Kızlar hiç iyi değilim bugün yazmıştım durumu biraz kötüleşti diye şimdi daha kötü oldu aspire olmuş ciğerine süt kaçmış sanırım beslenirken yoğun bakıma alabiliriz dediler gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum o ağladıkça bende ağlıyorum bir ilaç taktılar şimdi damar yolundan son şans lütfen dua edin yoğun bakıma girmesin gücüm kalmadı
Kızlar bebeklerin tırnaklarını hangi törpüyle törpülüyorsunuz. Ben kesmiştim doktor uyardı ya eczacıya sitede eczacı var ona yazdım bebek törpüsü istediğimi bana bunu hazırlamış. Bu da metal değil mi tetanoz riski bunda da olmaz mı eğer olacaksa kesiyim baya uzadı çocuğun tırnakları
Kızlar bebeklerin tırnaklarını hangi törpüyle törpülüyorsunuz. Ben kesmiştim doktor uyardı ya eczacıya sitede eczacı var ona yazdım bebek törpüsü istediğimi bana bunu hazırlamış. Bu da metal değil mi tetanoz riski bunda da olmaz mı eğer olacaksa kesiyim baya uzadı çocuğun tırnakları
Alışınca pratik bence. Annem ilk gördüğünde bu ne böyle, çocuğu sıkıyorsun bunla uğraşılmaz diyordu. Şimdi ise bebek arabasını boşver bu çok pratik bağla gel bize modunda
Slingle bu havalarda çıkınca nasıl giydiriyorsun bebişi? Pusetle çıkınca bayağı mont battaniye tulum falan çıkıyoruz da slingle mont falan giydiriliyor mu? Çok kısa süreli çıktığımda normal ev giysisi giydirip bebeği kendi montumun içine sarıp montun üstüne de şal sarıyorum ama on dakika üzeri dışarıda gezilmez o halde herhalde, üşür diye düşünüyorum.
Canısı bu olmaz. Kağıt törpü olmalı. Trendyola bebek törpüsü yazınca çıkam şu yuvarlak pilli törpülerden almıştım. İlk işe yaramaz gibi geldi ama güzel kısaltıyor bence
Slingle bu havalarda çıkınca nasıl giydiriyorsun bebişi? Pusetle çıkınca bayağı mont battaniye tulum falan çıkıyoruz da slingle mont falan giydiriliyor mu? Çok kısa süreli çıktığımda normal ev giysisi giydirip bebeği kendi montumun içine sarıp montun üstüne de şal sarıyorum ama on dakika üzeri dışarıda gezilmez o halde herhalde, üşür diye düşünüyorum.
Ev giysisi üzerine peluş bir tulumu var onu giydiriyorum, başına da bere(ben hiç bere kullanmıyorum evde) Başının yarısını da yine slingle kapatıyorum. slingi bağlayıp kendi montumu giyip, fermuarını kapatıyorum.Montum oversize olduğu için çocukla sığıyorum içine eli yüzü hep sıcacık oluyor
Benim kızı tarif ediyorsun da yaklaşık bir 15 gün sonrası için spoiler vermemi ister misin?
Canısı bu olmaz. Kağıt törpü olmalı. Trendyola bebek törpüsü yazınca çıkam şu yuvarlak pilli törpülerden almıştım. İlk işe yaramaz gibi geldi ama güzel kısaltıyor bence
Ayyy bu arada kızlar benim kız doğduğunda bembeyazdı, ebeler falan da demişti bembeyaz kız doğurdun annesi aynı senin gibi falan diye. Çocuğum git gide karardı ya aile fotoğrafına bakıyorum, benden daha kara, baya baya babasının ten rengine yaklaştı
Şöyle diyim o kadar tembeldi ki emmeyi bırakınca ağzına tekrar alsın diye mememden sıkıp damlatırdım. Mememin ucunu yalayıp bırakırdı ve bunu 4-5 kez tekrarlardık. Her seferinde yalardı bıkmadan ama emmezdi uykusunu bölüp de.
Şöyle diyim o kadar tembeldi ki emmeyi bırakınca ağzına tekrar alsın diye mememden sıkıp damlatırdım. Mememin ucunu yalayıp bırakırdı ve bunu 4-5 kez tekrarlardık. Her seferinde yalardı bıkmadan ama emmezdi uykusunu bölüp de.
Misafir konusu konuşmuşsunuz kızlar bizim bir ay kuvözde kaldığı içi eşimin ailesi bile henüz çocuğu göremedi çünkü eşimin engelli kardeşi var ve sürekli hastanedeler o yüzden çocuk kendini toparlayana kadar durumu anlattık ve onlarda anlayışla karşıladı benim ailemdense kardeşim üniversitede okuyor ona rağmen gelip gidebiliyor çünkü yardım eden bir tek o var ama o da çok dikkatli davranıyor sürekli maskeyle falan duruyor durumları bildiği için kış bitene kadar bu şekilde olmasına karar verdik