• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet canım maalesef ki , artık gündüz uykuları aşırı kötü yani bırakıp tuvalete gidemiyorum , bıraktığım an gözlerini açıyor , ve ağlıyor , bu gün elbise almaya gittim , annemle , o kadar ağladı annemide mahvoldu etti , durmuyor , hele arabadan nefret ediyor , bindiğim an çığlıklar başlıyor , valla canım kendimi çok kınıyorum ama kendime 5 dk vakit ayıramamkta beni yoruyor, kendimi artık çok yetersiz his ediyorum
Canim kendini neden kiniyorsun senle ne alakasi var. Elinden gelen herseyi yapiyorsun bebegin icin. Bazi bebeklerin mizaci zor olabiliyor kabullenmek lazim. Belki de sadece senin kucaginda huzur buluyor, erken dogdugu icin birliktelik surenizi tamamliyor olabilir.
Zaten ilk 3 ay hepimiz boyleyiz bebislerle yapisik bir sekilde yasiyoruz. Sonra yavas yavas hareketlencekler bizi istemeyecekler.
Sen ne kadar rahat olursan hersey o kadar kolay olur. Ayrica hicbirimiz yetemiyoruz, neden herseye yetmek zorunda olalim ki? Hepimiz burada zorlu seyler yasiyoruz, annelik zaten basli basina delilik bir de baska seylere yetmek zorunda degiliz.
Sakinles hersey guzel olacak🙏🙏

Bibs kullanıyordum eskiden iki emzik daha aldım ama bibsi almıştı ama artık istemiyor fırlatıyor , yoksa bende dr Osman’ı dinledim oda emzik verilsin demişti , ahaha müzik çok seviyor ama yine o gözleri beni görmesi gerekiyor yoksa yüne bağırır 😃😃😃 emzik öyle yapamam ki burda geri gönderme olmuyor Kıbrıs’ta ama başka bi emziği alacağına da hiç inanmıyorum çünkü bibsi alıyordu 10 gün falan oldu almayalı fırlatıyor istemiyor
Philips aventte denesene onu da çoğu bebek alıyor.. bipsin kauçuk modeli miydi birde silikon dene.. kuzum ağlayıp ikinizş de yıpratmasından sa denersin ne olacak. Kv yiyeceğine paraları bebeğin sağlığı için harcarsın 🤣🤣

Oy bebeğim böyle bişey olursa affetmem kendimi ama eğer öyle olursa çiş yaptığı zaman ağlar , benim kızı açık bırakıyorum hiç canı yanmıyor çiş yaparken rahat ama dr görünmekte fayda var teşekkür ederim
Tamam o zaman anlattığınız gibiyse 👍 olmasın zaten yavru kuşlarda öyle şeyler

Bibs kullanıyordum eskiden iki emzik daha aldım ama bibsi almıştı ama artık istemiyor fırlatıyor , yoksa bende dr Osman’ı dinledim oda emzik verilsin demişti , ahaha müzik çok seviyor ama yine o gözleri beni görmesi gerekiyor yoksa yüne bağırır 😃😃😃 emzik öyle yapamam ki burda geri gönderme olmuyor Kıbrıs’ta ama başka bi emziği alacağına da hiç inanmıyorum çünkü bibsi alıyordu 10 gün falan oldu almayalı fırlatıyor istemiyor
Screenshot_2023-12-24-10-34-22-575_com.android.chrome.webp

Balım, Eylül de hiç bir emziği almadı Philips avent falan aldım iki üç tane. En son eczaneden 35 liraya bunu denedim sevdi hemen tuttu. Ucuzcu benim kız. Sen de bir bakabilirsin

Oy bebeğim böyle bişey olursa affetmem kendimi ama eğer öyle olursa çiş yaptığı zaman ağlar , benim kızı açık bırakıyorum hiç canı yanmıyor çiş yaparken rahat ama dr görünmekte fayda var teşekkür ederim
28384 kere idrar yolu enf. Geçirdim hayatımda cam kesiği gibi sızlama olur, bebek buna dayanamaz. Kilo kaybı olur ya da kilo alamaz. İdrarı çok kötü kokar az az damla damla yapar ve yaparken ciddi ağlar. Olduğunu sanmıyorum

