• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Vajinal doğum isteyen arkadaşlar, ben şimdiye kadar yürüyüş dışında pilates yapmadım bir şey olur korkusuyla. Artık doğum için başlamak istiyorum. Sizler de yapıyor musunuz? Oğlumun başı dönmüş durumda. Şimdiye kadar bir engel yok. Bakalım bu hafta ne diyecek doktorumuz.
Doğumu kolaylaştıran taktikleriniz var mi?
Perine masajina daha başladım o aklımda. Hurma yemek, ahududu çayı içmek için erken mi bilemiyorum. Biraz daha büyüsün oğlum hemen gelmesin 🤭
Çömelme hareketleri de hızlandırır mi kararsız kaldım.
Perina mesajını eşin yapacak değil mi kendin yapman mümkün değil çünkü 🤭 ahududu çayını hep duyuyorum cidden ise yarıyor mu acaba bence başla çünkü hemen etki etmez hiç biri anca masaallah haftan 36

Meme başını uyarmak cinsel birliktelikte doğumu tetikler aklınızda bulunsun
Bebeğin başı inşallah donerse hala makat geliş eşime 36 dan sonra cinsel ilişkiye diyorum yanaşmıyor karnın o kadar büyüdü ki korkuyorum ve konsantre olamam oğlana bir seu olur ya da hisseder diye diyor 🤭😁 benim cinsellik secenegi iptal 😅

Bana hayal gibi geliyor bizim ikinci bir çocuğumuz olacak filan sanki karnımda biri var evet ama benim mi ? gibi çok değişik bir his bilmiyorum nasıl olacak ilki gibi seviliyor mu bunu ikinci kez anne olacak çoğu kişi yaşıyor sonrada diyorlarki hiç fark yokmuş ikinci olunca kalbin ikiye bölünüyor diyorlar 🥹 o yüzden meraklı ve heyecanlıyım ❤️
Kalbin ikiye bölünmüyor bence kalbin daha da büyüyor. Çok değişik birsen. İkisini birbirinden farklı seviyorsun. İkisini de sevmek için nedenlerin farklı oluyor. Ben de senin gibi düşünüyordum ikinci çocuğuma hamileyken. Ama bunda o tedirginliği yaşamıyorum. Annelik muhteşem birsey

Bana hayal gibi geliyor bizim ikinci bir çocuğumuz olacak filan sanki karnımda biri var evet ama benim mi ? gibi çok değişik bir his bilmiyorum nasıl olacak ilki gibi seviliyor mu bunu ikinci kez anne olacak çoğu kişi yaşıyor sonrada diyorlarki hiç fark yokmuş ikinci olunca kalbin ikiye bölünüyor diyorlar 🥹 o yüzden meraklı ve heyecanlıyım ❤️
Kalbin ikiye bölünmüyor bence kalbin daha da büyüyor. Çok değişik birsey. İkisini birbirinden farklı seviyorsun. İkisini de sevmek için nedenlerin farklı oluyor. Ben de senin gibi düşünüyordum ikinci çocuğuma hamileyken. Ama bunda o tedirginliği yaşamıyorum. Annelik muhteşem

Kızlar sabah 8 9 gibi doğarsa yükselen Burcu’da akrep oluyor:olamaz: saat 10’da doğarsa yay. 10 da doğması için yalvarıcam doktora 🤣🤣
Benim büyük oğlan aslan burcu olacakti vaktinde gelseydi. Önce geldi yengeç oldu. Çok sevindim ama büyüdükçe hiiic yengece benzemiyor. Burçları bilenler Emiri gördükçe bu aslan mi diyor. Yükseleni akrep. Çocuğun yengeçle uzaktan yakından alakası yok. Tamamen aslan ve akrep.
Küçük zamanında dogsaydi da yengeç olacaktı, erken geldi yine yengeç oldu. Yükseleni akrep. Cok nadir akrep özellikleri gösteriyor yengeç erkeği tam.

Teyzeleri ogluşumun kapı süsünü bitirdim nasıl olmuş? gerçi çok özenemedim ipe allerjim var ama olduğu kadar işte 🥰

Eklentiler

• 1000033203.webp
    1000033203.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 93
Ay yazmayı unutmuşum kızlar mastit olmamak için uğraşıyordum 🤦‍♀️ şükür kızım çok iyi 🥹🙏 emar ve ekg sonuçları temiz çıkmış beslenmesi 4cc den 6 cc çıkmış sindirim ve bağırsak sorunu yok şükür 🙏

Oy maşallah.. Zamanla düzelecek bak görceksin🙏 yarasın miniğimize😊

Benim burcum balık ve aklına sadece ağlamak gelmesin lütfen çünkü asla öyle değiliz üzülmene hiç gerek yok 😂 ben oğlumun balık olmasını çok isterdim meselaa

Ya cıks dilken ya.. Çok duygusal, cok alıngan.. Erkege hele gider mi bilmem😁 kadında yıne pek sırıtmıyor, ekşide balık kadınını öve öve bitiremiolar ama aşırı duygusal.. Sureklı bir melankoli😬 kendımden biliyorum cıxxxx🤣

Back
X