Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturma odası 25 bebeğin yattığı yatak odası 23 dereceCanım ben 1 tog kullanıyorum üstünü örtmüyorum. Evim 23 24 derece şuanda.. içine pijama giydiriyorum. O attığımın 1 togunu almıştım. Senin ev kaç derece? Bende 2 tog var sıcak geliyor terliyor..
Bu konuyu daha önce defalarca konuştuk aslında eski adıyla kumarbaz şimdiki adıyla salon kadını nick name li arkadaşımızın büyük kızı rota oldu aşı olmadığı için perişan oldu hastanede yattı falan o yüzden kesinlikle rotayı öneriyorum çok tehlikeli ben menenjit de yaptırdımGüzel annişler rota virüs ve menenjit aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırdınız mı/ yaptıracak mısınız?
Rotavirus cok kotu bir hastalik, bebeklerde hastaneye yatma raddesine geliyor.Güzel annişler rota virüs ve menenjit aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırdınız mı/ yaptıracak mısınız?
Eslerimize ne hediye alacagiz derken aklima sey geldi bir videoda vardi. Eylul anneleri olarak eslere ayni gomlegi alip yilbasi organizasyonu yapalimKızlar yılbaşında eşlerimize ne hediye alacağız? Kıbrıs sen hariç canım seninkine yağmurlu havada su yok![]()
Mantıklı olabilir denemek lazımBirde sizde ise yarar mi bilmem ama yeni kesfimiki tane ince uzun yastigin arasina sıkıstıriyorum kizimi kollarini oynatamayacagi sekilde daha uzun uyuyor.
Ben 2. Ayda rotayı yaptırdım, 4. Ayda 2. Dozunu yaptıracağım. Menenjitleri de yaptıracağım. Kesinlikle yapılması gerekiyor bence de bağışıklığın sağlanması içinGüzel annişler rota virüs ve menenjit aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırdınız mı/ yaptıracak mısınız?
Şahsen ben bu sene en büyük hediyeyi verdiğimi düşünüyorumKızlar yılbaşında eşlerimize ne hediye alacağız? Kıbrıs sen hariç canım seninkine yağmurlu havada su yok![]()
Yaaaa çok iyi olurdu harika fikirmişEslerimize ne hediye alacagiz derken aklima sey geldi bir videoda vardi. Eylul anneleri olarak eslere ayni gomlegi alip yilbasi organizasyonu yapalimhepsi pisti olsun
Ben rotayı yaptırdım menenjiti de bu ay yaptıracağızGüzel annişler rota virüs ve menenjit aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırdınız mı/ yaptıracak mısınız?
Kesinlikle asıl onlar ne alacak bakalımŞahsen ben bu sene en büyük hediyeyi verdiğimi düşünüyorum![]()
Atak haftasında ola bilir mi
Atak oldugunu tahmin ediyorum zaten ama sizin bahsettiginiz gibi bi asırı aglama yok.Kızlar 12. Haftayı nasıl atlattınız? Kızım ilk zamanlardaki gaz probleminden sonra aşırı ağlayan bir bebek değildi. Ama 2 gündür akşamları en az 2 saat aralıksız ağlıyor ve görünür bir sebebi de yok. Ve sakinleştiremiyoruz. En son eşim kalk acile gidelim dedi hatta. Bugün 02.00 gibi anca uyuyabildi. 12. Hafta atak haftasıymış galiba. Sizde nasıl geçti süreç? Kafayı yemek üzereyim üzerimden sanki tır geçti o kadar kötü hissediyorum ki kendimi
Canım 12. Hafta atak haftasıymış benim kızımda aşırı huzursuz![]()
Bizim ev de gece 23.5 falan oluyor 1 tog kullanıyprum newmamanın uyku tulumundan. Atlet giydirmiyorum ince patiksiz ya da banyo vs yaptıysa ince patikli tulum giydiriyorum içine uzerini ortmuyorum. Bu halfe bile emerken falan terleyebiliyor. Tog tabloları var onlara bak mutlaka, ben bile aslında 21 dereceye gore giydiriyorum bu halde. Bi de örtü çrtersen asırı sıcaklar. Bi ara cok ruzgar vardı ankarada 21 20.5 falandı o ara içine atlet de giydirdim dereceye göre ayarlıyorum2.5 tog terletiyor diye yorumlar görünce başka üründe bende 1 tog uyku tulumu aldım ama üzerini örtmek gerekir mi akşam ve içine pijama giydirmelimiyim bilmiyorum bikaç güne gelir
Ben rotayı yaptırdım, menenjitleri de aldım bu ay yapılacak.Güzel annişler rota virüs ve menenjit aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz yaptırdınız mı/ yaptıracak mısınız?
