- 5 Ekim 2022
- 5.360
- 10.070
- 178
Evet yaa bunun cevabı bana da lazım.. 3-6 kaç alcaz bir deSelam güzel anneler0-3 aylık bebek kıyafetleri kaç adet alıcaksınız acaba ona göre bilgi edinip sipariş vereyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa bunun cevabı bana da lazım.. 3-6 kaç alcaz bir deSelam güzel anneler0-3 aylık bebek kıyafetleri kaç adet alıcaksınız acaba ona göre bilgi edinip sipariş vereyim
Çok almayın bence lazım oldukça alınır bildiğim kadarıyla zıbın çok lazım oluyorEvet yaa bunun cevabı bana da lazım.. 3-6 kaç alcaz bir de
Biraz bebeğinin kilosuna bağlı kuzu bir tosuncuksa 0 3 uymayabilir bile, bence çok alınmalı ilk etapta alt üst takım olarak, bebeğin kakası çıkıyor çünküSelam güzel anneler0-3 aylık bebek kıyafetleri kaç adet alıcaksınız acaba ona göre bilgi edinip sipariş vereyim
Neee 18 haftalık olmuşsun kuzu 12 den itibaren veriliyor kanın ve demirin düşükse, 6 hafta olmuş söylememiş sana hemen sağlık ocağına yazdırsaydın keşke kullanmaya basladaydın, yerinde olsam doktora söylenirdim. Doktorun bakıp sana söylemesi gerekiyor. Ki sen çoğu noktada sorun yaşayan bir gebesin yani, daha dikkatli davranması gerekir.Mammamia2 canım seni alıntılmışım yazmayı unutmuşum:) bugün mesela sağlık ocağına gittim bana diyor ki demir ilacı da kullanman gerek. E doktorum söylemedi bunların peşine mi düşcez ya gerçekten sinir oluyorum her kafadan bir ses :/
Tesekkur ederim bende oyle dusunuyorumBen oyumu Nurefşan dan yana kullanıyorum daha az duyulmuştur,hiçde uzun değil hem![]()
Mesela.3 6 da 9 12 giyebiliyor bazı bebişlerEvet yaa bunun cevabı bana da lazım.. 3-6 kaç alcaz bir de
Çok ilginç ki düşük de değil. Ben önceden kansızlığın dibini yaşıyordum sonra arkadaşın önerisiyle supernatural diye bi demir vitamini kullandım ilk defa kansızlığım ortadan kalktı. Ve hala da onun etkisi galiba. Ama sağlık ocağında yine de kullanın dedi. Bilmiyorum ya kafam karıştı biraz daha bakayım diyorum böyle. Demir ilaçları beni mahvediyor ayrıca olmadı doktoruma yazarımNeee 18 haftalık olmuşsun kuzu 12 den itibaren veriliyor kanın ve demirin düşükse, 6 hafta olmuş söylememiş sana hemen sağlık ocağına yazdırsaydın keşke kullanmaya basladaydın, yerinde olsam doktora söylenirdim. Doktorun bakıp sana söylemesi gerekiyor. Ki sen çoğu noktada sorun yaşayan bir gebesin yani, daha dikkatli davranması gerekir.![]()
Ben de bebeğime ilk olarak biberon ve emzik aldım. Aşırı heyecanlı bişey bu alışveriş. Antidepresan gibi her şeyi unutuyorum. Görümcem de bez almış zıbın almış battaniye almış. Çorap almış. Ay öyle ciciler ki hepimiz o cicileri yavrularımızın üstünde görelim inşallahMesela.3 6 da 9 12 giyebiliyor bazı bebişlerhızlı geliştikleri için, 3 6 çok almamak lazım bence onun yerine 9 12 alınabilir oluyor çünkü bebiş çok zayıf değilse, bebişe bağlı biraz
bende bez ve ıslak mendil aldım yenidoğan, ilk onlar lazım olur diye
![]()
