Kızlar ben hastane çıkış çantamı hazırlamaya başladım çok şükür :)) kabin boy bir valiz almıştım ancak bu valize benim ve bebeğin bütün eşyaları sığmayacak gibi gözüküyor

çok küçük geldi eşimin eşyaları bi de hastaneye götüreceğin kapı süsü çikolata vs vs bişiler de olacak 2 valize çıksam çok mı abartı olur ? Bebiş ve kendim için aşağıdaki gibi hazırladım, koroplastin fermuarlı çantaları var tekr teker takımları ona koydum. Kendim ve bebek için aşağıdaki gibi liste hazırladım, çok mu abartı oldu ? Ne eklemeli ne çıkar malıyım sizce ?
- hastane çıkışı için nakışlı set ( tulum, eldiven şapka, zıbın, penye örtü)
- hastane çıkışı yedek set ( alt üst set, müslin örtü, eldiven, zıbın, ağız mendili, yelek)
-yedek 2 adet tulum, 2 adet zıbın, 2 adet saç bandı, 2 adet ağız mendili
-1 adet hastaneden çıkarken giydireceğim triko tulum (malum kış olacak biraz daha kalın olsun istedim), zıbın, şapka(bere gibi), pofidik ev ayakkabısı, yumoş kundak
- lansinoh gögüs ucu kremi, depend, alt açma örtüsü 3 tane, 5 tane yenidoğan bez, bir paket ıslak mendil, bir paket pamuk, pişik kremi, bebek tarak
-3 adet pijama takım, 3 adet emzirme atleti, 3 adet iç çamaşırı, foto için saç bandı, makyaj malzemeleri, crocs, 3 adet çorap, tarak, kol altı roll-on
-bebek çikolatası, bebek kapı süsü, bebek kolonya, bebek balon set