2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bosver anneni ne demek yahu anlıyorum torun seviyorlar ama yaptıkları çoğu şey çok yanlış ve cahilce ama onlara göre de biz çok cahil bilgisisiz bebeği heder ederiz onların dediklerine göre hareket etmeliyiz

Madem geçti süs bitkisi gibi oturdu bi zahmet siz çalışırken iki kap yemek ya da kısır yapsaydı yumurta afedersin totosuun ağzına gelince mi yapar yeriz demeye başladı insan o yorgunluk ile yapar mı madem çok biliyor yapıp hadi gelin hazır deseydi anca laf anca laf ay sinir oluyorum böyle insanlara. Çok net eminim kaynanam ile aynı şehirde yaşasak böyle esim ile huzurum asla olmazdı çünkü çenesi durmaz rahat vermsz sürekli gelmek ister aynı senin kaynana gibi kadın resmen ses etmeyeyim aylarca kalır

Hooops gözün aydın Çok sevindim sağlıkla kavuşmanıza. Aynı haftalardayız. Darısı önce LadybirdDA nın, pazartesi de bizim başımıza

yildizsavascisi , doğumu başlatan hareketler neler tam olarak? Ben doktor pazartesiye gün verince son bir gazla cam silmiştim geçen gün, bugün tarih kesinleşince de yer sildim. İnşallah yanlışlıkla normal doğum bekleyenlerin 40. Haftada yaptığı şeyleri yapmamışımdır

(Çanta hala hazır değil bu arada)

37+0 güncellemesi, 13/8 tansiyon, ense ağrısı ve tabi ki her zaman yaşadığım anksiyete.

Ya ne oluyor böyle hepimiz patır patır dökülüyoruz tansiyondan. Doktorumun dediğine göre o kadar yaygın bir şey de değilmiş. Artık yavruların vakitlice gelmesini geçtim, umarım kararlaştırılan tarihleri görürüz

Evet yüz kişiden 2 sinde falan görülür dedi doktorum ama maşallah kasım grubu istatistik değiştirdi çantanı hazırlamak için acele etme ya

Bunlar bi değişik anam vallaha

Ahahah hepsi aynı demek ki kaynanam a öpmek yok dedim copcop diye ellerini öpmedi adeta yaladı salya şeklinde o an şok geçirdim anne ne yapıyorsun dedim yüzünden opmedim dedi eeeee elini ağzına götürüyor bu çocuk dedim ayyy cinnet geçirmeli bi de biz böyle yaptıkça bize alaycı bakışları yok mu bi gün beni kenara çekti denk getirdi bak sen çok pimpiriklisin bebeğin başına bi sey gelecek dedi çok takıntılı olmamaliymisim vallahi ben böyleyim elimde değil dedim geçtim güya beni uyardı hay Allah im . Öpme dedikçe ensesini yüzüne gömüp çocuğu resmen burun deliklerinden çekmeye çalışır gibi koklamaya başladı yani o kadar temas ettikten sonra ha opmussun off offf yine doğum yine zor günler bekliyor hepimizi benim işim çok zor çünkü hem kızım var hem bebeğim olacak hangi birini koruyacağım kollayacagim bilmiyorum geçip uyusam dinlensem kızıma yesin diye bi şeyler verir falan güvenmiyorum

Evet yüz kişiden 2 sinde falan görülür dedi doktorum ama maşallah kasım grubu istatistik değiştirdi çantanı hazırlamak için acele etme ya

Ya çok ilginç, acaba kuşaklar arası travma aktarımına benzeyen bir şey yaşıyor olabilir miyiz diye düşünüyorum şubatta hamile kalanlar olarak. Şubatta Yaşanan felaketin psikolojik etkisi falan gibi yani.

Yarın da nstye sokacak beni doktorum, öncesinde çantayı hazırlarım belki

Haftan da güzel canım, yere çömelip yer silme yer gırgır yapma sen yerde çömelip dururken eşin ellerinden tutup seni o şekilde yürütür meridven inip çıkma hergun tek sayıda hurma yeme ahududu çayı her gün sıcak duş gibi gibi

Ay sen çop çöp deyince aklıma geldi midem kalktı bende yasak öpmek demişdim kızımı yanagından öperken agzının içine alıp öpüyordu kayınvalidem salya sı yanagında sinirden delleniyordum birde agız kokuları sınıyor minicik bebeğe eşime diyordum sinirden koca kadını dövecem diye

Ayyy gözünüz aydın yaa çok sevindim, çok şükür her sağlıklı doğum haberinde ağzım kulaklarımda oluyor benimki de doğsada sevsek artık yaaa, ayrıca bana kızmayın ama kucağımdan inince ağlaması çok hoşuma giderdi

Allah sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsinKucağına alıp mis kokusunu koklayınca hepsini unutursun.

Ay yanlışlıkla doğurmam umarım, asansör de hiç sevmediğim için evde hastanede vb hep merdiven kullanıyorum ama neyse ki eşimle el ele ördek yürüyüşü yapmamı gerektirecek bir durum olmadı

Maşallah canım Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin kilosu da güzel bende bu kadar kiloda ancak doguracagım sanırım ☺ küveze girmemeside çok güzel mis kokulu evladın ile mutlu yaşamınız olsun

Yok o süreç bir hafta falan sürüyor Sonra eh yeter gari deyiveriyorsun

Gözün aydın olsun. Darısı başıma inşallah. 2saar kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…