• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Cok tesekkurler duzeldi duzeldi hic olmamis gibi 🙏🏻 evet alicam uyku tulumu aslinda gece sadece 2 defa uyandi birinde uzun surdu uyumasi sadece ilk geceye gore gayet iyi. Sorun uyku olmicak heralde asil sorun uykuya gecis olucak zaten deli dana gibi sallanarak uyuyo bide ellerin serbest olmasini sevmedi 😃
uykuya geçiş hepimizde problem olmaya başladı canım 🤣 sıkma canını 🙈

Kızlar daha çooook erken ama merak ediyorum bebeklerin kulakları kaç aylıkken delinir
Böyle deyince de linçliyolar bebeğin kararı vs ama merak ediyorum ben doğrusu nedir 😅😅

Kızlar daha çooook erken ama merak ediyorum bebeklerin kulakları kaç aylıkken delinir
Böyle deyince de linçliyolar bebeğin kararı vs ama merak ediyorum ben doğrusu nedir 😅😅
Ben de sabırsızlıkla deldirmeyi bekliyorum küpeleri hazır🙈😂 ama bir yaşından sonra diye biliyorum

Oyuncaklar geliyormuş. Haberiniz olsun. Bu parmak kuklaları alan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20230929_203240_Instagram.webp
    Screenshot_20230929_203240_Instagram.webp
    97 KB · Görüntüleme: 60
Bebegimde süt alerjsiijden şüpheleniyorum pazartesi doktora gideceğim bizim gibi aynı durumda olan varmi

Bebegimde süt alerjsiijden şüpheleniyorum pazartesi doktora gideceğim bizim gibi aynı durumda olan varmi
bizim de alerjik durumumjz var süt diye düşünüldü diyet yaptım azalmadı eti de kestirdi doktor buğday ve yumurta da yemiyorum. bizim reflümüz var ve kakada mukus var sizin şikayetiniz nedir

Benim bebiş de şüpheli, mukuslu ve arada kanlı kakası var bir de beyaz pütürcükler de oluyor bazen. Kaka testi verdik ama çok da güvenilir değilmiş ve pahalı . Henüz sonuç çıkmadı. Siz neler yüzünden şüphelendiniz?

Geçmiş olsun. Galiba normali bu . Herkes birbirine mukus soruyor. Evde artık nasıl inceliyorsak 😅
Valla bende kakali bezinin resmini gösterdim doktora aile hekiminize ki çok güvenirim.. kan oldu mu dedi hayır deride dokuntu kaşınma kabarma kızarıklık var mı dedi yok. Kilo alımı boyu nasıl dedi iyi dedim. O zman sıkıntı yok 6. Aydan sonra bakalim bide bağırsak florası gelişmediği için olabilir dedi

Valla bende kakali bezinin resmini gösterdim doktora aile hekiminize ki çok güvenirim.. kan oldu mu dedi hayır deride dokuntu kaşınma kabarma kızarıklık var mı dedi yok. Kilo alımı boyu nasıl dedi iyi dedim. O zman sıkıntı yok 6. Aydan sonra bakalim bide bağırsak florası gelişmediği için olabilir dedi
Kız benim galeri kakalı foto dolu. Bir de mukus belli olsun diye b3zi yapıştırıp ayırıp fotoğrafını cekiyorum😅😅 benim de tahlillerde sorun çıkmadı. Kan olmadıkça sorun etmeyeceğim.. geçen küçük pembeli vardı. Kan vardedim. Yok d3di doktor

Kız benim galeri kapalı foto dolu. Bir de mukus belli olsun diye b3zi yapıştırıp ayırıp fotoğrafını cekiyorum😅😅 benim de tahlillerde sorun çıkmadı. Kan olmadıkça sorun etmeyeceğim.. geçen küçük pembeli vardı. Kan vardedim. Yok d3di doktor
Aman keyfi yerinde kilo alımı iyi mi sen ona bak herşeyi çok takarsak geçmez bu ömür 🥰🙏

bende var açıkçası benimkinin çok ilgisini çekmedi
😅 zeka kartları var gösteriyorum hatta bazen hikaye oluşturarak anlatıyorum. Ama hikaye kalmadı artık. Sünnet olduğu için de aktivite halisinda ters yatirmiyorum. Farklı bir şey alayim istiyorum. Başka yaptığınız bir şey var mı?

Kakada mukus var bir akc kere nokta şeklinde kan vardi tota virüsün açısından sonra oldu 15 gundir sut ve sut urunleri tuketmiyorum fakat yumurta ve et yiyorum pazartesi gidecegim ins bir sorun çıkmaz benim oğlum 14 haziran dogumlu kilosuna 6100gr sizlerin nasıl arkadaslar ve rota virüsün aşısı yaptıran oldumu

Kakada mukus var bir akc kere nokta şeklinde kan vardi tota virüsün açısından sonra oldu 15 gundir sut ve sut urunleri tuketmiyorum fakat yumurta ve et yiyorum pazartesi gidecegim ins bir sorun çıkmaz benim oğlum 14 haziran dogumlu kilosuna 6100gr sizlerin nasıl arkadaslar ve rota virüsün aşısı yaptıran oldumu
Benim ki 20 haziran doğumlu 6450 gr. Ben bu hafta yaptırdım rota aşısını ama mukus hep vardı benim bebeğim de.umarim sizinde bir şey cikkmaz

20haxiran doğumlu benimki de 3 aylık kontrolünde 6190gr çıkmıştık. Ben rota yaptırmadım iki çocuğuna da.brnjmki de mukuslu hep ama kan ve yok

Back
X