- 20 Ocak 2020
- 1.428
- 3.046
- 133
Durdururlar canım sen strese sokma kendini yeter ki tüm önlemler alınmışEvet kuzum bir de hap içtim 2 tane o da erken dogumu önlemek içinmiş bir de ciğer geliştirici yaptılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durdururlar canım sen strese sokma kendini yeter ki tüm önlemler alınmışEvet kuzum bir de hap içtim 2 tane o da erken dogumu önlemek içinmiş bir de ciğer geliştirici yaptılar
Amin canım ya insallah biraz daha büyüsün miniğimİlkinde bende de öyle olmuştu ama sancım düzenli değildi arada bir çıkıp geçiyordu. Bende açılmada vardı beyaz bir serum taktılar baktılar sonra sancı yok eve geri göndermişlerdi. İnşallah sende de devamlılığı olmaz sancının biraz takip eder çıkarırlar![]()
Biraz daha rahatladım su an cok sagolun kızlar konusmak cok iyi geliyor destek oluyor insanaDurdururlar canım sen strese sokma kendini yeter ki tüm önlemler alınmış![]()
Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin inşallahKızlarrr oğluşum 2900 olmuş 36 haftadayız.
Makat geliş, çatı dar. Sezaryen kesinleşti benim 4 Kasım C.tesi sabah 10.30-11.30 dedik, inşallah her şey yolunda gider. Çok az kaldı.Umarım herkes iyidir.
![]()
İnşallah canım. Benim zaten öyle bir ihtimalim vardı bugün gel bir emin olalım dedi doktorum muayenede de dar olduğu kesinleşti. Kısmet.. Bebişim nasıl sağlıkla gelecekse öyle olsun zaten.Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah
Çatı muayenesi mi yapıldı?
Canim dua ediyorum sana insallah iyi olacaksin.Biraz daha rahatladım su an cok sagolun kızlar konusmak cok iyi geliyor destek oluyor insana
Telaş yapma hiç, bence sağlıkla eve döneceksin. Hem ciğer geliştirici yapılmış sanırım baya iyi olmuş buHissetmiyorum canım ya simdi tekrar nst yapıldı sancı yok 4saate bir yapılcakmıs
İnsallah ben de inanıyorum bu tedaviyle biraz daha bekleyecekTelaş yapma hiç, bence sağlıkla eve döneceksin. Hem ciğer geliştirici yapılmış sanırım baya iyi olmuş budaha bekletirler onu merak etme
![]()
Okudum güzel haberler alın inşallah
Bizi haberdar etBiraz daha rahatladım su an cok sagolun kızlar konusmak cok iyi geliyor destek oluyor insana
Sağlıkla gelsin de gerisi hiç önemli değilİnşallah canım. Benim zaten öyle bir ihtimalim vardı bugün gel bir emin olalım dedi doktorum muayenede de dar olduğu kesinleşti. Kısmet.. Bebişim nasıl sağlıkla gelecekse öyle olsun zaten.![]()
Tamam canım insallah güzel haberlerle gelirimBizi haberdar et![]()
Ne kadar da güzelmiş elinden geliyorsa yap tabikiBebeklere böyle bişey yapıyım diyorum punch setim vardı hatta pembe kumaşımda var renklerini ayarlasam erkek ve kız aynı yastıkta olurmu pembeden, biraz toparlayabilirsem tabi kızıma yelek pattaniye falan örmüştüm hep ikizlere hiç bişey yapmadım bari kendimce yastıklarını yapıyım diyorum
Geçmiş olsun canım peki kendin hissediyormusun sancını ağrın vs varmı inşallah durdururlar ağrılarınıkızlarrrrr yatış verdi doktor ya yine sancı cıktı sancıları önlemeye tedavi uyguluyorlar![]()
Cok sagol canım haberdar ederim gelişmelerden
evwt sade ve şık çok yormazda beni eşime isim çıktısı aldırdım bakalım bi örnek denicem pembeye nasıl uydururum bilmiyorum erkeği bilmiyorumNe kadar da güzelmiş elinden geliyorsa yap tabiki![]()
Yok kuzum ya hic sancı hissetmiyorum agrım da yok duracagına inanıyorum birkaç hafta daha dişimizi sıkcaz insallah anlayamadım gitti benim bebeler 35te takılıyorGeçmiş olsun canım peki kendin hissediyormusun sancını ağrın vs varmı inşallah durdururlar ağrılarını![]()
Aynı ikimizinde şartlarıBir kontrol bir randevu olduğundan senin önümüzdeki gidişin kontrol olacak kesin. Ben tahlilleri sormadım ama bana verilen kağıtta dahil yazıyorduinş öyledir
Yenidoğan çantası veriyorlarmış içinde kıyafet, bez, krem oluyormuş. Ha bir de şerbeti onlar veriyorlarmış. İyi oldu gelen olursa o şerbetten içer artık![]()