Son kontrolde doktor ek gıda ve mama önerince ben de hemen aynı gün sağım yapmaya başladım sütü artırmak için, akşam emzirip yatırdıktan sonra sağdım 15 dk, gece uyanıp emdikten sonra da sağdım gün içinde sağmadım çünkü ne zaman emmek istiyceği belli olmuyor, açlıktan ağlamak gibi sorunu yok ama bakalım kilosunu takip edicemArkadaşlar benim sütüm çok azaldı ya, bi 10 gün öncesine kadar taşıyordu resmen, kızım biraz fazla uyusa taş gibi oluyordu, gittikçe azaldı 2 3 gündür yetemiyorum kızıma, mama almak istemiyorum 4 buçuk aylık oldu nerdeyse, ek gıda ıçinde erken 6 aydan önce düşünmüyorum, ağır bi grip atlattım büyük olasılıklada koronaydım, ondan olabilirmi, göğüslerimin uçları yara olmak üzere, çocuk bisey bulamadıkça cekistiriyor, napcam bilmiyorum, bol su içiyorum yarında incir aldıracak inşallah düzelir, çocuk kusardı sürekli kaç gündür küsmüyor bile günü zor kurtariyoruz
Bende daha 40 çıkmadan başlamıştı,hala devam ediyor,her taradığımda avuç içi kadar tüy dökülüyor.Oğlumda ağustos sonu eylülü başında dökülme vardı,şimdi saçı bir az uzamış,ama saçı ince ve az,eşimle benim saçım gür,bu oğlan bize çekmemişBenimde 3.ayda başladı 40 tan sonra bende kestirdim kafam hafiflesin die ama hala devam ediyor dökülmeler kızımında dökülüyor ana kız tüy dökümündeyüz
Canim öncelikle çok geçmiş olsun. Deriyi fazla mı kesmişler acaba. Çünkü ancak bu şekilde iki delik görünür. Instagram'da bı bayaninda başına böyle birşey gelmisti.Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.
Şöyle bir anormallik vardı. 24 ağustosta ameliyat olmasına rağmen pipisi hala şiş uc tarafının etrafı 1 parmak boğumu kadar kalemtıraşla soyulmuş gibi ve en önemlisi ucunda 2 delik var.
Sünneti yapan doktoru kesinlikle hatanın kendinde olduğunu kabul etmiyor,peygamber sünnetli olmuş diyor. Halbuki başta kendi muayene ermişti bazı çocuklar doğuştan sünnetli oluyor diyip bakmıştı bunda yok deyip ameliyat etmişti. Şimdi ürolog baksın diyor
ay benimki de mor gibi. bastırınca da kırmızı duruyor. nerden sünnet ettik yaaa ben pişman oldum bileBenim b3b3gimin ki mor duruyor ucu. Normal mi değil mi bilemiyorum
daha hızlı ve güçlü emiyorlar. yine de süt arttırmak için sağmak gerekiyor. bir de ben bulgur yiyince artıyorArkadaşlar benim sütüm çok azaldı ya, bi 10 gün öncesine kadar taşıyordu resmen, kızım biraz fazla uyusa taş gibi oluyordu, gittikçe azaldı 2 3 gündür yetemiyorum kızıma, mama almak istemiyorum 4 buçuk aylık oldu nerdeyse, ek gıda ıçinde erken 6 aydan önce düşünmüyorum, ağır bi grip atlattım büyük olasılıklada koronaydım, ondan olabilirmi, göğüslerimin uçları yara olmak üzere, çocuk bisey bulamadıkça cekistiriyor, napcam bilmiyorum, bol su içiyorum yarında incir aldıracak inşallah düzelir, çocuk kusardı sürekli kaç gündür küsmüyor bile günü zor kurtariyoruz
