- 29 Nisan 2021
- 4.974
- 7.547
- 108
bunu duyan kocam beğendiBen almayacağım bir arkadaş daha yazmış astım bronşit riskini arttırıyor diye sizin kararınızben bildiklerimi sizlerle paylaşmakla mükellefim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu duyan kocam beğendiBen almayacağım bir arkadaş daha yazmış astım bronşit riskini arttırıyor diye sizin kararınızben bildiklerimi sizlerle paylaşmakla mükellefim
![]()
Bir kalem eksildibunu duyan kocam beğendibende almayı düşünüyordum yıl boyu süren alerjik rinitim var burnum hep tıkalı ben kendim kaynamış suyun buharınu soludum bir kaç defa yetmedi kaynayan suyu odama bıraktım havayı nemlendirsin diye belki yetersiz geldi ama bana hiç faydası olmadı
![]()
Benim insülin başlandı devam ediyorum cnm diyette yapmaya çalışıyorumKızlar mesajları okumaya çalışıyorum ama yetişemedim. Gestasyonel diyabet tanısı olanlar ne durumda . Şeker yüklemesi olmadı ama evde kendim takip ediyorum sinirdaydi şimdi tokluk 186 çıkmış. Aslında ebeyim bu arada ama yine de tecrubelerinizi duymak istiyorum şu an ki durumunuz nasıl diyet ya da insulin sürecinde misiniz![]()
Merhaba şeker yüklemesi yaptım yüksek çıktı diyetisyene gittim şimdi diyet +yürüyüş yapıyorum sabah akşam şekerim düştü suyum fazlaydı çok şükür oda geriledi. Tabi herşey bitmiş değil doğuma kadar takip altında olucam tekrar yükselicekmi diye. Sitres yapmayın diyet ve yürüyüş öneriyorum sizeKızlar mesajları okumaya çalışıyorum ama yetişemedim. Gestasyonel diyabet tanısı olanlar ne durumda . Şeker yüklemesi olmadı ama evde kendim takip ediyorum sinirdaydi şimdi tokluk 186 çıkmış. Aslında ebeyim bu arada ama yine de tecrubelerinizi duymak istiyorum şu an ki durumunuz nasıl diyet ya da insulin sürecinde misiniz![]()
Evet canım iyi ki yazdın şimdi daha detaylı arastırıp karar vereceğim, büyük ihtimal almam sanırım ben de durum gerçekten böyleyseBen almayacağım bir arkadaş daha yazmış astım bronşit riskini arttırıyor diye sizin kararınızben bildiklerimi sizlerle paylaşmakla mükellefim
![]()
Teşekkür ediyorum bir kere çıkınca hep takip etmek gerekiyor tabi ki haklısınızMerhaba şeker yüklemesi yaptım yüksek çıktı diyetisyene gittim şimdi diyet +yürüyüş yapıyorum sabah akşam şekerim düştü suyum fazlaydı çok şükür oda geriledi. Tabi herşey bitmiş değil doğuma kadar takip altında olucam tekrar yükselicekmi diye. Sitres yapmayın diyet ve yürüyüş öneriyorum size![]()
hahah evet harikaBir kalem eksildibüyüklerde kullanıp faydasını gören oluyormus benim çevremde de var ama bebisime kıyamam galiba
![]()
Önceden sobanın üstüne koy güğümü içine biraz viks al sana hava nemlendirici![]()
Maşallah canım benim harikasınız inşallah doğuma kadar sorunsuz geçip gidecek bu süreç de hamilelikte zor oluyordur eminim ama neyse surda 2 3 ay kaldıBenim insülin başlandı devam ediyorum cnm diyette yapmaya çalışıyorummeyvelere dayanamayan ben zor oluyor biraz ama bebişim içi katlanicam mecbur ,yaz geldi Allah tan pek tatlı tüketmiyorum ,bakalım bir dahaki kontrol bayramdan sonra inş düzelir durum
![]()
Myjem di sanırım bende ki çıkıyor kılıfı çünkü kirleniyor ister istemez fermuari yoksa tamamı mi atılıyor acaba dicem büyük oluyorlarEmzirme yastığı alan arkadaşlarım kılıfları çıkarılabilir mi aldıklarının? Geçen gün e bebekte gordum etiketinde kılıfı cikiyor yazıyordu ama inceledim fermuar falan yoktu. 100 liraya düşmüştü. Almadım. Sonra da pişman oldum.
Gumus kalkan aldım ben . Lansinoh kesin alırımKızlar göğüs ucu için ne almayı düşünüyorsunuz ? Bide sizce emzirme yastığı işe yatıyor mu bi kaç kişiye sordum ben almadım dediler ama sizde komfor sağlar mı gerçekten
Internettekilerde fermuar görünüyordu bunu açıp bakamadım da öyle kaldı.Myjem di sanırım bende ki çıkıyor kılıfı çünkü kirleniyor ister istemez fermuari yoksa tamamı mi atılıyor acaba dicem büyük oluyorlar
Neyse yine denk gelir inşallahInternettekilerde fermuar görünüyordu bunu açıp bakamadım da öyle kaldı.
Benimde gündemimde bu varKızlar göğüs ucu için ne almayı düşünüyorsunuz ? Bide sizce emzirme yastığı işe yatıyor mu bi kaç kişiye sordum ben almadım dediler ama sizde komfor sağlar mı gerçekten
Lansinoyu emzirme zamanı sürsek tekrar süt verdiğimiz zaman silmemiz mi gerekiyor nasıl yapıcazGumus kalkan aldım ben . Lansinoh kesin alırımkızım da baya zor oldu çünkü alışma süreci
Bende bu kalkanları gördüm iyi yorumlarıfa vardı , ama bazıları çok büyük yazmış , yani dışarıya çıkarken kullanılmıyormuş evde biri olsa bile kullanılmaz baya büyükmüş fotoğraf atmışlardı yorumlarda , gümüş kalkanı çok övmüşler ama pahalı , bide bu mor olan lansino herkes öneriyor , ama çoğu ben sadece gümüş kalkan kullandım ve yetti diyor , bende kararsızımBenimde gündemimde bu varmustela ve şu mor krem arasında kaldım sanki mor olanın yorumları daha iyi gibi ve silinmesi gerekmiyormuş, mustelayı silmek gerekiyormuş galiba. Birde gümüş kapaklar pahalı diye alternatif şu kalkanları gördüm yorumları çok iyiydi. Fikir olsun diye atıyorum
![]()
Lansinoh ve gümüş kapak.Kızlar göğüs ucu için ne almayı düşünüyorsunuz ? Bide sizce emzirme yastığı işe yatıyor mu bi kaç kişiye sordum ben almadım dediler ama sizde komfor sağlar mı gerçekten
Silmek gerekmiyor. Ama yine de ılık bir su ve pamukla silerim benLansinoyu emzirme zamanı sürsek tekrar süt verdiğimiz zaman silmemiz mi gerekiyor nasıl yapıcaz