- 12 Haziran 2019
- 317
- 577
- 53
- 38
şimdi konusu açılmışken unutmadan yazayım dedim doktora, ocean ekstra mag demiş.Önceden magnimore Plus kullanıyordum bende. Ama Dr Vicium verdi. Günde 2 onu içiyorum başından beri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi konusu açılmışken unutmadan yazayım dedim doktora, ocean ekstra mag demiş.Önceden magnimore Plus kullanıyordum bende. Ama Dr Vicium verdi. Günde 2 onu içiyorum başından beri
Yok magnezyum daha hiç kullanmadım duş aldım uzanıyorum şimdilik iyiyim![]()
İyi birşey değil magnezyum mutlaka kullanılmalı. Ağrıların sebebi bu olabilir.
Çantanı yavaş yavaş hazırla ama nolur nolmaz canısı gerisi mühim değil her türlü halledilir onları dert etme kendineÇanta falanda yok ortada dahahazırladım diye düşünüyorum herşeyi. Liste yapıp almıştım ama o olaydan bile koptum.
![]()
Evet bu hormonlar beni ortalama haftada bir esir alıp dibe vurup çıkarıyor. E ortamda müsait olunca tabi.. Yemeğe vurdum kendimi. Zararlı bişey yemedim ama çok fazla, tıka basa yedimÇantanı yavaş yavaş hazırla ama nolur nolmaz canısı gerisi mühim değil her türlü halledilir onları dert etme kendinesenin baya canın sıkılmış bunlar hep hormonlardan
silkelen kendine gel sen anne olucaksın dünyanın en güzel günü seni bekliyor kucağını alacağın anı düşün ve bütün olumsuzlukları kafandan at
![]()
İnan bana hepimizde oluyor. Dün akşam eşim uyumadan önce kendince hiç önemsemeden bir şey söyledi bana, ki şahsıma da söylediği bir şey değil. Ama taktım da taktım kafaya, bugün diplerdeyim. Bir an önce akşam olsun da kafaya taktığımı söyleyeyim de içimdeki zehir aksın istiyorum.Evet bu hormonlar beni ortalama haftada bir esir alıp dibe vurup çıkarıyor. E ortamda müsait olunca tabi.. Yemeğe vurdum kendimi. Zararlı bişey yemedim ama çok fazla, tıka basa yedimşiştim
Sağol canım ismimiz bizimde çok içimize sindi.Evet canım gönül rahatlığıyla yaptırabilirsinÇok güzellersağlıkla giysin güneş ismide çok güzel maşallah
Sayfayı beğenmene sevindim içim rahat sipariş vericem enazından![]()
Ben gecen hafta kaşıntılar için sordum doktora kan tahlili yaptı karaciğer enzimleri yükselmeye başlamış gastroenteroloji ye gittim ve hemen ilaç tedavisi başlandı her 3-4 günde bir kanıma bakıyor,gebelik kolestazı olabiliyormuş son trimesterde. Bence ihmal etme git dahiliyeye kan tahlili yaptır ben de kaşıntı deyip önemsemesem kan değerlerim iyice artacaktı.3 günde alt 80 den 187 ye çıktı çünkü. Büyük ihtimalle bir şey yoktur ama gene de tedbir amaçlı baktır.Kızlar özellikle de @Berikko iki gecedir ayaklarım kaşınıyor. Hele bu gece 2.5 gibi parçalayacaktım artık ayaklarımı. Kolonya banyosuna soktum resmen. Endişelenmem gereken bir durum var mı sizce? Kontrole gideli bir hafta oldu, arada devlete gidip sorsam mı acaba diyorum
Neyseki takacak başka bir şey buldum. Tema vakfından magnet işi hallolsun dedim. Seçtim ettim, kayıt oldum. Ödeme sayfasına geçmedi. Geçmiyor. Bıraktım. Demek ki bugün bişeye elimi süremem lazım. Tersim ya işimde ters gidiyorİnan bana hepimizde oluyor. Dün akşam eşim uyumadan önce kendince hiç önemsemeden bir şey söyledi bana, ki şahsıma da söylediği bir şey değil. Ama taktım da taktım kafaya, bugün diplerdeyim. Bir an önce akşam olsun da kafaya taktığımı söyleyeyim de içimdeki zehir aksın istiyorum.
