- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.629
- 83
İnşallah kuzumAyy nasıl da güzel haberlerama biz teyzeleri biliyorduk
kilosu da artar artık kavuşmanıza da iyice az kalmıştır
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzumAyy nasıl da güzel haberlerama biz teyzeleri biliyorduk
kilosu da artar artık kavuşmanıza da iyice az kalmıştır
![]()
Perina mesajını eşin yapacak değil mi kendin yapman mümkün değil çünküVajinal doğum isteyen arkadaşlar, ben şimdiye kadar yürüyüş dışında pilates yapmadım bir şey olur korkusuyla. Artık doğum için başlamak istiyorum. Sizler de yapıyor musunuz? Oğlumun başı dönmüş durumda. Şimdiye kadar bir engel yok. Bakalım bu hafta ne diyecek doktorumuz.
Doğumu kolaylaştıran taktikleriniz var mi?
Perine masajina daha başladım o aklımda. Hurma yemek, ahududu çayı içmek için erken mi bilemiyorum. Biraz daha büyüsün oğlum hemen gelmesin
Çömelme hareketleri de hızlandırır mi kararsız kaldım.
Bebeğin başı inşallah donerse hala makat geliş eşime 36 dan sonra cinsel ilişkiye diyorum yanaşmıyor karnın o kadar büyüdü ki korkuyorum ve konsantre olamam oğlana bir seu olur ya da hisseder diye diyorMeme başını uyarmak cinsel birliktelikte doğumu tetikler aklınızda bulunsun
Kalbin ikiye bölünmüyor bence kalbin daha da büyüyor. Çok değişik birsen. İkisini birbirinden farklı seviyorsun. İkisini de sevmek için nedenlerin farklı oluyor. Ben de senin gibi düşünüyordum ikinci çocuğuma hamileyken. Ama bunda o tedirginliği yaşamıyorum. Annelik muhteşem birseyBana hayal gibi geliyor bizim ikinci bir çocuğumuz olacak filan sanki karnımda biri var evet ama benim mi ? gibi çok değişik bir his bilmiyorum nasıl olacak ilki gibi seviliyor mu bunu ikinci kez anne olacak çoğu kişi yaşıyor sonrada diyorlarki hiç fark yokmuş ikinci olunca kalbin ikiye bölünüyor diyorlaro yüzden meraklı ve heyecanlıyım
![]()
Kalbin ikiye bölünmüyor bence kalbin daha da büyüyor. Çok değişik birsey. İkisini birbirinden farklı seviyorsun. İkisini de sevmek için nedenlerin farklı oluyor. Ben de senin gibi düşünüyordum ikinci çocuğuma hamileyken. Ama bunda o tedirginliği yaşamıyorum. Annelik muhteşemBana hayal gibi geliyor bizim ikinci bir çocuğumuz olacak filan sanki karnımda biri var evet ama benim mi ? gibi çok değişik bir his bilmiyorum nasıl olacak ilki gibi seviliyor mu bunu ikinci kez anne olacak çoğu kişi yaşıyor sonrada diyorlarki hiç fark yokmuş ikinci olunca kalbin ikiye bölünüyor diyorlaro yüzden meraklı ve heyecanlıyım
![]()
Benim büyük oğlan aslan burcu olacakti vaktinde gelseydi. Önce geldi yengeç oldu. Çok sevindim ama büyüdükçe hiiic yengece benzemiyor. Burçları bilenler Emiri gördükçe bu aslan mi diyor. Yükseleni akrep. Çocuğun yengeçle uzaktan yakından alakası yok. Tamamen aslan ve akrep.Kızlar sabah 8 9 gibi doğarsa yükselen Burcu’da akrep oluyorsaat 10’da doğarsa yay. 10 da doğması için yalvarıcam doktora
![]()
Masajı denemedim ama kendim yaparım diye dusunuyordumPerina mesajını eşin yapacak değil mi kendin yapman mümkün değil çünküahududu çayını hep duyuyorum cidden ise yarıyor mu acaba bence başla çünkü hemen etki etmez hiç biri anca masaallah haftan 36
Benim eşim de bir sey olacak diye korkuyorBebeğin başı inşallah donerse hala makat geliş eşime 36 dan sonra cinsel ilişkiye diyorum yanaşmıyor karnın o kadar büyüdü ki korkuyorum ve konsantre olamam oğlana bir seu olur ya da hisseder diye diyorbenim cinsellik secenegi iptal
![]()
Berikko sonuçlar ne zaman çıkacak. Bana 3 gün demişlerdi 2.gün çıkmıştı. Bir kontrol et istersen.
Ellerine saglık muhteşem olmus canımTeyzeleri ogluşumun kapı süsünü bitirdim nasıl olmuş? gerçi çok özenemedim ipe allerjim var ama olduğu kadar işte![]()
Ben de size eşlik ederim erken gelmezse bebiş![]()
Bu özenilmemiş hali miTeyzeleri ogluşumun kapı süsünü bitirdim nasıl olmuş? gerçi çok özenemedim ipe allerjim var ama olduğu kadar işte![]()
Ay burcu balık oluyor sevinsem mi üzülsem mi bilemedim![]()
Ay yazmayı unutmuşum kızlar mastit olmamak için uğraşıyordumşükür kızım çok iyi
emar ve ekg sonuçları temiz çıkmış beslenmesi 4cc den 6 cc çıkmış sindirim ve bağırsak sorunu yok şükür
![]()
Benim burcum balık ve aklına sadece ağlamak gelmesin lütfen çünkü asla öyle değiliz üzülmene hiç gerek yokben oğlumun balık olmasını çok isterdim meselaa
Lütfen en ağlak burç benimkiyengeç varken balığın esamesi okunmaz. Herkesin içi rahat olsun
![]()
Teyzeleri ogluşumun kapı süsünü bitirdim nasıl olmuş? gerçi çok özenemedim ipe allerjim var ama olduğu kadar işte![]()