Artık bedenimiz bebeğin ihtiyacına göre süt üretiyor,bende de süt akardı öncelei,göğsüm ağırlaşk9oArkadaşlar benim sütüm çok azaldı ya, bi 10 gün öncesine kadar taşıyordu resmen, kızım biraz fazla uyusa taş gibi oluyordu, gittikçe azaldı 2 3 gündür yetemiyorum kızıma, mama almak istemiyorum 4 buçuk aylık oldu nerdeyse, ek gıda ıçinde erken 6 aydan önce düşünmüyorum, ağır bi grip atlattım büyük olasılıklada koronaydım, ondan olabilirmi, göğüslerimin uçları yara olmak üzere, çocuk bisey bulamadıkça cekistiriyor, napcam bilmiyorum, bol su içiyorum yarında incir aldıracak inşallah düzelir, çocuk kusardı sürekli kaç gündür küsmüyor bile günü zor kurtariyoruz
Bilmiyorum ama ben de arıyorum takip için buradayım özellikle penye şapka arıyorum bu mevsim için, diğer önerilere de açığımkızlar bebişe şapka almak istiyorum alıp memnun kaldığınız bir yer var mı
Çok geçmiş olsun, bence sütünüz azalmamıştır sanırım bebeklerin böyle bir dönemi var, benim ki de 2 gündür kesinlikle memeyi bırakmak istemiyor neredeyse her emzirmede gündüzleri 1,5-2. akşamları da 2,5 saat emdi . Zorla çekerek çıkardım memeyi ağzından.resmen sündü meme ben çekiyorum o çekiyorArkadaşlar benim sütüm çok azaldı ya, bi 10 gün öncesine kadar taşıyordu resmen, kızım biraz fazla uyusa taş gibi oluyordu, gittikçe azaldı 2 3 gündür yetemiyorum kızıma, mama almak istemiyorum 4 buçuk aylık oldu nerdeyse, ek gıda ıçinde erken 6 aydan önce düşünmüyorum, ağır bi grip atlattım büyük olasılıklada koronaydım, ondan olabilirmi, göğüslerimin uçları yara olmak üzere, çocuk bisey bulamadıkça cekistiriyor, napcam bilmiyorum, bol su içiyorum yarında incir aldıracak inşallah düzelir, çocuk kusardı sürekli kaç gündür küsmüyor bile günü zor kurtariyoruz
Bence de sağım yapın,o da süt üretimini arttırırArkadaşlar benim sütüm çok azaldı ya, bi 10 gün öncesine kadar taşıyordu resmen, kızım biraz fazla uyusa taş gibi oluyordu, gittikçe azaldı 2 3 gündür yetemiyorum kızıma, mama almak istemiyorum 4 buçuk aylık oldu nerdeyse, ek gıda ıçinde erken 6 aydan önce düşünmüyorum, ağır bi grip atlattım büyük olasılıklada koronaydım, ondan olabilirmi, göğüslerimin uçları yara olmak üzere, çocuk bisey bulamadıkça cekistiriyor, napcam bilmiyorum, bol su içiyorum yarında incir aldıracak inşallah düzelir, çocuk kusardı sürekli kaç gündür küsmüyor bile günü zor kurtariyoruz
ben de epeydir çıkamadım e bebekten alırım diyordumBilmiyorum ama ben de arıyorum takip için buradayım özellikle penye şapka arıyorum bu mevsim için, diğer önerilere de açığım
E bebekte sadece yenidoğan için var.
Incir banada iyi geliyor, genelde prolaktin sorunum var benim, bana yasaktı onceden incir, sut hormonunu yukselttigi icin gebe kalamiyordum, şimdi yükselsin istiyorum artık yiyebilirimBen de bi kaç gündr azaldı gibi hissetmiştim incir uyutması yaptım yedim iyi geldi gibi dene istersen
Yok azaldı eminim göğüslerim pamuk gibi ve az yutuyorAzaldigina emin misiniz. Artık daha hızlı bosaltabiliyorlar gibi bir yazı okumuştum. Ama bende de aynı şey var tabi.stresten diye düşünüyorum. Sürekli meme aranıyor. 4 ayda kilosuna bir bakacagim
Ciglikta atıyor, kahkahada atiyor, beşiğe yatirinca ninni söylemezsek ııııı ııı ııh ( eeee eee eeh) yapiyor, herseyi kesfediyorlarSizin bebeklerde çığlık atiyor mu .benim ağlarken , oyuncağı ağzına sokamayinca vb. çığlık atıyor. 3.5 aylık.
