Sık sık görüşürdük her yere beraber giderdik ortak arkadaşımıza gidiyor ama banada gelmesini beklerdim dün akşam arkadaş ortamında karşılaştık onunla konuşmadığımı anlayınca kalkıp gitti kırıldığımı anlamasınıda istemiştim anladı galibanormalde sık sık görüşüyor muydunuz? misafirliğe gelerek sizi yoracağına da düşünmüş olabilir. açıkçası ben de öyle düşünürdüm.
Bence beklenti ile bu şekilde davranmanız hoş değil. İnsanlar beklentilerinizi fark etmeyebilir, kendi dertleri olabilir, sizin ne istediğinizi bilmiyor olabilir, özel bir süreç olduğunu düşünebilir vs vs. Böyle durumlarda en etkili yol net olmaktır. Net olarak beklentilerinizi söyleyebilirdiniz, çağırabilirdiniz. Sizin düşündüğünüz bir şeyi karşı taraf düşünmeyebilir. Bu sizi daha az sevdiğini göstermez. En etkili iletişim konuşmaktır.Sık sık görüşürdük her yere beraber giderdik ortak arkadaşımıza gidiyor ama banada gelmesini beklerdim dün akşam arkadaş ortamında karşılaştık onunla konuşmadığımı anlayınca kalkıp gitti kırıldığımı anlamasınıda istemiştim anladı galiba
Tatlim transferin ne zaman oldu seninBenim doktor sadece tüp ile ilgileniyor , bu tedaviye dahil diye bakıyor ilk kese ve kalp atışına sanırım, benim cuma kese , 28 i gibi de kalp atışı için çağırdı.. çok var daha
Anaaa hadi hayirlisi kuzumKızlar doktor dönüş yaptı orada muayene ol ilaçları biz ayarlarız dedi :) bugün randevu aldım gideceğim dua edin :)
Sen keseyi bugun kesin gorursun hatta kalp atisini bile duyabilirsin bugun guzel haberlerle gelAnaaa hadi hayirlisi kuzum
Ben kimseden bir beklenti içinde değilim girmedimde sadece onun işine gelmedi diye düşünüyorum her zaman kendi dertlerimle kendi sorunlarımla kendim başa çıktım biz bir birimize arayıp giden insanlar değiliz öyle bir resmiyetliğimiz yok daha önceki tedavilerimde gelirdi ederdi tabiki herkesin sıkıntısı olabilir ben olmaz demiyorum ama benim ona gösterdiğim ilgi fedakarlığı ben ondan göremedim o beni üzdü ben onun her şeyine koştum helali hoş olsun sanırım siz beni anlamadınız neyse..Bence beklenti ile bu şekilde davranmanız hoş değil. İnsanlar beklentilerinizi fark etmeyebilir, kendi dertleri olabilir, sizin ne istediğinizi bilmiyor olabilir, özel bir süreç olduğunu düşünebilir vs vs. Böyle durumlarda en etkili yol net olmaktır. Net olarak beklentilerinizi söyleyebilirdiniz, çağırabilirdiniz. Sizin düşündüğünüz bir şeyi karşı taraf düşünmeyebilir. Bu sizi daha az sevdiğini göstermez. En etkili iletişim konuşmaktır.
Anaaa hadi hayirlis
Gidemiyorum eşimin acil bi işi çıktı yarın gidicezAnaaa hadi hayirlisi kuzum
Anladım, tabii siz aranızdaki ilişkiyi daha iyi bilirsiniz. Ben kendinizi üzmemeniz adına bu şekilde düşüncelerimi söyledim. İnşallah arkadaşınız sizi anlar, ne diyeyim.Ben kimseden bir beklenti içinde değilim girmedimde sadece onun işine gelmedi diye düşünüyorum her zaman kendi dertlerimle kendi sorunlarımla kendim başa çıktım biz bir birimize arayıp giden insanlar değiliz öyle bir resmiyetliğimiz yok daha önceki tedavilerimde gelirdi ederdi tabiki herkesin sıkıntısı olabilir ben olmaz demiyorum ama benim ona gösterdiğim ilgi fedakarlığı ben ondan göremedim o beni üzdü ben onun her şeyine koştum helali hoş olsun sanırım siz beni anlamadınız neyse..
Heyecanlandim olsun gec olsun guc olmasinGidemiyorum eşimin acil bi işi çıktı yarın gidicez
24 haziran da oldu kuzumTatlim transferin ne zaman oldu senin
Uç gun var aramizda bana kalp icin haftaya dedi ama sanki biraz erken gibi geldi ondan sordum24 haziran da oldu kuzum
anladım kötü olmuş, umarım düzelir tekrar aranız yakında.Sık sık görüşürdük her yere beraber giderdik ortak arkadaşımıza gidiyor ama banada gelmesini beklerdim dün akşam arkadaş ortamında karşılaştık onunla konuşmadığımı anlayınca kalkıp gitti kırıldığımı anlamasınıda istemiştim anladı galiba
Senin yerinde olmayı çok isterdimKizlar birden acikiyor musunuz .işteyim ilk once corba canim cekti corba siparisi verecekken birden patates canim cekti gelen patatesi bir oturusta kac gundur yemek yememisim gibi buyuk bir istahla yedim
kesinlikle katılıyorum. herkesin kendi telaşesi, kendi hayat koşturmacası var. belki de bu dönemde biz ilaçlardan, psikolojik olarak etkilendiğimiz için vs. biraz hassaslaşıyoruz. beklentisiz yaşamak en güzeli =)Bence beklenti ile bu şekilde davranmanız hoş değil. İnsanlar beklentilerinizi fark etmeyebilir, kendi dertleri olabilir, sizin ne istediğinizi bilmiyor olabilir, özel bir süreç olduğunu düşünebilir vs vs. Böyle durumlarda en etkili yol net olmaktır. Net olarak beklentilerinizi söyleyebilirdiniz, çağırabilirdiniz. Sizin düşündüğünüz bir şeyi karşı taraf düşünmeyebilir. Bu sizi daha az sevdiğini göstermez. En etkili iletişim konuşmaktır.
Kesinliklekesinlikle katılıyorum. herkesin kendi telaşesi, kendi hayat koşturmacası var. belki de bu dönemde biz ilaçlardan, psikolojik olarak etkilendiğimiz için vs. biraz hassaslaşıyoruz. beklentisiz yaşamak en güzeli =)
Dun cok aciktim ama aklima eve gidip yapmayi planladigim herseye tiksinti duydum . ilk once sarma sonra makarna sonra da nohutlu yemek mi yesem dedim kocam artik gercekten ne yiyeceksen yapalim ne bilim dedim anlik degisiyor bir canim cekiyor sonra tiksiniyorummSenin yerinde olmayı çok isterdimmide bulantısından 2 3 gündür su bile içemiyorum içtiğim su 3 4 bardak ancadır
Ben annemde kalıyorum şu an İstanbuldayım eşim sakaryada orda yaşıyoruz kalp atışlarını duyana kadar burdayım o yüzden yemek temizlik vs derdim yok ama midem bulanıyor çok. Haftaya doktora gidicem o zaman ilaç yazdırmayı düşünüyorumDun cok aciktim ama aklima eve gidip yapmayi planladigim herseye tiksinti duydum . ilk once sarma sonra makarna sonra da nohutlu yemek mi yesem dedim kocam artik gercekten ne yiyeceksen yapalim ne bilim dedim anlik degisiyor bir canim cekiyor sonra tiksiniyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?