- 28 Nisan 2015
- 6.388
- 13.532
- 448
Vajinal muayene gerekli olduğu zamanlarda yapılmalı evet ama şikayetim yüksek tansiyon. Ultrason nst de her şey yolunda diyorsun. Sonra elle muayene yapıyorsun ve çok kabaydı. Ben ondan rahatsız oldum. İnsan gibi muamele görmüyorsun.Gerçekten çok gereksiz çam sakurada aynı şeyi benden istedi kabul etmedim tartışmıştım o zaman 13 haftalıktım evet rutin kabul etmediğinde imza atıp çıkıyosun eğitim araştırma bu konuda zorlamadı beni illa etmem lazım diye imza atın dedi sadece istemediğim için imza attım şehir hastanesi küvöz konusunda daha iyi mesela ama en son tercihim orası benim gidip moral bozamam hiç eşleride almıyolar iyice geriliyor insan, karından bakıp rağhim ağzında bişey görüp isteseler amenna ama direk vajinal istemeleri sinir bozucu bide sana elle müdale etmiş inşallah bidaha gerek kalmaz
Aynen bir de dediğin gibi eşim dışarda bekledi, ilk defa acile gittiğimiz için ikimizde gergindik zaten. Hoş tecrübe olmadı benim için. Umarım gerçekten bir daha gerek kalmaz. Gerek kalsa bile insan gibi muamele görürüz.