2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Son kontrolde doktor ek gıda ve mama önerince ben de hemen aynı gün sağım yapmaya başladım sütü artırmak için, akşam emzirip yatırdıktan sonra sağdım 15 dk, gece uyanıp emdikten sonra da sağdım gün içinde sağmadım çünkü ne zaman emmek istiyceği belli olmuyor, açlıktan ağlamak gibi sorunu yok ama bakalım kilosunu takip edicem

Azaldigina emin misiniz. Artık daha hızlı bosaltabiliyorlar gibi bir yazı okumuştum. Ama bende de aynı şey var tabi.stresten diye düşünüyorum. Sürekli meme aranıyor. 4 ayda kilosuna bir bakacagim

Sizin bebeklerde çığlık atiyor mu .benim ağlarken , oyuncağı ağzına sokamayinca vb. çığlık atıyor. 3.5 aylık.

Benimde 3.ayda başladı 40 tan sonra bende kestirdim kafam hafiflesin die ama hala devam ediyor dökülmeler kızımında dökülüyor ana kız tüy dökümündeyüz
Bende daha 40 çıkmadan başlamıştı,hala devam ediyor,her taradığımda avuç içi kadar tüy dökülüyor.Oğlumda ağustos sonu eylülü başında dökülme vardı,şimdi saçı bir az uzamış,ama saçı ince ve az,eşimle benim saçım gür,bu oğlan bize çekmemiş

Canim öncelikle çok geçmiş olsun. Deriyi fazla mı kesmişler acaba. Çünkü ancak bu şekilde iki delik görünür. Instagram'da bı bayaninda başına böyle birşey gelmisti.

daha hızlı ve güçlü emiyorlar. yine de süt arttırmak için sağmak gerekiyor. bir de ben bulgur yiyince artıyor

Artık bedenimiz bebeğin ihtiyacına göre süt üretiyor,bende de süt akardı öncelei,göğsüm ağırlaşk9o

kızlar bebişe şapka almak istiyorum alıp memnun kaldığınız bir yer var mı

Çok geçmiş olsun, bence sütünüz azalmamıştır sanırım bebeklerin böyle bir dönemi var, benim ki de 2 gündür kesinlikle memeyi bırakmak istemiyor neredeyse her emzirmede gündüzleri 1,5-2. akşamları da 2,5 saat emdi . Zorla çekerek çıkardım memeyi ağzından.resmen sündü meme ben çekiyorum o çekiyor , üzmeyin kendinizi, üzüntü be stresten kesilir. Siz iyiyseniz bebek te iyi olacak

Bence de sağım yapın,o da süt üretimini arttırır

Bilmiyorum ama ben de arıyorum takip için buradayım özellikle penye şapka arıyorum bu mevsim için, diğer önerilere de açığım
E bebekte sadece yenidoğan için var.
ben de epeydir çıkamadım e bebekten alırım diyordum

Ben de bi kaç gündr azaldı gibi hissetmiştim incir uyutması yaptım yedim iyi geldi gibi dene istersen
Incir banada iyi geliyor, genelde prolaktin sorunum var benim, bana yasaktı onceden incir, sut hormonunu yukselttigi icin gebe kalamiyordum, şimdi yükselsin istiyorum artık yiyebilirim
Azaldigina emin misiniz. Artık daha hızlı bosaltabiliyorlar gibi bir yazı okumuştum. Ama bende de aynı şey var tabi.stresten diye düşünüyorum. Sürekli meme aranıyor. 4 ayda kilosuna bir bakacagim
Yok azaldı eminim göğüslerim pamuk gibi ve az yutuyor
Sizin bebeklerde çığlık atiyor mu .benim ağlarken , oyuncağı ağzına sokamayinca vb. çığlık atıyor. 3.5 aylık.
Ciglikta atıyor, kahkahada atiyor, beşiğe yatirinca ninni söylemezsek ııııı ııı ııh ( eeee eee eeh) yapiyor, herseyi kesfediyorlar
Artık bedenimiz bebeğin ihtiyacına göre süt üretiyor,bende de süt akardı öncelei,göğsüm ağırlaşk9o
Cocuk emiyor önceden cuk cuk yutardı, suan azcik azcik birikiyor agzina farkediyorum
Yok meme birakma sorunu yok, hic memede uyumuslugu uzun uzun emiyimi yok, ben gibi tez canlı, emer karnı doğunca kafasını kaldırır, sut azaldı çok eminim
Bence de sağım yapın,o da süt üretimini arttırır
Sağma makinem yok malesef, 1 buçuk ay kaldı ek gıdaya, şuan için bana gereksiz masraf olur

Yazamıyorum bir kaç gündür. Mesajları okudum. Kendisi ve bebişi hasta olan tüm annelere geçmiş olsun.
Ben de şiddetli ishal ve kusma atlattım. Çok fenaydı. 1 günde geçti ama çok şükür.

Benim de saçlarım aşırı dökülüyor ve umarım bir an önce geçer.

Benim sütüm de çok değil. Hasta olunca mama verdik nasıl iştahlı içti acaba sütüm yetmiyor mu diyorum.

Biz sünnet yaptirmadik. Tam yaptırma kararı almıştık sonra dedik ki ilerde kendisi karar versin. Biraz araştırınca çok gerekli olmadığını gördük.

Sünnet yaptırıp sıkıntı yaşayan arkadaşlar umarım bir an önce geçer tüm sıkıntılar.

Çok g3cmis olsun . Bol su iç. Bende kendi karar verse dediğim yaşlar ilkokulu bulacaktı. Eşim hala hatırlıyor sünnetini filan o yüzden erkenden yaptırdık. Hatırlamayı geçtim acıdikca eliyle oynayacak filan

Canım yukarda arkadaşın dediği gibi artık ihtiyaca göre süt geliyormuş. Bir de dere otu qrttirir diye duymuştum. dün durup dururken çığlık atmaya başladı. Yeni huy edindi .

Yok kurtuldu valla. Bir de hiç alti açıkken çişini yaptığını gördün mü. Benim bebegim iki üç seferde çişini yapıyor.basliyor tutuyor tekrar başlıyor. Senin de öyle mi yoksa tek seferde mi yapiyor
ay benimki de mor gibi. bastırınca da kırmızı duruyor. nerden sünnet ettik yaaa ben pişman oldum bile

Canın cimerden şikayet et.sakin peşini bırakma olayın. Baya olmuş yazık değil mi. Aciyor mu canı ve iki delik olmasının sağlık açısından sıkıntısı var mı?
Başka bir doktora muayene ettirip görüşünü aldıktan sonra şikayet edeceğim. Hâlâ bi ihtimal belki hata yapmamıştır diyorum çünkü kendini öyle bi savunuyor ki..

Dün çocuk doktoru muayene ederken biraz derisini çekiştirdi uğraştı o zaman çok ağladı. Onun dışında çişini yaparken ağlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…