid geçirmiştim sonrasında suyum azalmıştı. Bu şekilde toparlamıştım.

Haftası için normal dedi ne az ne de fazla orta kararda ilerliyoruz zaten telefonumdaki uygulamalar da bu hafta için Böyle gösteriyor
Benim doktorum 27 hafta için 950 1 kilo bekleriz demişti. O yüzden dedim canım. Doktorun normal dediyse normaldir.

evet aynen öyle , böylelikle 16 hafta izin oluyor ama hepsini doğum sonrası kullanamıyorsun
Şimdi ben de sormak istiyorum Eylül ün ilk haftası 36+5 haftalık oluyorum. Öğretmenim doğum öncesini sonrasına aktarabilir miyim ? Sanki benim olmayacak gibi görünüyor

İdrara aşırı sıkışıkta belli oluyor

Çok güzel bir dr çok ilgili sizin adınıza çok sevindim her dr böyle olmuyor maalesef iş işten geçtikten sonra anlaşılıyor

O kadar haklısınız ki ama keşke ağlamasanız bu süreçte , ben ne zaman ağlasam karnımın altı başlıyor ağrımaya , kötü düşünmeyin , ciğer geliştirici iğneler yaptılar mı size , mutlaka yaptırın

Canım mantar için hangi testi verdin ? Bendede sanki yanma ve batma var ya enfeksiyon yada mantardır kesin

Canım mantar için hangi testi verdin ? Bendede sanki yanma ve batma var ya enfeksiyon yada mantardır kesin
İdrarda çıkmıştı o yaptırdığım test amniyon kaçağının olup olmadigiydi adı amnioquick.
Doktor vajinal muayene ile de kültür alıp söyleyebilir üreme var mi bakabilir ama tabi sizin oradaki sağlık sisteminde nasıl bilemiyorum

Evet canım ama 28 haftalık 1 kilo doğan bebeği kaybetmek ne demek?

Tabi ki kadere inancım tam ama başka ülkelerde 450 gram olanlar için büyük çaba sarf ediliyor. Burda önemsenmiyo hemşirelerin elinde kalıyor bebekler bence. İstatistikler yalan söylemez. %90 yaşam şansı varsa vardır
Ama sırf bu Kadınlar kulübünde en son doğan 27 28 haftalık 4 bebekte Vefat etti. 900 1000 gram olanlar. Bu tesadüf mü şimdi

Korkma bişey olmaz inşallah sadece takipte kal Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…