Cocuk emiyor önceden cuk cuk yutardı, suan azcik azcik birikiyor agzina farkediyorumArtık bedenimiz bebeğin ihtiyacına göre süt üretiyor,bende de süt akardı öncelei,göğsüm ağırlaşk9o
Yok meme birakma sorunu yok, hic memede uyumuslugu uzun uzun emiyimi yok, ben gibi tez canlı, emer karnı doğunca kafasını kaldırır, sut azaldı çok eminimÇok geçmiş olsun, bence sütünüz azalmamıştır sanırım bebeklerin böyle bir dönemi var, benim ki de 2 gündür kesinlikle memeyi bırakmak istemiyor neredeyse her emzirmede gündüzleri 1,5-2. akşamları da 2,5 saat emdi . Zorla çekerek çıkardım memeyi ağzından.resmen sündü meme ben çekiyorum o çekiyor, üzmeyin kendinizi, üzüntü be stresten kesilir. Siz iyiyseniz bebek te iyi olacak
Sağma makinem yok malesef, 1 buçuk ay kaldı ek gıdaya, şuan için bana gereksiz masraf olurBence de sağım yapın,o da süt üretimini arttırır
Çok g3cmis olsun . Bol su iç. Bende kendi karar verse dediğim yaşlar ilkokulu bulacaktı. Eşim hala hatırlıyor sünnetini filanYazamıyorum bir kaç gündür. Mesajları okudum. Kendisi ve bebişi hasta olan tüm annelere geçmiş olsun.
Ben de şiddetli ishal ve kusma atlattım. Çok fenaydı. 1 günde geçti ama çok şükür.
Benim de saçlarım aşırı dökülüyor ve umarım bir an önce geçer.
Benim sütüm de çok değil. Hasta olunca mama verdik nasıl iştahlı içti acaba sütüm yetmiyor mu diyorum.
Biz sünnet yaptirmadik. Tam yaptırma kararı almıştık sonra dedik ki ilerde kendisi karar versin. Biraz araştırınca çok gerekli olmadığını gördük.
Sünnet yaptırıp sıkıntı yaşayan arkadaşlar umarım bir an önce geçer tüm sıkıntılar.
Canım yukarda arkadaşın dediği gibi artık ihtiyaca göre süt geliyormuş. Bir de dere otu qrttirir diye duymuştum.Incir banada iyi geliyor, genelde prolaktin sorunum var benim, bana yasaktı onceden incir, sut hormonunu yukselttigi icin gebe kalamiyordum, şimdi yükselsin istiyorum artık yiyebilirim
Yok azaldı eminim göğüslerim pamuk gibi ve az yutuyor
Ciglikta atıyor, kahkahada atiyor, beşiğe yatirinca ninni söylemezsek ııııı ııı ııh ( eeee eee eeh) yapiyor, herseyi kesfediyorlar
Cocuk emiyor önceden cuk cuk yutardı, suan azcik azcik birikiyor agzina farkediyorum
Yok meme birakma sorunu yok, hic memede uyumuslugu uzun uzun emiyimi yok, ben gibi tez canlı, emer karnı doğunca kafasını kaldırır, sut azaldı çok eminim
Sağma makinem yok malesef, 1 buçuk ay kaldı ek gıdaya, şuan için bana gereksiz masraf olur
ay benimki de mor gibi. bastırınca da kırmızı duruyor. nerden sünnet ettik yaaa ben pişman oldum bile
Başka bir doktora muayene ettirip görüşünü aldıktan sonra şikayet edeceğim. Hâlâ bi ihtimal belki hata yapmamıştır diyorum çünkü kendini öyle bi savunuyor ki..Canın cimerden şikayet et.sakin peşini bırakma olayın. Baya olmuş yazık değil mi. Aciyor mu canı ve iki delik olmasının sağlık açısından sıkıntısı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?