Venatura yerine supernatural yazmam. Bu hamilelik unutkanlık da yaptı bendeÇok ilginç ki düşük de değil. Ben önceden kansızlığın dibini yaşıyordum sonra arkadaşın önerisiyle supernatural diye bi demir vitamini kullandım ilk defa kansızlığım ortadan kalktı. Ve hala da onun etkisi galiba. Ama sağlık ocağında yine de kullanın dedi. Bilmiyorum ya kafam karıştı biraz daha bakayım diyorum böyle. Demir ilaçları beni mahvediyor ayrıca olmadı doktoruma yazarım
Harun Mete nasılHanımlar çok güzel isimler havada uçuşuyor, rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı o isimle seslenmeyi bir ömür nasip eylesin inşallah
Bende sizlere danışmak, fikir almak istiyorum. Erkek isim önerisi olan varsa ikinci isim olarak ne tavsiye edersiniz; ilk isim Harun istiyoruz inşallah o kesin. İkinci isim de aklımıza gelenler; Yiğit, Mert, Taha, Ali, Alp. Ama henüz karar vermedikÖnerilerinizi bekliyorum
![]()
Kulağa çok hoş geliyorHarun Mete nasıl![]()
Hayırlı akşamlar@ButimarrMSherry @Birkasimmasali kızlar sizlerin cinsiyetler belli oldu mu? Tabloya baktım siz en üstlerdesiniz, sizin doğumlar erken belli olmuştur belki?
ben de 2 paket 1 no bez 1 paket 2 aldım. indirim olursa yine alacağım işallah. kıyafette az al diyrn var çok değiştiriyorsun üstü kirleniyor diyen vaar..Mesela.3 6 da 9 12 giyebiliyor bazı bebişlerhızlı geliştikleri için, 3 6 çok almamak lazım bence onun yerine 9 12 alınabilir oluyor çünkü bebiş çok zayıf değilse, bebişe bağlı biraz
bende bez ve ıslak mendil aldım yenidoğan, ilk onlar lazım olur diye
![]()
Bak sen yaramaza hala göstermemiş :) Belli olunca iletirsiniz :)Hayırlı akşamlarne zamandır giremiyordum gece çalışıyorum benim daha cinsiyetini göstermedi maalesef cuma günü randevumuz var tekrar belki o zaman netleşir bizde merakla bekliyoruz hala
![]()
Dört takım 0-3 ay aldımHiç bir fikrim yok ama daha vakit var hiç düşünmedim o yüzdenama herkese sorduğumda çok alma çünkü bebeğin boyutu kilosu büyük olursa hepsi kalır diyorlar bende ona göre az alıcam
Hiç bir fikrim yok ama daha vakit var hiç düşünmedim o yüzdenama herkese sorduğumda çok alma çünkü bebeğin boyutu kilosu büyük olursa hepsi kalır diyorlar bende ona göre az alıcam
0-3 mü 7-8 takım öneririsin kuzum ben 0-3 5 takım aldımBiraz bebeğinin kilosuna bağlı kuzu bir tosuncuksa 0 3 uymayabilir bile, bence çok alınmalı ilk etapta alt üst takım olarak, bebeğin kakası çıkıyor çünküen az bı 7 8 takım öneririm ben
![]()
Ayyy ne güzel bende çok almak istiyorum ama biraz beklicem 6 aydan itibaren başlarım alışverişeDört takım 0-3 ay aldım
1 takım da hastane çıkışı aldım 10 lu
10 lu ağız mendili
Banyo havlusu
Bide üç aylık çıtçıtlı badi üç adet aldım
İndirime girince alim diyorum bende normalde 6 ayı bekliycektim ama herşey o kadar pahalı ki almaya kalksam bianda çok zorlanıcamAyyy ne güzel bende çok almak istiyorum ama biraz beklicem 6 aydan itibaren başlarım alışverişe
Doğru valla , bende tr’de olsaydım alırdım ama kıbrısta pek indirim falan yok , bütün sitelere bakıyorum , eşimin ailesi Hatay’da orayada kargo gitmiyor mecbur beklicem biraz , siz çok iyi yapıyorsunuz bende olsam aynısını yapardımİndirime girince alim diyorum bende normalde 6 ayı bekliycektim ama herşey o kadar pahalı ki almaya kalksam bianda çok zorlanıcam