- 3 Haziran 2023
- 309
- 321
- 33
- 32
İnşallah sende dikkat et canım Kilosu çok güzel olması gerektiği gibi aslında. İdrar yaparken kalabiliyor su. O zamanlarda çok dikkat et canım su kontrollerini mutlaka yaptır canım27 hafta oldu bugün 950 gram biraz tosun benimki. Takip edeceğim ama uyariniz icin teşekkür ediyorum sağlık calisaniyim kendi doktoruma da anlatacağım il dışında olduğum icin bugun başka doktora gittim gerekirse haftada bir falan ultrason a girerim.
İdrar tahlili vermiştim bir hafta önce mantar çıktı yüksek değildi aslinda 0 4 referans araligi benim 6 çıkmıştı doktor buna da bağlı olabilir dedi bir fitil verdi onu kullanacağım bakalım. Tekrar teşekkür ediyorum size rabbim evladınızı bagislasin insallah sağlıkla kucağınıza alın
Ama benim gec döllenmeymiş son adete göre 27 ama aslında 26 haftalık. Doktor hic miktarını söylemedi bana bugüne kadar bir şikayetim olmadigi icin belki hep yeterli sıvın dedi ama bundan sonra soracağım cok teşekkür ediyorum.İnşallah sende dikkat et canım Kilosu çok güzel olması gerektiği gibi aslında. İdrar yaparken kalabiliyor su. O zamanlarda çok dikkat et canım su kontrollerini mutlaka yaptır canım
Evet o zaman 100 -150 gram fazlası var bebişin . masallah suyu iyi olduğu zaman kilosunu rahat alır dedi Benim doktorum.Ama benim gec döllenmeymiş son adete göre 27 ama aslında 26 haftalık. Doktor hic miktarını söylemedi bana bugüne kadar bir şikayetim olmadigi icin belki hep yeterli sıvın dedi ama bundan sonra soracağım cok teşekkür ediyorum.
Bence kız gibi:)Mesajımı görür müsünüz bilmiyorum bi umut yazıyorum 10+4 haftalığız cinsiyetini merak ediyorum bazen anlayabiliyorlar
Rabbim acil şifalar versin. Havuç suyu ve deveci armudunu karıştırıp her gün için (tabi diyabetiniz yoksa) ilk gebeliğimde covid geçirmiştim sonrasında suyum azalmıştı. Bu şekilde toparlamıştım.Canım sakın ihmal etme aynısı bana oldu. Maalesef pedlerde ve ultrason da tam tanı konulmuyor.. Aylardır sizi takip ediyorum hepinizi tanıyorum ama üye olamadım. Bugüne nasipmis . Aynısı başıma geldi 21. Haftada serklaj oldum Suyum sızıntı şeklinde geldi. Doktor ultrason da baktı suyu iyiydi.amniyon sıvı pedi taktim anlaşılmadi. Supruntu de anlaşılmadi. Ama suyummus maalesef. Şuan suyum çok az dikişe rağmen acilmam var. Riskim çok büyük. 23 haftadayım sadece tuvalete kalkıyorum lütfen bana iyi dileklerde bulunun
Haftası için normal dedi ne az ne de fazla orta kararda ilerliyoruz zaten telefonumdaki uygulamalar da bu hafta için Böyle gösteriyor27 hafta için boyu ve kilosu için bişey dedi mı doktorun bana az gibi geldi canım
Benim doktorum 27 hafta için 950 1 kilo bekleriz demişti. O yüzden dedim canım. Doktorun normal dediyse normaldir.Haftası için normal dedi ne az ne de fazla orta kararda ilerliyoruz zaten telefonumdaki uygulamalar da bu hafta için Böyle gösteriyor
Ya ben unuttum dra sormayı bu aşı işini yineKol ağrısı oldu birkaç gün ama dayanılmıcak bir ağrı olmadı cnm iyi geçti yani
Şimdi ben de sormak istiyorum Eylül ün ilk haftası 36+5 haftalık oluyorum. Öğretmenim doğum öncesini sonrasına aktarabilir miyim ? Sanki benim olmayacak gibi görünüyorevet aynen öyle , böylelikle 16 hafta izin oluyor ama hepsini doğum sonrası kullanamıyorsun
İdrara aşırı sıkışıkta belli oluyorGünaydın kızlar kafama bir konu takıldı. Detaylı ultrasonda perinataloga rahim ağzı uzunluğunu sormuştum o vajinal muayenede ölçülüyor dedi. Vajinal muayene olmadım sadece karından baktı. Serviks kapalıydı ama bakmaya gerek görmüyorum dedi. Doktorunuz gerek görürse bakar dedi.
