Süper
Al_pi
de aynısını önermişti. Bilmeyen tek anne ben miyim acaba, kendimi cahil ve pasaklı hissettim

şimdi ebebek stoklarında yok gözüküyor, fiyatı 50 tlde kalmış (kim bilir ne zamandan kalmıştır tabii). Hepside bulamadım, trendde 150 tlye buldum. Gerçek fiyatı bu mudur bunun (malum bu siteler borsa gibi ya

)? ona göre sipariş vereyim ben de.
Çok geçmiş olsun. Bebeğin iyi olmasına çok sevindim, gebelikle ilgili değil demek ki ama acaba ortopedilik veya fizik tedavilik bir şey olabilir mi diye düşündüm. O tarz ağırlar sinir sıkışması, siyatik ve benzeri şeylerden de olabiliyor ve bazı bünyelerde kilo alımıyla da tetikleniyor. Ben de ilk gebeliğimde doğum sonrası benzer sorunlar yaşamıştım (benim kalçamda bir eklemim çatlamıştı hatta). Tabii hamileyken ortopedi veya fiziktedavi müdahale edebiliyor mu bilemiyorum ama mümkün mertebe dümdüz uzanıp yatmak, (ağrı geçince tabii) iyi geliyorsa uygun ayakkabıyla yavaş tempo yürüyüş yapmak ve ev işi gibi kontrolsüz eğilip kalkma gerektiren ve bele, dize gereksiz ağırlık bindiren işlerden kaçınmak iyi gelebilir.