2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende böyle düşünüyorum Spring05 yildizsavascisi lütfen üzmeyin kendinizi daha fazla, ilk gece biraz zorlu evet ama yürüdükten sonra bende hiç oturmadım 2. Ve 3. Gün tüm işimi yapıyor haldeydim doktorun verdiği ağrı kesiciyi bile kullanmama gerek kalmadı eve çıktıktan sonra. Herkesin hikayesi farklı şuan her şeyimi kendim yapıyorum dikiş yeri evet hala açıyor ama hiç abartılacak kadar değil

Sancin gece çok düzenli aralıklarla geliyordu ben baya umutluydum sonradan sancin neden kesildi acaba . O şekilde düzenli sancı devam etse açılman çok hızlı olurdu aslında.
Evet ama bırden oldu kesildi bende anlamadım duzenlı aralıklarla gelıyo ama 40lara düştü korkudan olabılır cok heycan korku yaptım

Geriden geliyorum anca yazabiliyorum çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşun inşallah 3. Günü düzene giriyor süt olayı hiç stres yapmadan sabırla sağmaya çalışın. Doktorum takviye verdi bana sütüme faydası oldu bestlak damla ile birlikte kullanıyorum bi bakın isterseniz lacmix kapsüle

Kızlar çok yardıma ihtiyacım var nolur tiksinmicek biri var mı özelden yazacağım

Kimse yok mu kızlar bir görsel atacağım nişanım geldi galiba anlamıyorum da ilk gebeliğim nolur tiksinmicek birisi var mı

Açılmam kac cm olursa kalayım Sancım cıkıyo ama ben hissetmiyorum
Şimdi ilk doğum olduğu için açılma süreci biraz yavaş ilerleyebiliyor sancın artsa veya suyun gelse süreç hızlanır. Çünkü burada da bir arkadaş vardı 3 cm açıklıkla baya beklemişti bende 3.çocuğumda 3 cm açıklıkla 3hafta bekledim ama benim hiç sancım yoktu doktor açıklığı da önceki doğumlardan kaynaklı olduğunu söylemişti. Bence sen doktorunun yönlendirmesiyle hareket et. ☺

Bnm hiç öyle düşüncelerim yok, kaynanamın umrunda degıl, öyle hevesi de yok geleyım edeyim diye, gelmesin zaten hiç böyle daha rahatım kayınpeder de kendı dunyasında, bir elinde cımbız bir elınde ayna umrunda degıl dunya o derece o taraftan kafam rahat yani

Ay cidden her kafadan ses olunca da çekılmez aslnda, düşününce halasının orda ne işi var yani hakverdim

Evet.. Cok sasrdm arayıp ısrar etmelerine.. Dozu su an artırmadılar, sordum yıne aynı oranda iç dedıler.. Sanrm yarın sabah safra asidi için kan istiolar onu vercem, sonrada hızlı sekılde ultrasonlara sokarlar.. Dün giriş yaparken öyle detaylı Bi inceleme yaptılar ki bebekte.. Yarım saat ultrasonla incelediler.. Umranıyede pztden cumaya Bi kere bile ultrasona almadılar.. Sadece nst cok asırı fark var yani.. İyiki kabul ettim, kız kardeşimde evde yoruluyodun, bosver dinlen dedi, ıkıncı unıve basvurmustum, notlarımı alıp, ona calısırım boş vakıtlerde yoksa sureklı uyku hali oluyo

Ya Spring05 ve yildizsavascisi biraz da normal dogumunu konforunu bıldıklerı için sımdı sezeryane dönmek koyuyor onlara, haklılar aslında.. Bir de dogum sonrası bakım yatış ve ufak bebekleri var, ondan dolayı cok endıselıler, yıne haklılar.. Her bakımdan avantajlı normal, ama yani olmuyorsa da yapacak bişey yok.. Ama ben hep diyorum ümidinizi kesmeyin, son anda bile noolcagı belli olmaz.. Siz isteyin ben vereyim demiş mevlam, siz istemeye devam edin

Evet kesinlikle haklılar çocuk olunca ekstra düşünüyor insan ama ben normal olmazsada kolaylıkla atlatacaklarına inanıyorum

Sancım çıkıyo ama 50 60 larda 2 cm açıklığım var bugun de artmazsa çıkışımı isticem yarın suanda gözetim altındayım canım
Canın 10 gündür aynı senin durumundayım bu süreyi evde geçiriyorum
Ara ara lekelenmeler oluyor
Düzensiz sancılarım oluyor açılmam en son 2 cm şuan ne durumda bilmiyorum ama evde daha iyi hissediyorum kendimi bir acil durum olmadığı sürece hastaneye gitmeye gerek yok çünkü doğum zamanı değil diyorlar hep

Aynı duyguyu bende yaşıyorum, bir yandan normal çok istiyorum, bir yandan kafa aşağıda ama doğum kanalına inmemiş. Uzun süre beklersem riskler artar mı diye korkuyorum, değişik hislerdeyim..
Ya cesaret edip yaşıyıcaz, sen yarın doktorla tüm korkularımı konuşucam yaa o aydınlatsın beni. İki doğumun da riskleri ve zorlukları var. Sonuçta bir insan çıkacak vücudumuzdan ikiside kolay olmayacak

Kızlar doktorumu aradım açmıyor ulaşamadım şimdi benim haftam daha cok bebekte zaten 2200 gram haftamda 35+4. Haftam normal olsa beklicem ama daha küçük bu gelen nişansa ben napcam bilmiyorum

Evet kesinlikle haklılar çocuk olunca ekstra düşünüyor insan ama ben normal olmazsada kolaylıkla atlatacaklarına inanıyorum

Tabi cnm, kolaylıkla geçiren de cok sezeryan.. Bende senın gibiydim işte.. Hastanede bile agrı kesici vermedıler bana.. Hiç ihtiyac duymadım.. Bende ayaktaydım ertesı gun aslnda ama hemen girişmedim herseye, Bı hafta uyudum yattm, süt sagdım.. Dikişlere bişey olmasın diye.. Sonra yatak ittim cektm cam sildim.. Oglum kuvozdeyken kendımı temızlıge verdım, sanrm üzüntümü gölgelemek için kendime terapi uyguladım farketmeden

Kızlar doktorumu aradım açmıyor ulaşamadım şimdi benim haftam daha cok bebekte zaten 2200 gram haftamda 35+4. Haftam normal olsa beklicem ama daha küçük bu gelen nişansa ben napcam bilmiyorum

Telaşlanma ya.. Bi sakin ol.. Bekle Bi nişansa bile ki, çat dıye anında gelmez bebek.. Doktorun dönmesini bekle Bi iki saat snra dönmezse tekrar ara bakalım.. Telaş yapma, inanki ölmek de kolay degıl bu dunyada doğmak da.. Çat diye anında olmuyo hiçbişey

10 gündür nişan geldi
Ama hala bebeğim gelmedi telaş yapma yarın doktoruna görün

Haklısın kişiden kişiye değişiyor hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…