Rotavirus cok kotu bir hastalik, bebeklerde hastaneye yatma raddesine geliyor.Salon Kadini nin kizi gecirmisti ve sonra kesin yaptirin diye hepimize tavsiyede bulundu.
Menenjit ise allah korusun cok riskli zihinsel yada fiziksel engel birakabiliyor. Ben asla riske atmam. Doktorumuz anlatirken de baska ulkede yasiyor olsaydik bu asilar zorunlu olur diye bahsetti.
Aa siz hepiniz Ankara'da misiniz???? Bebeleri getirmeyeceksek ben varim :)NewMamaa
septembrmom
Salon Kadini
Gecici ve kalıcı olarak anlaradaki eylül anneleri şeklinde bulusmamız yok mu![]()
Onlar anne ve kv ziyaretine gelmiş biz ikimiz kalıcı olanlarızIlk bebege biz asi yaptiramadik alerjik bi bunyesi var diye doktorumuz tavsiye etmedi, gectigimiz ekim ayinda rotadan 1 hafta hastanede yattik. 3 gunde evde surunmustuk.
Aa siz hepiniz Ankara'da misiniz???? Bebeleri getirmeyeceksek ben varim :)
Bana olur, iki üç haftada bir muhakkak geliyorum haftaya da geleceğim hatta çok isterim tanımakAtak oldugunu tahmin ediyorum zaten ama sizin bahsettiginiz gibi bi asırı aglama yok.NewMamaa Diğer ataklar sorunsuzdu bunda emziği attığı için aslında bir hafta oncesinde oşması lazım ki zaten yaklssık 2 haftadır boyle. Asırı memeye duskunluk var ama sadece uykuya gecerken. Emzik almıyor eger cok zorda kalırsa. Belki qtak gecmiştir ama emziği bırakmıştır
Bizim ev de gece 23.5 falan oluyor 1 tog kullanıyprum newmamanın uyku tulumundan. Atlet giydirmiyorum ince patiksiz ya da banyo vs yaptıysa ince patikli tulum giydiriyorum içine uzerini ortmuyorum. Bu halfe bile emerken falan terleyebiliyor. Tog tabloları var onlara bak mutlaka, ben bile aslında 21 dereceye gore giydiriyorum bu halde. Bi de örtü çrtersen asırı sıcaklar. Bi ara cok ruzgar vardı ankarada 21 20.5 falandı o ara içine atlet de giydirdim dereceye göre ayarlıyorum
Ben rotayı yaptırdım, menenjitleri de aldım bu ay yapılacak.kibrisss osman hocanın menenjit videosu vardı p da az dozlu gec yapılanı soyluyodu sanırım.
NewMamaa
septembrmom
Salon Kadini
Gecici ve kalıcı olarak anlaradaki eylül anneleri şeklinde bulusmamız yok mu![]()
Bana bebeli de olur bebesiz deIlk bebege biz asi yaptiramadik alerjik bi bunyesi var diye doktorumuz tavsiye etmedi, gectigimiz ekim ayinda rotadan 1 hafta hastanede yattik. 3 gunde evde surunmustuk.
Aa siz hepiniz Ankara'da misiniz???? Bebeleri getirmeyeceksek ben varim :)
Benimkinin doğumgünü 4 Ocak, yılbaşı + doğumgünü aradan çıkarayım diyorum. Ne alayım kızlar bir yardımKızlar yılbaşında eşlerimize ne hediye alacağız? Kıbrıs sen hariç canım seninkine yağmurlu havada su yok![]()
Eşimin de 15 Ocak tekte halletsem mis olucakBenimkinin doğumgünü 4 Ocak, yılbaşı + doğumgünü aradan çıkarayım diyorum. Ne alayım kızlar bir yardım
25 aralık evlilik yıldönümümüz, eşim de bana Alparslan ı göstererek sana en büyük hediyeyi verdim ya diyoŞahsen ben bu sene en büyük hediyeyi verdiğimi düşünüyorum![]()