Canim kendini neden kiniyorsun senle ne alakasi var. Elinden gelen herseyi yapiyorsun bebegin icin. Bazi bebeklerin mizaci zor olabiliyor kabullenmek lazim. Belki de sadece senin kucaginda huzur buluyor, erken dogdugu icin birliktelik surenizi tamamliyor olabilir.
Zaten ilk 3 ay hepimiz boyleyiz bebislerle yapisik bir sekilde yasiyoruz. Sonra yavas yavas hareketlencekler bizi istemeyecekler.
Sen ne kadar rahat olursan hersey o kadar kolay olur. Ayrica hicbirimiz yetemiyoruz, neden herseye yetmek zorunda olalim ki? Hepimiz burada zorlu seyler yasiyoruz, annelik zaten basli basina delilik bir de baska seylere yetmek zorunda degiliz.
Sakinles hersey guzel olacak🙏🙏
Sağol canım biraz rahatlattın beni inşallah güzel olucak 🥰🥰

Philips aventte denesene onu da çoğu bebek alıyor.. bipsin kauçuk modeli miydi birde silikon dene.. kuzum ağlayıp ikinizş de yıpratmasından sa denersin ne olacak. Kv yiyeceğine paraları bebeğin sağlığı için harcarsın 🤣🤣
Ay çok haklısın khhfukj🤣🤣😂 valla hiç bilmiyorum , bunu kullanıyordum dediğini de aliyim bakalım inşallah sever

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 54
Ben koku obsesyonu olan biriyim, koku benim için çok çok önemli. Sana bir de şu kokuyu önereceğim çok uygun fiyatlı ama MUHTESEM kokuyor. Pudramsı tertemiz bir koku. Cacharel Noa muadili, Bargello kodu da 266.
Bir ara LC lerde bulunmuyordu stok yapmıştım fazla fazla

Herkese öneri için thenk kızlar. Bunu sipariş verdim bakalım..

Ay çok haklısın khhfukj🤣🤣😂 valla hiç bilmiyorum , bunu kullanıyordum dediğini de aliyim bakalım inşallah sever
Canım onun zten ucu büyümüş sanki. Kauçuk kısmı büyüyünce değiştirmek gerekiyor bunları.. Belki de şu an bebeğin onu o yüzden atıyor olabilir.. Kauçukları kaç ayda bir değiştirmek gerekiyor bilmiyorum ama normal silikon emzikleri 3 ayda bir değiştirin diyorlar kauçuklar daha sık değiştirilmeli.. bizim kullandığımızı atıyorum bak benimki bunu tutuyor Ama tabii Seninki tutmayabilir denemeden bilemeyiz.. Ben tutma ihtimali yüksek olduğu için bunu almıştım tuttu şükür.. (night yazması önemli değil o gece fosforlu olduğu için yazmasa da olur)

Eklentiler

• Screenshot_20231224-114957_Google.webp
    Screenshot_20231224-114957_Google.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 52
28384 kere idrar yolu enf. Geçirdim hayatımda cam kesiği gibi sızlama olur, bebek buna dayanamaz. Kilo kaybı olur ya da kilo alamaz. İdrarı çok kötü kokar az az damla damla yapar ve yaparken ciddi ağlar. Olduğunu sanmıyorum
Ben hamile kalmadan 2 ay önce olmuştum Yok böyle bir acı ya resmen Anne anne diye ağlıyordum koca kadınım

1 hafta ve üstü bana çok uzun geldi, eşinizin gönüllü olmasını beklemeyin suyu hazırlayip hadi yikiyoruz diyin bence, ben 2. Gün değil de 3. Gün yikasam bile icim rahat etmiyor 😔 bebekler suya girdikçe gözenekleri açılır, daha rahat uyur, temizlenme hissi ile daha konforlu gün geçirir ve su büyütür 🙏🏻
Yıkadık dün 😅🙏🏻
Yaw sanki küveti onlar kurup banyoyu onlar temizliyor bebeği de biz giydiriyoruz ee bi su dökmek kaldı bu erkolara bunlar neden böyle 🤨 bana kalsa 2 güne bir yıkarım oğlumu ama eşim yüzünden 1 haftayı buluyor 😒
Al benden de o kadar 5 dakikalık iş neyine zor geliyor anlamıyorum.

Back
X