Kızlarr
@soyasosu
LadybirdDA
ben geldimm.. ya bugün biraz yoğun geçti yazamadım giremedim hiç. Ben 30 ya da 31 ekimde doğuruyorum

benim tansiyonum bi haftadır ara ara 130/90 oluyordu. Bugün doktora söyledim riske atmıycam yüksek tansiyonla doğurursan daha çok sıkıntı olucak acil bi durum gelişmeden 37 de alalım dedi. 2100 gr boy 44 cm olmuş o zamana heralde ancak 2500 olucak ama napalım artık en fazla biraz oksijene ihtiyacı olur sorun etme sağlıklı olsun risksiz olsun dedi. Tabi bu 3 haftada aksi bir durum gelişmez umarım

Yat evde dedi bana zaten yatıyordum ama istirahat halinde ol iş yapma dedi

tit verdim bide nolur nolmaz diye şükür bişey çıkmadı. Hastanede oda gezdim, işleyişi, anesteziyi falan sordum. Çocuğa sadece özel giydirmek istediğin kıyafeti getir dediler. depend rahat olur ve gecelik ilk gün rahat oluyo dediler onlar zaten tamamdı. Ekstra herşeyi hastane veriyormuş. Muayne ücretlerine de zam yapmışlar 2330 tl olmuş Allahtan son 1 muayne daha ödüycez sonra doğurcam. Haftada 1 gidicem artık. Doğum ücreti değişmiycekmiş onuda konuştuk. Nst ye bağlandım sancılarım oluyo diye onda da bişey yoktu

Son 3 hafta daha sorunsuz geçerse kızımı alıcam kucağıma
Allahın izniyle

çok heycanlı ama bir o kadarda kaygı dolu bir gün geçirdim yani