- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 83
Gelmiyormuş dahacaCanım nasıl geçti kontrol? Geliyor mu Bebiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmiyormuş dahacaCanım nasıl geçti kontrol? Geliyor mu Bebiş![]()
Şimdi çıktım canım, rahim ağzı kapalı incelme vs yok ama nstde birkaç tane sancı çıktı. Doktorum çarşamba akşama kadar bekleyelim herhangi bir gelişme olmazsa önce fitil sonrada suni sancıyla başlatalım dedi, muhtemelen kavuşmamız perşembe gibi görünüyorCanım nasıl geçti kontrol? Geliyor mu Bebiş![]()
Benimkide anasının burcuna terfi ettiBebeğim başak burcu olacaktı anası gibi olacak teraziye geçiş yaptıneyse iyidir
Yaaa yarın doğum günüm sizinki ne zamanBenimkide anasının burcuna terfi etti![]()
Benimde 6 ekimYaaa yarın doğum günüm sizinki ne zaman
ne dertler var Allahımm benimkide emmiyor aşırı iştahsız bir bebek, 2660 doğdu o da , valla kafayı yicem sonunda, her ağladığında memeyi yapıştırıuorım bende mıy mıy mıy çekiyor hep
abartısız 2 saattir tek bir öğünü için emzirmeye çalışıyorum, ne büyük bir fedakarlık ya mama versen 5 dk da doyuyor çabucak kilo alıyor onca zaman sana kalıyor yorgunluğu da cabası, emzircem diye çatladım resmenHepimizin derdi başka ya ama zorluk dercesi aynışu 3 aya ışınlanmak istiyorum ben ya cidden çok zormuş yenidoğan dönemi
Doktorun bişey dedi mı canım pekievet maalesef
hekim yoktu ebe az buldu kilosunu ama yarın çocuk dr una gidecez zatenDoktorun bişey dedi mı canım peki
abartısız 2 saattir tek bir öğünü için emzirmeye çalışıyorum, ne büyük bir fedakarlık ya mama versen 5 dk da doyuyor çabucak kilo alıyor onca zaman sana kalıyor yorgunluğu da cabası, emzircem diye çatladım resmen
İki numaralar hep çektirir olsunBizimde doğum kilosundan 95 gram kaybettı, 1 hafta kuvezde kaldık kılo vermedı alamadı da , 3 saatte bır emzırdım o süreçte ızın verılen kadar yani.Şuan 10 günlüğüz tartı farkı kıyafet farkı falan olsada doğum kılosuna geldi anca diyebiliriz. Bu saatten sonra artık artı rakamlar olur inşallah şimdilik emme ile gidiyoruz doymadıgını hissedersem parmak Eds şırınga ile mama teklif ediyorum ama 10 ml fln içiyor içerse anca , 2 aaatı gecırmıyorum , çiş kaka yeterli mıktarda yapıyor gün içinde sadece süre olarak az emıyor oda erken doğduğu için yoruluyor dıyolar az daha uzun kalabılse belkı daha ıyı toparlar bilemedim. Benim ikinci bebeğim , ilkinde ne emme ne sarılık ne de kilo alımı ile ilgili hiçbir problem yaşamadım, şuanki çok başka bir tecrübe benim için iyi olsun istiyorumo yüzden sormak istedim
![]()
Bende anne sütü sarılığı çıktı aklına gelebilecek her tahlil yapıldı idrar kan zaten kilo alımı iyi tuvaleti yeterli ise doktor hep canını sıkma dedi bana ama sıktım tabi .bi tahlil için kit yokmuş hatta onu da özelde yaptırdım o da çıkmadı sarılığı 7 ye düşmüştü en son 7 ile 10 arasında gidip geldi hep doktor da kesin anne sütü sarılığı yapacağın bir şey yok 3 aya düzelir dedi. Ben tabi ağlıyorum sütüm çocuğa yaramıyor mu zarar mı veriyor diye doktor da maşallah lohusalık tavan diyorMerhaba kızlar nasılsınızbebişler bizi derbeder etti anlaşılan gaz sancıları ve erken doğumdan sonra doktor kontrolleriyle ugrasiyoruz, bebişte anne sütü sarılığı olabilir dediler
4 tüp kan aldılar bakalım, anne sütü sarılığı olan var mı?? Biraz araştırdım ama, bugün 1 buçukta sonra doktor değerlere bakacak bakalım.
Amin kuzumHoşgeldin canım bebişin erkenci çıktı demek, sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah erken doğan bebeklerimiz oldu bizim grupta da
Evet oğlum inmezdi memeden ağlardım bunuda zor emziriyoruz ondan ağlıyorumİki numaralar hep çektirir olsuntoparlar ya merak etmeyin bi de her bebek aynı değil 15 dk 15dk emzirin diyorlar mesela ben tek memeyi veriyorum bazen 15 bazen 20 dakika emiyor maşallah kilosu iyi her bebek aynı değil az emiyosa da doyuyor demek ki takılmayın siz onlara. Biraz daha büyüyünce daha rahat edersiniz şimdi tedirginliğiniz normal.
Söyleyen : Bebeği 46 günlük olan tecrübeli anne![]()
Hadi sağlıkla gelsin inşallahŞimdi çıktım canım, rahim ağzı kapalı incelme vs yok ama nstde birkaç tane sancı çıktı. Doktorum çarşamba akşama kadar bekleyelim herhangi bir gelişme olmazsa önce fitil sonrada suni sancıyla başlatalım dedi, muhtemelen kavuşmamız perşembe gibi görünüyor![]()
Hadi yarın ikimizde doğururuz inşallahGelmiyormuş dahacabizim bebelerin hiç gelmeye niyeti yok gibi yarın da benim kontrolüm var bakalım
Amin inşallahHadi sağlıkla gelsin inşallahbende yarın tam 40 oluyorum bakalım bana ne diyecek
Ben de Reflu yatağında yatırıyorum hep ama 3. Bilemedim 5. Dakkada açıyor gözünü.. tekrar emmeden uyumuyor. Reflu yatağı ile beşiğe koyup salladık az önce yemedimemeden alıp reflü yatağına koyup ayağımda sallıyorum, yatağa koyduğum gibi kalkıyor benimde ama yatakta sallayınca yeri değişmediği için kalkmıyor
15 dakka tutuyorum kucağımda iyice uyusun diye. Dediklerini yapıyorum da 1 kere tutsa 3 kere tutmuyorBen biraz kucağımda beklettikten sonra yatırıyorum, yanına uzanıyorum. Beyaz gürültü açıp hafifçe poposuna vuruyorum. Sonra yavaş yavaş kalkmaya çalışıyorumbu minikler halden hale sokuyorlar bizi
![]()