Merak ettiğim serviksin kapalı olması demek bu konuda bir sorun olmadığı anlamına mı geliyor yine de vajinal muayeneyle ölçüm yapılması gerekir mi?
öğretmenlerin farklı oluyormuş yaŞimdi ben de sormak istiyorum Eylül ün ilk haftası 36+5 haftalık oluyorum. Öğretmenim doğum öncesini sonrasına aktarabilir miyim ? Sanki benim olmayacak gibi görünüyor
Çok güzel bir dr çok ilgili sizin adınıza çok sevindim her dr böyle olmuyor maalesef iş işten geçtikten sonra anlaşılıyorCok geçmiş olsun sizin icin cok üzüldüm ihmal etmem tabiki. Pedle yapılmadı benim doktor vajina içine spekulum takti covid zamanı burnumuzdan çubukla supruntu alıyorlardı ya öyle supruntu aldı suyun içine koydu falan bir seyler yaptı 10 dk bekledi sorun yok dedi. Kokusundan anlarsın zaten dedi ama yine de dikkat ederim takipteyim. Sizin cok mu gelmisti suyunuz?
Açıklığım yok rahim uzunluğun iyi dedi nst ye de bağladı bir sorun yoktu.
O kadar haklısınız ki ama keşke ağlamasanız bu süreçte , ben ne zaman ağlasam karnımın altı başlıyor ağrımaya , kötü düşünmeyin , ciğer geliştirici iğneler yaptılar mı size , mutlaka yaptırınGerçekten de öyle ya bizim ülkemizde yaşam istatistikleri yerlerde... Temmuz annelerinde balbocegini okuyordum sürekli oda benim gibiydi 28 haftada doğum yaptı normalde 28 hafta için yaşam şansı yüzde 95 derler. 3 hafta önce doğum yapmıştı dün kaybetmiş bebeğini. Ağlamaktan mahvoldum iyi bakılmıyor mu bizim ülkede bu bebeklere 1 kilo üstü bebekler nasıl kaybedilir
Canım mantar için hangi testi verdin ? Bendede sanki yanma ve batma var ya enfeksiyon yada mantardır kesin27 hafta oldu bugün 950 gram biraz tosun benimki. Takip edeceğim ama uyariniz icin teşekkür ediyorum sağlık calisaniyim kendi doktoruma da anlatacağım il dışında olduğum icin bugun başka doktora gittim gerekirse haftada bir falan ultrason a girerim.
İdrar tahlili vermiştim bir hafta önce mantar çıktı yüksek değildi aslinda 0 4 referans araligi benim 6 çıkmıştı doktor buna da bağlı olabilir dedi bir fitil verdi onu kullanacağım bakalım. Tekrar teşekkür ediyorum size rabbim evladınızı bagislasin insallah sağlıkla kucağınıza alın
O zaman 26+0 itibariyle 3. trimestera girmiş oluyoruz geçen sormuştum 27+0 denmiştiUygulamamda 3 trimester yazısına geçtiEki Görüntüle 3256867
İdrarda çıkmıştı o yaptırdığım test amniyon kaçağının olup olmadigiydi adı amnioquick.Canım mantar için hangi testi verdin ? Bendede sanki yanma ve batma var ya enfeksiyon yada mantardır kesin
O kadar haklısınız ki ama keşke ağlamasanız bu süreçte , ben ne zaman ağlasam karnımın altı başlıyor ağrımaya , kötü düşünmeyin , ciğer geliştirici iğneler yaptılar mı size , mutlaka yaptırın
Korkma bişey olmaz inşallah sadece takipte kal Allah'ın izniyle.Kızlar dün Bergama’dan aydına geldim öncesinde İzmir’e annemlere uğradım 4 saat falan araba sürdüm annemlere gidince bir su geldi ama bir yemek kaşığı kadar ve istemsiz aktı idrar gibi değildi yanı. Korktum eşimin yanına gelince de oldu biraz damla damla seffaf su. Sabah doktora gittik baktı doktor her sey yolunda ama yine de amniyon mu diye kontrol edelim dedi eşim gitti bir sey aldı geldi doktor vajenden süprüntü aldı çok şükür degilmis ama korktum ben tabi. Hamilelikte olabilir dedi kıyafeti ıslatacak kadar bacaklardan akacak kadar değilse bir daha gelirse dert etme dedi sizin de haberiniz olsun. Kafası geriden geliyordu o da haftasını yakalamış cok şükür.
Benim uggulamam da 28 itibariyle 3.trimestwr yazıyorO zaman 26+0 itibariyle 3. trimestera girmiş oluyoruz geçen sormuştum 27+0 denmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?