Normalde de bir problem olduğunda konuşma taraftarı biriyim ama bu hamilelik hormonları gereksiz şeyleri bile problem olarak görmeme neden oluyor. Ve eminim akşam “canım ben senle ilgili bir şey demedim ki sen niye taktın bunu” diyecek ve benim duygular normale dönecekhani bunu bildiğim halde böyleyim. Vesvese yükledi sanırım hamilelik bana
![]()
Ayy bende öyleyim çok yemek yiyorum hareketsizde kalıyorum iyce kilo aldım tartıya çıkamıyorum korkudanEvet bu hormonlar beni ortalama haftada bir esir alıp dibe vurup çıkarıyor. E ortamda müsait olunca tabi.. Yemeğe vurdum kendimi. Zararlı bişey yemedim ama çok fazla, tıka basa yedimşiştim
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah sizleri, yeter ki iyi olun her şey yapılır zamanlaMerhaba kızlar… Sanırım grubun ilk doğum yapanı benim. Üç haftadır uğraştığımız yüksek tansiyon illeti sonunda, karaciğer enzimlerim tamamen bozulup ağır preeklampsiye girdim ve ani bir kararla Salı gecesi kuzularım dünyaya geldi. O kadar ani kararla oldu ki, ne onlara ne de kendime özene bezene hazırladığım hiçbir şey yanımızda değildi… İkisi de küvözdeler ama iyiler çok şükür. İnşallah hepiniz hayırlısıyla, vaktinde ve sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınızDualarınızı eksik etmeyin miniklerim için…
Bende dün gece çanta işini hallettim emzik biberon süt sağma setini kaynattım odası zaten hazır doğurmadan önce birini çağırıp temizleticem tüm evi tekrardan halılar yıkandı temizlik yapılınca serilecekKızlar bende bugün yavaş yavaş çantamı hazırlayacağım. Bize gelen ablanın oğlu kolunu kırmış yanlış kaynamış ameliyat oldu bu hafta başka biri geldi. Cibinlik perde nevresim yan kılıflar ne varsa yıkadık. Bir yelekler ve kargoda olanlar kaldı yıkanacak onları da artık yarın yapıcam ve biticek![]()
Kızlar bende bugün yavaş yavaş çantamı hazırlayacağım. Bize gelen ablanın oğlu kolunu kırmış yanlış kaynamış ameliyat oldu bu hafta başka biri geldi. Cibinlik perde nevresim yan kılıflar ne varsa yıkadık. Bir yelekler ve kargoda olanlar kaldı yıkanacak onları da artık yarın yapıcam ve biticek![]()
Arkadaşlar bir anda bitirmişsiniz. Hani anca beraber kanca beraberdikBende dün gece çanta işini hallettim emzik biberon süt sağma setini kaynattım odası zaten hazır doğurmadan önce birini çağırıp temizleticem tüm evi tekrardan halılar yıkandı temizlik yapılınca serilecekkapı süsü çikolata park yatak onları halledince bitti gitti
artık hiç bi iş yapamıyorum uzun süre bunları halletmek çok iyi oldu benim için
artık bebişlerimiz gelicek resmen ya şaka gibi
düşününce duygulanıyorhm
![]()
Neyseki yalnız değilsinArkadaşlar bir anda bitirmişsiniz. Hani anca beraber kanca beraberdik![]()
Bu gecede bir bakacağım. Eğer aynısı olursa yarın gideceğim hastaneyeBen gecen hafta kaşıntılar için sordum doktora kan tahlili yaptı karaciğer enzimleri yükselmeye başlamış gastroenteroloji ye gittim ve hemen ilaç tedavisi başlandı her 3-4 günde bir kanıma bakıyor,gebelik kolestazı olabiliyormuş son trimesterde. Bence ihmal etme git dahiliyeye kan tahlili yaptır ben de kaşıntı deyip önemsemesem kan değerlerim iyice artacaktı.3 günde alt 80 den 187 ye çıktı çünkü. Büyük ihtimalle bir şey yoktur ama gene de tedbir amaçlı baktır.
Ay ben bugün hazırlarım diyordum da kasıklarım çok ağrıdı. Eve yardıma biri de gelse yetişmiyor diye bende hep atakta oluyorum ya da beraber yapıyoruz bazı şeyleri oturulmuyorBende dün gece çanta işini hallettim emzik biberon süt sağma setini kaynattım odası zaten hazır doğurmadan önce birini çağırıp temizleticem tüm evi tekrardan halılar yıkandı temizlik yapılınca serilecekkapı süsü çikolata park yatak onları halledince bitti gitti
artık hiç bi iş yapamıyorum uzun süre bunları halletmek çok iyi oldu benim için
artık bebişlerimiz gelicek resmen ya şaka gibi
düşününce duygulanıyorhm
![]()
Haha daha bitmedi ya ama baya iş hallettikArkadaşlar bir anda bitirmişsiniz. Hani anca beraber kanca beraberdik![]()
Ben her akşam çeri domates ve salatalık yiyorum bir tabak tuzlayıpAyy bende öyleyim çok yemek yiyorum hareketsizde kalıyorum iyce kilo aldım tartıya çıkamıyorum korkudançok fenalardayım özellikle akşamları sürekli bişey yiyesim geliyo ya
![]()
Evet tost, makarna gibi masum olmayan şeyler hem iyi geliyor hem insanın canı istiyor. Ben yinede gece pek yemiyorum. Gündüz affetmiyorum amaBen her akşam çeri domates ve salatalık yiyorum bir tabak tuzlayıpyani ağzımda iğrenç bir tat oluyor yemezsem bir de ben geç yatıyorum kızım uyanıyor 1 30 da fix onu tekrar uyutup yatıyorum o yüzden insan acıkıyor
çikolata filan da istemiyor canım tuzlu bir şeyler istiyor tost gibi filan. Bende böyle bir çözüm buldum
![]()