- 7 Ağustos 2023
- 303
- 487
- 33
Canim kendini neden kiniyorsun senle ne alakasi var. Elinden gelen herseyi yapiyorsun bebegin icin. Bazi bebeklerin mizaci zor olabiliyor kabullenmek lazim. Belki de sadece senin kucaginda huzur buluyor, erken dogdugu icin birliktelik surenizi tamamliyor olabilir.Evet canım maalesef ki , artık gündüz uykuları aşırı kötü yani bırakıp tuvalete gidemiyorum , bıraktığım an gözlerini açıyor , ve ağlıyor , bu gün elbise almaya gittim , annemle , o kadar ağladı annemide mahvoldu etti , durmuyor , hele arabadan nefret ediyor , bindiğim an çığlıklar başlıyor , valla canım kendimi çok kınıyorum ama kendime 5 dk vakit ayıramamkta beni yoruyor, kendimi artık çok yetersiz his ediyorum
Zaten ilk 3 ay hepimiz boyleyiz bebislerle yapisik bir sekilde yasiyoruz. Sonra yavas yavas hareketlencekler bizi istemeyecekler.
Sen ne kadar rahat olursan hersey o kadar kolay olur. Ayrica hicbirimiz yetemiyoruz, neden herseye yetmek zorunda olalim ki? Hepimiz burada zorlu seyler yasiyoruz, annelik zaten basli basina delilik bir de baska seylere yetmek zorunda degiliz.
Sakinles hersey guzel olacak