• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugün tüm günüm ikeadan dolap almakla geçti. 1den gece 10a kadar sürdü.... o mağazaya gittik tüm parçalar yok dedi ötekine gittik onda da herşey yok. Küçük çaplı bir kriz yaşandı ikea almayalım da bilmem ne.
kızlar bir inanışa göre bu videodaki pozisyonda bacak bacak üstüne atamazsanız bebek gelmek üzere demekmiş. :) ben de denedim az önce atıyorum 😂

Ayy zar zor yattım yatağa kaldırmayın beni yarın deneyeyim🤣 bakalım tutçak mı bu bayanı takibe aldım 🤣

Bugün saat 1de evden çıkıp ikeaya gittik 10da ikea kapanırken çıktık 🤣 1 dolap alcaz diye tüm gün gezdik. (Qradq yemek moları var tabi) bi mağazada bazı pqrçalar yok diye ötekine gittik, onda da herşey yok başka yere gittik. Parça parça ürün topladık. İnternetten de sipariş verdik. Kulp ise stokta yok. Tüm gün uğraşıp 1 dolapçık alamadık yani eksikli oldu ikeaya uyuz olmakla geçti günüm. Bir de yarın kurulum gerginliği olacak evde🤣🤣

Kizlar bizim yastığı yapmak için tasarım yapti siparis verdiğim kişi renkler böyle olmayacak 🥰
Bu arada ruyamda dr umu gordum doğum kağıdımı dolduruyordu 21 agustos yazdı bakalim ne olacak 🥰
Bir de süt mısır hazir varken buzlugunuza koyun süt yapıyormuş buzunu çözmeden kaynatirsaniz taze taze oluyo 🥰
Çok güzel sağlıkla giydir 🥰

☺️ günaydın umarım güzel mutlu bir gün geçirirsiniz nasılsınız
Günaydın, amiin inşallah 🌞 bebişin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Birde diş ağrısıyla uyandım. İnşallah dediğiniz gibi mutlu bitirebilirim günü 😇🤍 Siz nasılsınız 🌸

Ben de internetten oda aldım uygun olsun zaten 3 sene sonra tayinimiz cikcak diye iyi bir sey almadım tasinicaz edicez beşiği iki günde kurdu misafir falan vardı tatile gittik ettik dün komodini kurdu bugun nöbetçi insallah yarın dolabı da kurarsa yerlestiricez 😃 bizimkinin de elinden her iş gelir ama Naz niyaz 😃😃
Benim eşim hiç eli yok ya , yani tablo aldık , 2 aydır yerde duruyor , daha o tabloyu asacak 😂🤣🤣

kızlar bir inanışa göre bu videodaki pozisyonda bacak bacak üstüne atamazsanız bebek gelmek üzere demekmiş. :) ben de denedim az önce atıyorum 😂

Bir zorlandım ama yaptım kasığı ağrıtıyor. Bebiş kanala girince yapılmıyordur o şekilde anlaşılıyordur o zaman.

bebeğin hareketleri can yakmaya başladı kızlar ya sanki içerden etimi koparıyor kerata 😁 valla hareketlenince hissediyorum aha geldi gene o sancı diyorum bi kaç gündür böyle, çığlık atmışlığım bile oldu 🙄
Benim minnoşta göbek deliğimin üzerine doğru geçiş yapıp orada şişiriyor o kısımda can yakıyor gergin demek ki o kısım ☺️
Değişik oyunlara başladılar 🥰

Günaydın, amiin inşallah 🌞 bebişin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Birde diş ağrısıyla uyandım. İnşallah dediğiniz gibi mutlu bitirebilirim günü 😇🤍 Siz nasılsınız 🌸
Diş ağrısı çok kotü oluyor umarim ilerlemez 😌 bebeginiz gelmeye hazirlik yapiyor ondandır annesi

Ben tehdit etmiştim 4. ayda felandım. Sen asmazsan ben sandalyeye çıkar matkapla delip asarım diye o şekilde astırdım.
Benimkine tehdit sökmez 🤣🤣🤣 tamam yap der , hiç umrunda olmaz valla çok tembel ya , bir kere lavabo tutulmuştu bir ay hep dedim baktım etki etmiyor dedim bende seviniyorum evde erkek var senin elinden bi iş gelmez ev sahibini çağrıcam o yapsın 🤣🤣🤣🤣 hemen yaptı , yine öyle mi yapsam 😅😅😅

Bir zorlandım ama yaptım kasığı ağrıtıyor. Bebiş kanala girince yapılmıyordur o şekilde anlaşılıyordur o zaman.
Ay kızlar ben bu hareketi yapamadım , ayağım yerden kesilmedi bi türlü 😢😢😢😢😢 çok zorladım ama ayak sanki yere yapışmış gibi , acaba gerçek mi 😰😰😰😰

Kizlar bizim yastığı yapmak için tasarım yapti siparis verdiğim kişi renkler böyle olmayacak 🥰
Bu arada ruyamda dr umu gordum doğum kağıdımı dolduruyordu 21 agustos yazdı bakalim ne olacak 🥰
Bir de süt mısır hazir varken buzlugunuza koyun süt yapıyormuş buzunu çözmeden kaynatirsaniz taze taze oluyo 🥰
Atölye rakun :) çok güzel renkleri canım , güle güle kullanın ben de oradan müslin örtü aldım ama çok minik geldi ya

Back
X