• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Başka bir doktora muayene ettirip görüşünü aldıktan sonra şikayet edeceğim. Hâlâ bi ihtimal belki hata yapmamıştır diyorum çünkü kendini öyle bi savunuyor ki..

Dün çocuk doktoru muayene ederken biraz derisini çekiştirdi uğraştı o zaman çok ağladı. Onun dışında çişini yaparken ağlamıyor.
Umarım sorun yoktur. ❤️

Arkadaşlar benim sütüm çok azaldı ya, bi 10 gün öncesine kadar taşıyordu resmen, kızım biraz fazla uyusa taş gibi oluyordu, gittikçe azaldı 2 3 gündür yetemiyorum kızıma, mama almak istemiyorum 4 buçuk aylık oldu nerdeyse, ek gıda ıçinde erken 6 aydan önce düşünmüyorum, ağır bi grip atlattım büyük olasılıklada koronaydım, ondan olabilirmi, göğüslerimin uçları yara olmak üzere, çocuk bisey bulamadıkça cekistiriyor, napcam bilmiyorum, bol su içiyorum yarında incir aldıracak inşallah düzelir, çocuk kusardı sürekli kaç gündür küsmüyor bile günü zor kurtariyoruz
Grip olunca kullanılan aferin katarin tarzı ilaçlar sütü çok azaltıyormuş. Kullandıysanız ondan olabilir

Bebişinze demir ilacı başladınız mı kızlar başladıysanız hangi marka kullanıyorsunuz?

Incir banada iyi geliyor, genelde prolaktin sorunum var benim, bana yasaktı onceden incir, sut hormonunu yukselttigi icin gebe kalamiyordum, şimdi yükselsin istiyorum artık yiyebilirim

Yok azaldı eminim göğüslerim pamuk gibi ve az yutuyor

Ciglikta atıyor, kahkahada atiyor, beşiğe yatirinca ninni söylemezsek ııııı ııı ııh ( eeee eee eeh) yapiyor, herseyi kesfediyorlar

Cocuk emiyor önceden cuk cuk yutardı, suan azcik azcik birikiyor agzina farkediyorum

Yok meme birakma sorunu yok, hic memede uyumuslugu uzun uzun emiyimi yok, ben gibi tez canlı, emer karnı doğunca kafasını kaldırır, sut azaldı çok eminim

Sağma makinem yok malesef, 1 buçuk ay kaldı ek gıdaya, şuan için bana gereksiz masraf olur
Bende de senin gibi göğüslerim yumuşadı,emzirmeye yakın bir az sertleşiyor,o da bu aylarda normal diye okudum,rahatladım bir az,çünki artık bebeğin ihtiyacına göre süt salgılanıyor.Benim oğlum memede çok kalıyor,kendim ağzından çıkarıyorum,çünki fazla emdiyini çıkarıyor sonra.Ek gıdaya 6.aydan sonra geçilse de,1 yaşa kadar esas gıdası anne sütü olmalı.7.ay tadımlık olarak vermeliyiz,o da günde 1 öğün.Osman Gönülalın ek gıda videolarını(canlı yaptığı videoları da) mutlaka izle canım.Bu yüzden sütümüzün azalmaması lazım.

Sizin bebeklerde çığlık atiyor mu .benim ağlarken , oyuncağı ağzına sokamayinca vb. çığlık atıyor. 3.5 aylık.
Oğlum 4 aylık,3.ayından çığlık atıyor,bazen sevinçten bazen uykusu geldiği için,bazen sizinki gibi oyuncağıyla damağını kaşırken

kışlık halıları serdim kızlar hiç çocuğum olmayacakmış gibi bütün halıları açık renk almışım 🤣🤣🤣 örtü almayı düşünüyorum acaba gereksiz mi ya ya da halı yıkama makinesi mi alsam 🙃

Bebeğim yine emmek istemiyor ya çok yoruluyorum emzirmeye çalışmaktan 🥺 süt var kendi kendine işkenceye çeviriyor beslenmeyi 🥴 Süt azalacak diye korkuyorum

Kızlar benim kızım bugün çok öksürüyor. Cigerlerinden gelmiyor gibi .. ama yinede korkuyorum ya ilerlerse. Boğazında gıcık var gibi. Hatta bazen öksürüğü geliyor ama yutkunuyor oksurmemek için sonra tabi tutamiyor öksürüyor.

hala kaybettiğim su yerine gelmedi.
çok içemiyorum da midem bulanıyor hemen.
bizim merkezi sistem olduğu için petekler yanmıyor.
3 gün annemlerdeydik, bugün geldik.
evler soğudu ankarada.
oğluşum da tatlı tatlı gülümsüyor bu aralar bol bol.
babasının kucağındayken ona bakıp güldüğümde utangaç gülümseme yapıyor, gülüp başını saklıyor.
ne tatlı zamanları.
hep dinç, enerjik ve anda kalabiliyor olsak diyorum.
çok güzeller.

Kızlar benim kızım bugün çok öksürüyor. Cigerlerinden gelmiyor gibi .. ama yinede korkuyorum ya ilerlerse. Boğazında gıcık var gibi. Hatta bazen öksürüğü geliyor ama yutkunuyor oksurmemek için sonra tabi tutamiyor öksürüyor.
geçmiş olsun inşallah gıcık gibi bir şeydir 🙏🙏

Back
X