- 21 Temmuz 2020
- 5.334
- 9.275
- 198
Bu arada sayfaları okudum.sezeryan hakkında konuşulmuş.ben de merak edenler için yazayım;
2 yıl önce belden uyuşturmalı (spinal anestezi) olmuştum.korkulacak hiçbir şey yok
iğne hissedilmiyor.ameliyatta ise sadece sarsıntı hissediliyor acı vesaire yok.göğüsten altınızı birisi hoplatıyor gibi oluyor.bebişi bir anda çıkardıkları için o an sarsıntıyı düşünmüyorsunuz bile.ona bakmaktan yanak yanağa durmaktan güzel bir şey yok
sezeryande süt geç gelir tamamen hurafe.ilk kolostrum sarı süt hemen de geliyor.beyazlaşması 2 3 günü bulabiliyor.normal doğumdaki gibi oluyor bu süreç.kafamızda nasıl canlandırırsak öyle şekilleniyor ilk gün kimsenin sağım yapacak kadar gelmez.damla damla olur birkaç güne çoğalır.özellikle duştan sonra çok iyi geliyor
Ne kadar hareket edersek o kadar çabuk toparlanıyoruz.ben ilk geceden itibaren hep kendim kalkıp baktım (annem uyuyordu
) o yüzden çabuk atlattım.tamamen eğilemiyoruz bu yüzden toparlanmak zor diyorlar.ama o da en geç bir haftada geçiyor
Geçen normal doğum yapmış arkadaşa normal isterdim hemen ikinci güne toparlanıyorsun dedim.ben bir ay düzelemedim enfeksiyon oldum dedi.böyle eksiler normalde de sezeryande de olabiliyor.Rabbim hepimize sağlıcakla kolayca kucağımızı almayı nasip etsin
öncelikle hayırlısını isteyelim
2 yıl önce belden uyuşturmalı (spinal anestezi) olmuştum.korkulacak hiçbir şey yok
Ne kadar hareket edersek o kadar çabuk toparlanıyoruz.ben ilk geceden itibaren hep kendim kalkıp baktım (annem uyuyordu
Geçen normal doğum yapmış arkadaşa normal isterdim hemen ikinci güne toparlanıyorsun dedim.ben bir ay düzelemedim enfeksiyon oldum dedi.böyle eksiler normalde de sezeryande de olabiliyor.Rabbim hepimize sağlıcakla kolayca kucağımızı almayı nasip etsin