2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar hamilelik çizgisi benim hala geçmedi, doğum yapali 20 gün oldu ve aşırı rahstsiz oluyorum. Sizinkiler ne durumda 😥

Ben o hamilelik cizgisine bayiliyorum yahu :) ilk bebegimde 6-7 aylikti gectiginde hatta tam ilk adet oldugum ay gecmisti, iliskisi var mi bilemiyorum.

Bunda da daha oldugu gibi duruyor.

Bebeğime nazarim degdi sanirim, dun kv aradi ona bir miktar kendisini övdüm, söyle sakin, gazi yok, uykulari guzel beni yormuyor falan dedim.

Telefonu kapattiktan 45 dk sonra bebenin bagirsak sistemi kendinden gecti.

O dkdan beri 2 kez kaka yapti enseye kadar (gunde 6 kakali bez aliyordum) cikacak siddette fiskiran bir ishal (ablasinin kaka sekli buydu ilk 6 ay) ve 5 saat hic cis ya da kaka yapmadan gecen bir surec haliyle cok sanci yasadi ve telefon konusmasindan beri 10 dk 10 dk uyuyor.

Bize gastro yollari gozuktu galiba :KK43:

Bebelerinizi ovmeyin hanimlar.

Burun temizliğini ne sıklıkla yapıyorsunuz? Yada yapıyor musunuz? Yapmalı mıyız? Bugün azcık var burnunun ucunda yapmalı mıyım?

Bebeğime nazarim degdi sanirim, dun kv aradi ona bir miktar kendisini övdüm, söyle sakin, gazi yok, uykulari guzel beni yormuyor falan dedim.

Telefonu kapattiktan 45 dk sonra bebenin bagirsak sistemi kendinden gecti.

O dkdan beri 2 kez kaka yapti enseye kadar (gunde 6 kakali bez aliyordum) cikacak siddette fiskiran bir ishal (ablasinin kaka sekli buydu ilk 6 ay) ve 5 saat hic cis ya da kaka yapmadan gecen bir surec haliyle cok sanci yasadi ve telefon konusmasindan beri 10 dk 10 dk uyuyor.

Bize gastro yollari gozuktu galiba :KK43:

Bebelerinizi ovmeyin hanimlar.
Kuzum ya anlatma öyle kv de olsa anlatma. Hep aynı ağlıyor emiyor uğraşıyoruz filan de geçiştir. Duaları oku düzelir inş. Kimyon ye. Gaz sancıları mahvediyor zaten herşeyi. Ne huzur var çocuklara ne uyku.

Burun temizliğini ne sıklıkla yapıyorsunuz? Yada yapıyor musunuz? Yapmalı mıyız? Bugün azcık var burnunun ucunda yapmalı mıyım?
Kuzu bu konuda sana danışayım. Senin dediğin damladan aldım 5ml lilk serum fizyolojik. Onun yarısı bir burna yarısı diğer burna mı?

Bir de ben o zamanın tadını çıkaracağıma uyandıramıyorum, sarılığı artacak diye endişelenip durdum 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
oy oyy hepimiz aynı durumdaydık ya ki bizim sarılık arttı foto bile aldık, 15.günden sonra o derin uyumalar gitti, ilerde bugünleri de arayacağız keşke stres yapmadan tadını çıkarsak her anın 🥲

oy oyy hepimiz aynı durumdaydık ya ki bizim sarılık arttı foto bile aldık, 15.günden sonra o derin uyumalar gitti, ilerde bugünleri de arayacağız keşke stres yapmadan tadını çıkarsak her anın 🥲
Ben 3. Aydan sonra rahatlayacağımıza inandığım için biraz salıverdim, daha az stres yapıyorum 😅

0.5 tog owli tulum aldım geldi kızlar.. beklediğim kadar ince değil.

Çocuğu sürekli kalın giydirmek isteyen müslinle kundak yapıp üstüne penye battaniyeye saran annem ne dese beğenirsiniz?

Bu çok kalın elleri de kapalı senin çocuk bunda durmaz🤣🤣

0.5 tog owli tulum aldım geldi kızlar.. beklediğim kadar ince değil.

Çocuğu sürekli kalın giydirmek isteyen müslinle kundak yapıp üstüne penye battaniyeye saran annem ne dese beğenirsiniz?

Bu çok kalın elleri de kapalı senin çocuk bunda durmaz🤣🤣
Annen benim gibi yapıyor 😂😂😂 bende müslinle kundak yapıp üstüne penye battaniyeyle örtüyorum 😂😂😂😂😂

Kuzu bu konuda sana danışayım. Senin dediğin damladan aldım 5ml lilk serum fizyolojik. Onun yarısı bir burna yarısı diğer burna mı?
Canım serum fizyoloji ben dr’uma sordum yap dedi , instagramda biri bebeğim boğuluyordu ambulans yetişmeseydi diye yazmıştı , dr boğulma tehlikesi var mı dedi , yüzü yere doğru olsun çevir dedi baş aşağı dönük öyle sık dedi burnuna o zaman bir delikten girip öbüründen çıkar ve tehlikesi olmaz demişti yazdığını görünce söyleyim dedim yatma pozisyonunda yapma

Canım serum fizyoloji ben dr’uma sordum yap dedi , instagramda biri bebeğim boğuluyordu ambulans yetişmeseydi diye yazmıştı , dr boğulma tehlikesi var mı dedi , yüzü yere doğru olsun çevir dedi baş aşağı dönük öyle sık dedi burnuna o zaman bir delikten girip öbüründen çıkar ve tehlikesi olmaz demişti yazdığını görünce söyleyim dedim yatma pozisyonunda yapma
Aaa ben bir kerecik yaptım onda da yatma pozisyonunda hafif yanken yapmıştım. Zaten tam sıkamadım içine 4 5 kerede anca sıktım 🤣 bir şey de çıkmadı doğru dğzgün. Şimdi bebeğin yüzü yere doğru bakacak, o tek kullanımlık serum fiz . Aldım ben onun yarısı bir burnuna sıkıcam diğerinden akçak, sonra diğer yarısını diğer burnuna .. böyle sanırım? Peki yüzü aşağı doğru bakarken bunu sıkmak zor olmaz mı ya? Kolay sıkılmıyor ki

Back
X