• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum biri yurtdışından geliyor. Daha ekim ayında günü belirledik. Ama hepsinin 1 2 yaş çocukları var hasta olsalar gelmezler bilinçli insanlar hepsi. Ona güveniyorum. Geçen biri tek geldi bana bn sıkılıyorum evde diye uğradı. Dikkatle inceledim çocuğa ellemedi bile🤣 bu yollardan o da geçti ve benim kadar hassas sağolsun. Ki en yakın arkadaşımdır alıp mıncırmak istemiştir eminim 🤣 umarım hiç sorun çıkmaz tek duam o
Insallah canim sorunsuz gecer🙏 evi havalandirirsin bol bol.

Üstümüzde çok yük var yaa..

Eklentiler

• 20231223_152832.webp
    20231223_152832.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 74
Kizlar siz parfum mu sıkıyorsunuz! Ben şok. Sjsjsjsjjs ben 2021 ocak'tan beri sıkmıyorum. :KK70: 2021 ekim'den beri eau de kusmuk favori kokum, tavsiye ederim tam anne kokusu ahhshsjs.

Uzgunum editi: Ilay daha donmuyor, cok cabaliyor ama donmuyor. Oyuncaklari, cingiraklari tutup oynuyor, elinden düşünce geri alıyor yakindaysa ama donemiyor, ablasi da cok gec donmustu. Benim kizlar icin donmek cok zor birsey sanirim :KK43:
Kız öyle demee eau de salya da güzel koku ama daha hafif tabi 🤣🤣🤣

septembrmom septembrmom Salon Kadini Salon Kadini tv acin sag ya da sol tarafina bakmak icin donuyorlar. Bu tv aski nereden geliyor anlamiyorum😭 kirmizi cizgimdi tv tel tablet inadina kizim gorunce dikkat kesiliyor.
Benimkide öyle ya fotoğrafını çekerken poz veriyor ana kucağındayken başını çevirip tvye bakıyor , yere koyuyorum ters bi şekilde kendini çevirip tv pozisyonu alıyor paşam 🤦🏻‍♀️

Senin dediğine gore guncelannenin paylaştığı tabloya bakmamız lazım ates konusunda, alta ekliyorum

Osman hocanın videosu var sanırım normal ısıda, balgam atsın diye boyle bi sey yapıyolar hatta ben de daha almamıştım nebulizatör hasta olunca aldım belki lazım olur diye

Septembrın dediği gibi kendi dönüyosa müdahale edilmiyor diye biliyorum

Parfüm mü o güzel kokuku sey neydi nasıl bişrydi 3 aydır unuttum🥹

Hastane işi noldu ddl, yatacak mı ilay
Kendi doktorumuz gördü şimdilik yatmayacak, burun spreyi, ventosol, inflacort verdi. Ateşi olsada olmasada 6 saatte bir 3ml calpol vereceğiz. Ciğerlerine inmemiş çok şükür. Salı günü kontrolümüz var

Ya bu çocuklar aslında düzen hastası ama biz bunu uygulayamıyoruz.. hafta içi sorun yok 1.5 saat civarı uyanık kalır sonra uyur sorunsuz.. az yada çok ama uyur yani. Bugün babası evde biz bir şeylerle uğraşırken çocuğun saati kaçtı 2.5 saat oldu uyumuyor şimdi huysuzluk yapıyor.. çok üzüldüm kendime kızdım :KK43:
Aslında öyle gerçekten , benim kızımda çok güzel düzene girmişti , 3 gün annemlere geldim, annem zorla uyutma ver çocuğu bana diye diye düzenini bozdu , dedim anne bu saate uyuyor normalde sen izin vermiyorsun zaten ağlıyor uykudan önce , yok sen çocuğa işkence yapıyorsun dedi , düzenini bozdu sağolsun , tabi bende 2 hafta sınar annemlere gelince kızımda herşey dikkatini çektiği için uyumak istemiyordu o yüzden daha çok ağlıyordu ,ama artık o zorla yakaladığım düzen gittiği için şimdi sürekli ağlıyor deli oldum resmen

Üstümüzde çok yük var yaa..
Çok güzel bi kitap ama ben imkani yok okuyamam yani ben telefonunu zor elime alıyorum , kitap okumayı hayali bile zor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ yani benim kızım o kadar ağlıyor ki , bi aktivite bile yaptıramıyorum yani bu gidişle hiç bişey öğretemicem ben bu çocuğa ya zaman olmicak ya enerjim

Kızlar kaç gündüz uykusu yapıyorsunuz ? Bizim 3 4 defa oluyor 45 dk 1 saat uyuyor az mı yapıyorum acaba ben ?

Aslında öyle gerçekten , benim kızımda çok güzel düzene girmişti , 3 gün annemlere geldim, annem zorla uyutma ver çocuğu bana diye diye düzenini bozdu , dedim anne bu saate uyuyor normalde sen izin vermiyorsun zaten ağlıyor uykudan önce , yok sen çocuğa işkence yapıyorsun dedi , düzenini bozdu sağolsun , tabi bende 2 hafta sınar annemlere gelince kızımda herşey dikkatini çektiği için uyumak istemiyordu o yüzden daha çok ağlıyordu ,ama artık o zorla yakaladığım düzen gittiği için şimdi sürekli ağlıyor deli oldum resmen
Bugün nasıl oldu kızın? Ağlamaya devam ediyor mu

Kızlar kaç gündüz uykusu yapıyorsunuz ? Bizim 3 4 defa oluyor 45 dk 1 saat uyuyor az mı yapıyorum acaba ben ?
Ben bu sorulara hiç cevap veremiyorum çünkü asla düzen yok bizde. Bazen gün içinde cok uyuyor bazen çok az, saatler falan zaten belli değil.
Napiyim biz de böyleyiz 🤷🏻‍♀️
Zamanla halledicez ins 🤦🏻‍♀️

Back
X